10699
-
#3055 Tényleg erőmű kell a futtatáshoz? Nálam egy 1600-as Athlon ketyeg, 512 Mb ram, Radeon 9600 Pro-val megspékelve. Ezzel a konfiggal mire lehet számítani? -
mike369 #3054 Jó utat! -
#3053 Addig is irány a szomszéd szoba....hihhih -
#3052 Olyan peccs biztos nem lesz, ami után már elindul a játék MX kártyán! Mivel ezek csak DirectX 7 támogatással rendelkeznek, ne nagyon számíts rá, hogy sok új játék futni fog rajta! Add még amíg lehet, pár ezres rádobásával tudsz venni egy 8500-ast, ezen már minden futni fog...és jobban, mint az MX-eden. -
#3051 Na most kezdem átmásolni..... -
#3050 Ááááááá....Tesóm gépébe Ati9600-van!!!!!
És most nincs is itthon!!! Juhhhéééééé! -
#3049 Inkább várok peccsre...Vagy fél év múlva veszek egy karit...
Várok...Várok...Várok...Nincs még peccs? -
mike369 #3048 cseréld le.....most.....Most......MOST!!!!!!! -
#3047 MX nem támogatott!!! Azonnal cseréld le! -
#3046 WinXP Pro
Celeron 1,7
GeForce 4 MX440
512 MB
Mi lehet a gond? Daemond TOOLs-al mountoltam! -
mike369 #3045 az a baj, hogy én se... -
#3044 Akkó nem tom. -
mike369 #3043
nemnem, azzal már készen vagyunk... -
#3042 Én olyan 15%-ra tenném. -
#3041 Én nem tom, de úgy emlékszem a mapoknál volt. -
#3040 Hmm, légy már olyan jó, hogy összefoglalod a "Tomboló vihart" -tól (gondolom ez a zombik a hajón) a történetet rövide, nem valami jó az inglisem :(, tudod. -
mike369 #3039 nézd meg a fordítás oldalán a lefordított fájlok listáját!
hogy ez kb. hány %, arról fogalmam sincs! -
#3038 Tegnap este "állítottam meg az időt", azaz a Toronyórás küldetéssel végeztem, most vagyok a 6. napon. (mert egy kurva bug miatt előlröl kellett kezdenem az Elsüllyedt Fellegvárat, az Özvegy Kilátókastélyát, és a Tomboló Vihart) -
mike369 #3037 ha nem a con fájlokban vannak a feladatok és a tippek, akkor nem tudom, hogy hol, mert már minden mást végigbogarásztam értük... -
#3036 A feladatok nincsenek .con fájlban, csak a párbeszédek. Vagy tévedek? -
#3035 Te hol jársz most a játékban? -
#3034 Ha a feladatokra gondolsz, akkor azok is valszeg a .con fájl(ok)ban vannak, egyelőre Andie azon fáradozik, hogy szerkeszthető legyen. -
#3033 T-Mobile dizájn... -
#3032 Nem jó neki a szörny! Csak ember(szerűség...).
Legalábbis a szörnyet hiába dobtam le, és nyilaztam szarrá, nem értem el a kívánt hatást! El kellett mennem egy emberért. -
#3031 Megnéztem...húh...majdnem visszaszoktam a dohányzásra :/ -
#3030 Hogy álltok fordításügyileg? -
#3029 kb. a küldetések fordítása mikorra várható? -
mike369 #3028 configod? -
#3027 Nem akar elindulni a játék!
Install után crack, aztán elindítanám, és semmi...eltűnik az egér és kész...Mi lehet a baj? -
#3026 Szerintem olllyan CUKIIIIIIIIIIII!!!!!!! -
#3025 Pedig nálam ez talált, persze lehet hogy még egyéb környezeti tényezőktől is függ! -
#3024 Csak úgy okulásképp: ez nem talált... Jó neki a legközelebbi is. Mondjuk én előbb leütöttem, ráhelyeztem a platformra és utána küldtem bele egy nyilat, de kétlem, hogy ez számítana.
Szvsz a szörnyike is jó lenne, majd talán kipróbálom. -
#3023 Csak úgy okulásképp: én két napig szívtam vele míg kiderítettem hogy nem mindegyik hulla jó, fel kellett mennem az emeletre egy másikért... -
mike369 #3022 ÚRISTEN!
Most láttam valamit, ami még a Thie3-nál is sokkal ijesztőbb!
A freemail új "színét"!!!
Na, ez sok volt nekem így reggelre! -
#3021 a Paw-hoz? lőni kell a jobboldali jelbe egy moss arrowt, a baloldaliba egy water arrowt és középre pedig behozni egy hullát. -
o.san #3020 Szasz Mindenkinek!
Amikor varázsolni kell a földalatt (Pagan Sanctuary) valaki mondja el hogy mit is kell csinálni!
Nyilaztam vizzel fűvel és ??? nem tudom mi kell még!
PLZ HELP! -
#3019 Az még jobb, Piaci Próféta...LOL, mindkettőből van elég a való világban (na nem abban a valóvilágban!) -
#3018 na de próféta?..... -
#3017 ellopták? -
#3016 Van, kukk: #2846