6542
-
hork #1075 a deviance verzió a rajta levő crack-el egy teljes értékű darab, ugyanúgy játszható (vagy nem játszható), mint egy boltban vett originál x2 :)
a trükközős cd1-ek csak az 1.1 patch használatához kellenek, ami viszont nagyban javít a játszhatóságon -
#1074 huha, nekem a devianceos cd van meg, akkor most nem is tudok játszani? patch se elérheto csak ha regisztráltam magam a honlapjukon...grrr -
#1073 Nem nincsennek .Van ugyan egy 1.1-es crack , de az ugye mint említettem és visszaolvasol rossz .Csak a clone cd-vel való mahináció működik . -
#1072 gamecopyworld-n fenn vannak ezek? -
#1071 Nem !
Ehhez kell egy clone cd-s változat az 1-es cd-ről az Cyclone-os vagy Obit-os , mert ezekkel megy tökéletesen a patch-elés. Ami kijött 1.1-es törés a patch-ez , azzal meg gebasz van szóval nem működik tökéletesen . -
#1070 szopat ez a szar, máér telepités kozben kifagy... :) -
K.András #1068 Jobban mondva az 1.0-ás exet??? -
K.András #1067 És a sima cracket kell rádobni az 1.1-es patch-re??? -
kisviku #1066 Tudja valaki hogy mit kell csinálni a játék legvégén, amikor a Khaak mothershippel kell küzdeni?
Namost én berepültem a közepébe, mondták hogy nem sikerült kiszedni az apámat belőle, de utána mit kell csinálni?
Vannak rajta unknown objectek, azokat kell kilőni? Vagy eljutott már valaki idáig?Esetleg végigjátszotta már valaki?
Ja, majd elmesélem, hogy megszereztem a Titan-t és nem csíttel!!!
Később visszajövök... -
#1065 Lehet az, hogy a zene miatt szál el 1.1-es patch ellenére is a x2, mert akárhányszor betöltöm mindig kifagy 5-10 perc mulva :( -
#1064 Lemming !
Töltsd csak le a játékot és rakd fel rá az 1.1-es patch-et , sok bug-ot kiszűrtek vele és javítottak a kereskedelem aránytalanságain is .Érdemes belemerülni a játékba , mert nagyon jól sikerült ... és még annyit , hogy itt mindössze eddig egyetlen ennyire negatív véleményű hozzászólás volt csak , mindenki másnak bejött a game ... a'la nekem is . -
Lemming #1062 Ennyire gáz lett? :(
Pedig X1-et nagyon szerettem... :(( -
Pöty #1060 Kösz! :) Technikai problémáim voltak, de mire másodszor beengedett ftp-re megtaláltam. Már a hetedik archívum jön, éjjelre talán lent is lesz... :) -
hork #1059 Egész biztos, hogy nem viszik a fegyvereket? Csak mert az x-tensionben anno vitték, ebben szinte biztos vagyok, volt pl. laser tower gyáram, és szép profitot termelt. Ez pedig erősen x-t alapú.
Amúgy az 1.1-es peccsel játszol? Mert elvileg abban javítottak a távoli harcok generálásán, szóval reálisabbnak kell lennie a kimenetelnek. -
K.András #1058 Kombi -
#1057 Heloka, ez milyen stilusu játék? Kereskedos vagy inkább harci? vagy keto kombinácioja? :) -
K.András #1054 nekem sem ette meg, én azt csináltam hogy alkohol 120-ban az mdf-röl csináltam egy clone-cds formátumot és ugy beolvassa már... -
K.András #1052 http://freedom.warez.hu/
innen le lehet szedni a clone-cd-s verziot ha ingyér töltesz akkor csak 8-al enged tölteni nem a legjobb de jobb a semminél... -
K.András #1051 Lehet ez már azzal az uj másolásvédelemmel van ellátva???A fade nevüvel??Ami állitolag azt csinálja hogy hagyja játszani a játékost és egyszercsak elkezd rángatni a kép meg ilyenek... -
Pöty #1050 Peccseltél? Azért kérdem mert azt irták régebben hogy ezt a "minél tovább játszol annál jobban belassul a játék" dolgot kiköszöbölik a patchben...
Honnan a rákból fogom leszedni a clone CD-s verziót??? -
K.András #1046 Szal most jol megkevertetek,szal lehet telepiteni a clone cd-sröl is?És csinálhatom ugy hogy az egyes cd- az clone-os a második meg nem???Aztán rakjam fel a patch-t és utána a clone-cds verzio legyen a gépben??Jolértem??? -
K.András #1045 Tenkjuh,de akkor most szedhetem le a a másik féle 1-es cd-t is???Vagy esetleg lehet erröl telepiteni mivel elkezdtem és nem irt hibát csak kérte a kettes cd-t amiröl ugye nem tudtam hogy van,szal remélem azét lehet rola telepiteni is,be is baszna nem igy volna :))) -
#1043 Arra van, hogy a már felinstallált verziód az 1.1-es patch után el tudjon indulni
tehát az az egy CD-t kiírod a lentebb említett módokon és tudsz eredeti 1.1-es patchel nyomulni -
K.András #1042 Na hát akkor mire?:)))
Nagyon gázos ez az egész,kezdem nem érteni,rengeteg játékot nyomtam végig az évek során és soha nem volt még példa arra hogy egy cd-t ne telepitésre kellett volna használni :)))
-
#1041 Ha a tőrt KlónCD-s variáció volt, akkor természetes, hogy csak az 1 CD volt fenn!
Ugyanis arról nem lehet telepíteni a játékot!!!!!!!!!!!!!!!!!!NEM ARRA VALÓ!!!!!! -
Repiv #1040 eddig a crackelt 1.1 (ugytudom) sehol nem működött normálisan.
Lejjebb olvasható pár megoldás mindkét clonecd-s változatra és úgy használható a hivatalos 1.1-es pecs. -
K.András #1039 áá fentvolt egy ftp-n elkezdem szedni lejött mondom telepités erre kiderül hogy két cd-s.
Nem is értem, erröl a freedom warezröl szedtem de annyira gagyi hogy képes volt csak az 1-ö cd-t kirakni,vicc... -
Lemming #1038 Nah, látom már... :)
Viszont mi a helyzet ezzel a védelem izével? HA crackelem 1.1et keresztet vethetek rá? :) -
Lemming #1037 Srácok... nagyon késő van, alig látok már... ezért csak megkérdezném: Honnan lehetne leszedni a patchet? Természetesen a nem hivatalos út érdekelne... :) -
Pöty #1036 A cloneCD-s verziót honnan lehet leszedni? Irhattok privátba is! ;) -
Pöty #1035 Visszamásoltam a régi exe-t és most rendesen működik... viszont a sebességjavulás úgy nézem megmaradt. Érdekes... -
Pöty #1034 A régi warezos verziót upgradeltem majd feltettem a pár napja kint levő gamecopys 1.1 exe-t és magától fogy a fénzem amint repülök egyet. Nem veszek semmit és a bányámban sem változik semmi úgyhogy ez biztos másolásvédelmi fogás!
Tapasztalt még valaki hasonlót? -
#1030 Neke mis ez van, s nekem nem csinálja
bár én 44-03-at használok -
#1028 Vid kard, driver verzió? -
hork #1026 "Csak akkor latom a hajo adatait ha mar megvettem!! "
Nem csak akkor latod, az 1.1-es patch feltetele utan az i gombra a vasarlasi listaban megkapod az adatokat vasarlas _elott_.
"De ehhez persze kellene adat milyen gyors, milyen a sebzese, mekkor teruletre hat stb..."
Mindenfele reszletes adatot megtalalsz a fegyverekrol pl. itt:
http://www.the-commander.com/x2weaponchart.htm -
#1025 Zombye, nézd végig sector térkép módban az aszteroidákat, ha mindet megnézted akkor látnod kell így is az adataikat. Az 1iknél ki fogja írni hogy unknown enemy base vagy valami ilyesmi. Na abba beleküldessz 1 hornettet, vagy bányászati rezgő bigyóval szétszeded. Ha megvan akkor lessz 3 ismeretlen objektum, azokat szedd fel. -
Zombye #1022 Találtam még két UNKNOWN SECTOR-t.
-
Zombye #1021 Hát még az ore beltben eldukott khaak cuccot nem találtam meg, de már felfedeztem a második ismeretlen szektort.
-
Zombye #1020 Adolf.
Ha a saját hajód adataira vagy kíváncsi nyomj egy "S" betűt.
ekkor megkapod a főbb adatokat a hajódról pajzs, burkolat lézer aktuális sebesség.
ha semmit nem nyomtál az S után, ne habozz! üss entert, és máris a hajód részletes technikai adatait látod magad előtt.
1. Shield bay:
A hajódra szerelt pajzsok típusát tartalmazza.
2. Laser bay:
Lézerek a hajón
3. Missiles:
Rakétakészlet
4. Technical deta:
4.1. Current max speed: burkolatsérülés nélkül, ezzel a tempóval tud menni a hajód. ha a burkolat sérül, a max sebesség is csökken. A burkolat sérülését amennyire tudod, kerüld el, mert javítani ugyan lehet a shipyardokban, de a javítás marha drága!
4.2 upradeable to: max hajtóműtuninggal elérhető max sebesség, szintén hull damage nélkül értendő.
4.3 gyorsulás
4.4 jelenlegi max fordulékonyság
4.5 elérhető max fordulékonyság manőverezőhajtóműtuninggal
4.6 generátor
4.7 jelenlegi raktér mérete
4.8 elérhető max raktérméret (cargo bay extension)
4.9 a hajóval szállítható legnagyobb konténer mérete
ez dettó "ruhaszabvány" van S M L meg XL-S konténer. értelemszerűen a kis hajók (M5 osztályú felderítők) csak kis konténereket tudnak szállítani.
5.1 lövegtornyok száma: korvett osztályú hajókon van ilyen előszőr, kivéve az argan novat, mert annak már van egy hátsó lövege, ja és persze a szállítóhajóknak is van, a kisebbekknek csak egy hátul.
Ez alatt felsorolja azokat a lézertipusokat, amelyeken az adott hajón használni lehet. ezt színskálával ábrázolja a progi, majd alább fel is sorolja az adott sínhez tartozó fegyvernemet.
max missile: a hajóra rakható legjobb rakéta típus:
érzékeltetés képpen a rakéták "teljesítménye" emelkedő rombolási sorrendben a következő:
Mosquto
Wasp
Dragonfly
Silikown
Hornet
(ha valamit elírtam, bocs!)
Ennek értelmében, ha itt azt látod kiírva, hogy a max rakéta a hornet, akkor gyakorlatilag minden rakétát képes KILŐNI a hajód.
Max shield: a hajóra pakolható pajsok száma és mérete
pl 2x125 MW vagy 3x25 MW vagy 2x5 MW vagy 3x5 MW stb.
ja, az alábbi pajzsok vehetők meg:
1 MW
5 MW
25 MW
125 MW
ÉS AZ UTOLSÓ SZEKCIÓ!
itt láthatod a te, vagy más hajók rakterének tartalmát. illetve csak akkor látod itt a más hajókban levő cuccokat, ha van a hajódon freight scanner.
más hajókról úgy tudod az infót lekérni, hogy kiválasztod a hajót, nyomsz egy I mint INFORMÁCIÓ gombot, majd ENTER oszt kísz.
Remélem nem írtam túl sok marhaságot!
-
#1019 Adolf !
Ennyi ideig tartott megkeresni a hozzászólásomat , szóval nézd meg a #683-ast és töltsd le és ki si lehet nyomtatni .