6542
  • Frank99
    köszike...

régen játszottam az Elittel, oda Fuel kellett... :-)
  • K.András
    ezer thx
  • K.András
    HO-HO-HO-HO!!!
    Nem fagy be ott ahol eddig :))) remélem már müködni fog rendesen na megyek belevetem magam...
  • Valen
    Na jóéjt mindenkinek, holnap vár a munka :)
  • Valen
    Mégvalami : Fajok

Argon / Boron / Paranid / Split / Teladi + Pirat / Khaak / Xenon
  • K.András
    Thx, megprobálom.
  • Valen
    44 : minden fajnak van minden fajtából, kivéve a Taladiakat, mert nekik nincs M6-os Církálójuk
    M1 - Carrier class - Argon Collossus
    M2 - Destroyer class - Argon Titan
    M3 - Hevy Bomber - Argon Nova
    M4 - Hevy fighter - Argon Buster
    M5 - Light fighter - Argon Discoverer
    M6 - Cirkáló - Argon Centaur
    TL - Gyár szállító/Teherszállító L - Argon Mammuth
    TP - Passenger Transporter - Argon Express
    TS - Teherszállító - Argon Mercury
  • Valen
    Viszont kérdésem, Mitől lehet az, hogy játtszom Kiírt Obit-os CD + 1,1 patch és 5-10 perc után keményre fagy a game (már újrakódoltam a zenéket, stb.) ja FFB-s Joy-om van meg???

2500+@3200+ / GF4TI4200 / 512 Ram /tuning nélkül is csinálja/
  • K.András
    Kb hányfajta hajo van a játékban???
  • K.András
    :(
    játszanék már én is(szinte az összes ilyet végignyomtam),és egy darab cd-t tart most vissza ettöl(komolyan rosszul lettem nem tudok játszani :)),reggel szaladok veszek cd-t meg "zöldséget" és egy 48-orás turát teszek kapásbol ez tutko :)))
  • Valen
    Kisvuk>

Próbáld ki a az Argon Collossust :), nagyon baba a gép, igaz gyárakat nem tudzs venni vele, viszont elférbenne k*sok hajó.

vagy amit én használok teherszállításra az a Paranid Zeus egyenlőre, mert még nem döntöttem el, hogy vegyek-e helyete Paranid Odysseus-t vagy Boron Ray-t
  • Tikal #1109
    hu, akkor mégis visszarakom a játékot :)
  • kisviku
    Na jóestét!

Szóval, lehet kicsit hosszú leszek, de azért megpróbálok tanácsot is adni másoknak.
    Először is köszönöm Suvizolnak a választ, odáig én is eljutottam, hogy beállok középre, anim bejön, blabla-zik Ban Danna meg a többi egy sort, de utána mi van? Szerintem az anyahajón lévő unknown object-eket kell leszedni,megpróbálom majd a csatahajóval...
    Apropó egy két tipp és tanács.
    Még jóval előtte említettem, hogy legnagyobb célom a játékban az Argon Titan elérése.Hát ez most bejött.És nem csíttel! Megfogadtam már az elején és többször hangoztattam hogy egy játéknak akkor van értelme és akkor élvezetes, ha vsalás néklül játszod végig.
    Nekem a Titan elérése lehetetlennek tűnt...egyébként lehetetlen is, illetve akkor nem, ha mondjuk egy hétig be van kapcsolva a géped és a gyáraid termelnek mint az állat tízszeres SETA mellett (persze fagyás nélkül)
    Ugye van a játékban egy lottó szerű valami.Na én azon nyertem meg az összeget, de fogalmam sincs hogyan, és sajnos már nem tudom mik voltak a számok.
    Persze visszatölthetném, de szerintem már nem azokat a számokat nyomná ki a gép.De azért megnézem mit tehetek.
    Én kb három vagy négy fajnál nyomattam a lottót, aztán egyszer mikor visszaértem, látom hogy igencsak meggyarapodott a számlám.Azt hittem rosszul látok.
    A vérnyomásom felment örömömben... :)

Ezt az egészet megelőzte még egy TL hajó vásárlása, melyet szintén a játékban keresett pénzből vettem.Igaz hogy ide már ráment a Centaur is ,de azért megérte...azaz most jön hogy miért nem olyan fain minden.
    Vettem egy TL hajót,ez okés,de alapból az X milliódhoz amit elba*tál rá, kapsz egy azaz EGY darab 125 MW-os pajzsot! Ugyanezt kaptam a 65 milliós Titánhoz is, de erről később.
    Természetesen elég sok időbe telt mire felszereltem normálisan,mivel pénz,pénz,pénz...ez az ami sok kell meg szerencse is.
    Ez utóbbi alatt értem, hogy tipikus, ha van pénzed, nincs amit megvegyél. Tehát kb 5 shipyardot kell végignézni mire találsz megfelelő pajzsot rá, ja és kell hogy legyen raktáron is....

Inkább ráténék az irányításra.Hát mit ne mondjak, a TL hajót nagyobb félelemmel irányítottam mint az Argon Centaurt. Egyrészt állati lassan lehet vele forogni még max tuning mellett is, a másik az a mérete.Hát ez valóban óriási! Olyan k*va nagy hogy nagyon kell figyelni, főleg amikor belépsz egy jumpgate-n át. Simán átfér rajta, de a másik oldalon általában sok hajó lép ki-be,ezeket én sokszor elütöttem....véletlenül.
    A négy darab turret már jobb érzés, de nem ajánlom vele csatahajók és Khaak hajók támadását. Nem a pajzs a lényeg amit nem vesznek le a Khaakok, hanem nem tudod eltalálni őket gyorsaságuk, stb miatt.
    A hangárba 12 hajó fér, ide beférnek a TP és TS (személy és teherhajók) valamint az összes fajta vadászgép. Fenomenális érzés bedokkolni ebbe a monstrumba és innen irányítani mindent.
    Kizárólag Shipyardra tud bedokkolni, de itt legalább meg lehet oldani a fegyverek, stb nagyméretű anyagok, felszerelések ki-be rakodását a TS hajókkal.Ja Shipyardon simán lehet vásárolni gyárakat, ez mind befér persze.Nekem a raktér 21 ezres volt, ebből 1000-et az energy cell foglal ami a jumpdrive-hoz kell.

Most ennyi, a Titánt még tesztelem és leírom tapasztalataimat később. De ez meg....hát szóval inkább megyek írtani a pirate-okat, ha nem megy a sztori rész utolsó küldetése....annyit mondhatok hogy elképesztően jó!
  • Tikal #1107
    szoval ha megvan az obit-os clonecd, ara felmegy a patch, igaz?
    kapcsolat elcseszés vagy mit irt hork az elobb akkor is lesz?
  • K.András
    faszba bazdmeg nincsen itthon egy rohadt 800 megás cd,én mindjárt berosálok
  • hork
    az 1.1-es kapcsolatelcsesző crack-el szívókon talán segíthet a kapcsolathelyreállító script :)

az xscripting.com-on érhető el, /X2 Scripts/Other
    Noteriety Fix
    Description: This script will repair any ill relations you have with the other races. You select the individual race you want to improve your status with.

persze lehet, hogy más dolgokat is elcsesz a játék a kalózkodást felismerve, meg ha minden ugrásnál rontja a viszonyt, akkor kicsit túl melós a dolog...
  • Frank99
    Urak!

Mé' nem lehet ugrani a Jumpdrive-al?
    azt mondja nincs elég energia..
    mi a szar kell hozzá???
  • K.András
    Figy kijövök a dock-bol és elkez dumázni a manus és abban a pillanatban kész is,szal nemhogy eladni a hajomat de még elindulni se lehet vele :)))
    Másik fele pedig az,lehet igazad van és az én gépemben van a hiba,de te vagy az egyetlen a hozzászolok között akinek nem volt hasonlo gondja a játékal,neked mákod volt,érdekes minden játék megy a gépen minden szarakodás nélkül csak ez nem,biztos az én készülékem a hibás :)))
    Szerintem nálam az a baj hogy át kellett alkoholal a bin-t irni, mert egy mdf-fájlom van amivel semmit nem tudok kezdeni,jobban mondva sehova nem tudom bemontolni...
  • Tikal #1099
    na de mikoze az elso hajonak a játékhoz?... engem mg kidobott az asztalra se szo se beszéd... grrr
  • Tikal #1098
    és patch után hogy fogok játszani? :) ha nincs hozzá crack meg semmi, csak ez a clone cd-s dolog? szerintem én várok, hátha lesz vmi nomális megoldás....
  • Tikal #1096
    rohadjon meg, kilépett magátol....ááá
  • Bazooka
    Szedd le az összes hangkódek csomagot amit telepítettél és csak a sajátját hagyd meg. Nekem ez segített és 1.0 val végig is vittem a történetet.
  • K.András
    na jo én ezt feladom,kijön a játék megveszem mert ez tuti hogy a másolásvédelem miatt van.
  • K.András
    Még jo hogy kijött a patch,használhatatlan a játék,de szo szerint,nem engedi elkezdeni a játékot mert befagy :(
    Nagyon kezdem unni,napokat szoptam vele mig leszedtem,aztán meg nem is megy hát ez megalol...
    Sajnos nem tudnak ezek sem játékot késziteni,elolvastam az egész topicot szinte és nem volt ember akinél ne fagyott volna 10x legalább,ez lazán veri a street legalt 1.0-át,söt street legal ehez képest egy remekmü volt,mielött félreértene valaki,biztos jo játék meg minden szivesen játszanám én is de ha valami ilyen szarul van megcsinálva azt nem orvosolja még az 1.2-es patch sem itt valamit nagyon elbasztak a koddal....
    Az kömüves habarcsal tünteti el a hibákat,az orvos földdel,játékészitö meg a patch-al...
  • K.András
  • Tikal #1091
    aham, meg van :)
  • Tikal #1090
    na de hol kell ezt beállitani? :)
  • Tikal #1089
    1.1 patch honan van meg? én nem találom sehol....
  • K.András
    1.1 van már fent.és nem tudok elkezdeni játszani mert lefagy,bechmarknál nem csinálja a szimulatornál nem csinálja,elkezdek játszani csinálja.Kezdek ideges lenni.
  • Valen
    az teljesen normális 1.0 változatnál :)
  • K.András
    Valami baj van mert ahogy elkezdek játszani kiérek az ürbe és azonnal lefagy :(
    Szal valami nem jo.
  • K.András
    lefutattam egy benchmarkot 87 fps-t mutatott a végén,nemtom az jo e de szerintem nem rossz,nagyon ott van a grafika :)
    Imádom az ilyen játékokat,alvás ma nem nagyon lesz...
  • K.András
    Ja amig nem crackelem addig ne csodálkozzak hogy nem indul el??LOL ezt a hülyét(magamra gondolok :))
  • Tikal #1082
    crackelted? :)
    én 700megásra irtam a cd2-t...
  • K.András
    ráadásul nincsen itthon csak 700 megás lemezem és a játék meg 800 mega ennyivel tulirni se lehet...
  • K.András
    megprobálom ujratelepiteni
  • K.András
    na jo de nekem feltelepült és amikor inditanám a játékot akkor kiir valami securomos hibát,csak nem tudom miért...
  • Tikal #1078
    alcoholla mountoltam , de a 2. dc-nél fagyott, másodikat ezért kiirtam és jo lett....
  • K.András
    Pill ki is kell irni a játékot nem elég ha bemontolom???Alkohol is van daemon is van és azt irja securom valami nem jo,ez mitöl lehet???
  • Tikal #1076
    invert mouse nincs benne, mert ez az irányitás nagyon gáz igy....