6542
-
K.András #1248 Gyerekek valami nem jo a játékkal.
Következö történik:kereskedek mondjuk van 100 ezrem elmegyek fuvarozok lesz belöle 130 ezer mondjuk,ha ezek után bedokolok valahova nyilván vásárlás miatt akkor nem az a 130 ezer szerepel a számlámon hanem 90!!!Kevesebb mint amennyiböl indult az egész!!!Ehez mit szoltok???Találkozott ezzel már valaki?Közben semmit nem vettem semmit nem csináltam nem kellett költeni semmire!!!Ez most igencsak letaglozott,nincs valami amitöl fogyhat a pénzem???Egy boron mantával szaladgálok.... -
K.András #1247 igen feliratozza... -
#1246 Remek, akkor nekizuhanok ma ha hazeérek.
Még 1 kérdés (optionsban láttam valami 3d text-et) story küldetéseknél vagy bárhol be lehet állítani, hogy legyen feliratozva? Mert az intro nem volt. Esetleg story küldetésnél ha dumáltak valamit akkor azt vissza lehet nézni valahogy? -
#1244 Infót plz!
Mennyire bonyolult a játék, mennyire kell hozzá az angol, mondjuk a Freelancerhez viszonyítva?
Magyarítást már kérdeztem de arra nem válaszolt senki, gondolom akkor az nem készül idáig. -
#1242 az aknák cirka 2 km -es távon belül halálosak.
Úgy csináld hogy 1x megálsz kb 8 km-re, t nyomva végigpásztázod a kapu környékét. mikor 1 adagot felrobantottad, akkor mégegyszer pásztázod, ha nem találsz közelebb mész kb 7 km-re, ott újra, s így tovább. kb négy vagy öt esetben kell végigpásztázni.
Mikor kiszálsz a ship-ből, akkor is pásztázzz, és ha találsz közel x<2 km akkor vissza hajóba el 5 km-re (vissza, ahonnanjöttél, ugyanazon az uton), aztán felrobbantani. Mikor megvan a 2. ellenörzés, akkor vissza ugyanazon az uton ahogy odamentél, s akkor nem robbansz fel. -
K.András #1241 nem tudom megcsinálni,leszedem az aknákat kiszállok hogy közelre menjek és valami mindig leszedni a hajomat,nem értem,titeket is támadtak?? -
#1240 A fórumon olvastam :)
Én elöször a legolcsóbb rakétákat használtam, de abból kellett vagy 30 db, nem érte meg .)
Kérdés: van 1 db MErcurym tudok vinni 1270 cuccot, Kingdom Ends-ben vagyok, és van 40k-m. Mit érdemes honnan hová vinni, ahoz hogy minél elöbb legyen kb 400k-m. Ja és Power Cell-t nem praktikus, mivel 16-ért lehet venni :( -
Lemming #1239 Azon gondolkodtam, hogy egy full lammer player honnan találja ki, hogy kütyükkel kell kiszedetni az aknát?
Én spec azzal próbálkoztam volna, hogy keresek egy részt a gyűrűn... -
Lemming #1238 Lesz egy lila köd benne egy fura kapuval. Ott kell kutakodni, ott van az a szép aknás rész amit említettem. -
K.András #1237 Mármint az öreg manusal beszéltem, utána... -
K.András #1236 Brennans's triumph-ban mit kell csinálni???Miután a gonar temple-ben beszéltem vele??? -
kisviku #1235 Na a büdös ku.....hát ennyire gyorsan gépeltem???
Szorri, nem direkt volt. -
kisviku #1234 "Asztán"------> jézusom, hogy tudtam ilyen csúnyán leírni???
Természetesen: "Aztán" a helyes... -
kisviku #1233 Na helyzet a következő.
Aki akar venni Lasertower Factory-t,annak tudnia kell a következőket.
Először is, hogy összesen 2 darab fér el a raktárában (hogy miért nem több azt nem todom), a másik ,hogy 1 óra 50 perc alatt gyárt le EGY darabot.
Hát akinek sok ideje van várni, az vegy csak, én asszem megszívtam vele.Ja és sok anyag kell legyen a gyárban, sajnos nem néztem meg, mibő mennyit vesz fel, de sokat.
Kó persze én sem vártam hogy tíz percenként szarik ki magábolt egy 185 ezres lasertowert, de ez a majdnem 2 órás várakozás egy darabért, az sok.
Gyáraknál (gondolom már más is rájött) a legjobb biznisz, hogy minden fajnál van olyan gyár ami a másikét használja.Pl: Boron szektorokban van amit Teladianiumot használ.Namost, veszel egy Foundry-t, berakod messze a Teladi szektoroktól, ott ahol használják, és így nem kell a hajóknak olyan messzire elmenni, így mindenki hozzád megy be.Asztán hogy az árat hogy szabpod meg, az mindegy, de még ha drágább is, akkor is Tőled veszik.
Én már a harmadik Teladianium Foundry-t nyitom Boron szektorokban és viszik,mint a cukrot....ja, és nem kell hozzá Ore, kizárólag Energy Cell! -
#1232 veszel a Gonar Temple melletti argon stationon 6 db fighter droidot, s a kaputól 8 kilcsire mikor meglátod a mine-t akkor kidobot a raktérból és megadod neki hogy "Follow to Mine", ezt eljátszod 5x egymásután, mindig megvárva., míg az előző felrobban az aknákkal együtt, végül odamész és kész. -
Lemming #1231 Jah... olvastam békésen mit ír az instruktor, aztán lazán nekem jött a behemót fark.
Más: Az aknás részen hogy lehet átvergődni? Vmi rakett távolról? -
#1229 hehe, tegnap tallkoztam egy kalozzal, na mondom meglátjuk mit tud a gép, elkezdtem loni, az beszolt vmit megfordult és egy lovéssel kinyirt :))) mondjuk az alaphajoval voltam :) -
Ninju #1228 Kingdom's End-ben nem kell leírtani semmit! Oltári az energiahiány!
Más:
Találkozott már valaki "Nividium"-al?!? Hol találok ehez bányát??? Biztos sokat érhet mert én csak egy Unknow szektorban láttam aszteroidán! Mondjuk az is lehet, hogy csak az Nvidia támogatás miatt tették bele. -
#1227 Mire lecammmog ..... és megfajítom, a fél .... = Mire elcammog egy..... és megjavítom, az fél .... -
#1226 mire lecammog egy shipjardra és mefjavítom, a fél év földi időben számolva és vagy 100.000 Credit. de ha megjavítom, akkor viszont nem tudok venni SPP-t a Kingdom ends-ben :(. Viszont ha eldnám, akor kapnék érte 4000 creditet, ami szartse ér. Ha megtartom, megjavítom és eladom a discoverert, akkor jó lenne, de akkor meg lebasz Ben hogy mi a f*****t nem meetingelek vele. -
Lemming #1225 bugos? hogyhogy? hacsak nem bug az, hogy egy roncs :) -
#1224 1.1 alatt is bugos az elején kapott Mercury, cagy itt már nyugodtan használhatom, nem gond.?? -
#1223 sok zenét nem szogtam halgatni, így aztán tök 8 nekem hogy mi van fenn :)) -
Lemming #1222 WinAmp 5 nekem csalódás... olyan wav-okat nem hajlandó vinni amiket régen igen... pl.: Rise of Nations zenéi... -
#1221 itt a Kingdom ends-ben ugye nem kell kiírtani semilyen SPP-t hogy az enyém nyereséges legyen???
Mellesleg nem használok ACE MEgaSUX-ot :))
csak: Freienhoffer MP3 codec + Divx 5.11 + DIvx G400 + WMP 9 for XP + AC3 codec + Power DVD 5.0 + WinAMP 5 Full + XVID Codec -
MrTressy #1220 razor féle X2 1.1 Update Repack itt -
Ninju #1219 Hali!
Na végignyomtam.
Szerintem nagyon jó a story, de rövid. Lehetett volna azt folytatni!
Kezdőknek:
1 SPP: Kingdom's End itt nem vesztesz teherhajót! Viszik az EC-t mint a cukrot 22-ért!
Más:
Ha nagy hajód van corvette+ akkor megvetetsz valamit egy másik hajóval utánna irány egy shipyard. Átszálsz a transporterbe és bedokkoltatod mindkét hajót. Aztán mehet a freight exchange!
Na hali! -
#1217 A patch crack törése még nincs meg valakinek? -
Zombye #1216 Szervusztok!
Mellik billentyűvel aktiválható a transporter device?
-
Lemming #1215 Akinek ilyen gépe van megérdemel egy kis szívást... -
K.András #1214 De nekem ugy össze volt akadva hogy nem tudot az elején elindulni a hajo, mert ahogy megszolalt a csávo már fagyott is...Biztos másik verzio volt nekem fent... -
Lemming #1213 Nekem is ace van... eddig egyszer vágott ki desktopra, de semmi fagyás... :) -
K.András #1212 Thx de sikerült megoldani utána egyböl,nem vettem észre hogy nem ott vagyok ahol kéne :)))
A játékrol pár szot:
Miota leszedtem a ace mega kodecet azota nem volt egy darab fagyásom sem!A grafika nem rossz,bár az emberkék télleg furák egy picit, meg ahogy mennek na az lol:))) de az ür az csodálatos!!!
Kiprobáltam 1600x1200-ban és elég jol birja, antialias nélkül benchmarkon 51 fps-t csinál antival 27(ekkora felbontásnál teljesen lényegtelen antialias mert ha nincsen rajta akkor sem recés sehol). 1024-ben
full grafika minden rajta 87 fps átlagosan egy p4 2.4-es gépen 512 rambus gffx5900xt-vel.
-
kisviku #1210 Működik,mert egy darabig én is ezt csináltam.
Csak elég idegesítő. Ja és ha nem figyelsz, valaki más felveheti az eldobott árut! -
#1209 Home of Light-ból south fele Ore belt onnan west felé Cloudbase SouthWest-be, majd mikor kiléptél a gate-en akkor indulj a déli kapu felé átlósan és pont felette fogsz elmenni. -
#1208 Sikerült megoldanom, hogy ne fagyjon le 5-10 percenként a game. Juhééé!!!
Negatívuma hogy kezdhetem előről, mert az 1.0-ról konvertált savegamek miatt fagyott meg, s most megint vagy 3x24 óra, míg utolérem magam :((
Tényleg kéne egy kis help, hogy a kapott 411921 creditel, meg az alap mercury + discovererrel milyen bizniszbe érdemes kezdeni, hol érdemes elkezdeni, miként, hogy minél előbb profitálni tudjak a nyereségből :))
Válaszokat előre is köszönöm. -
MrTressy #1207 jaja ore belt mellett 1 szektorral :) -
#1206 Southwest cloudbase-ben a középtől lejjebb jobbra a sarok fele félúton -
#1205 pedig ott van... -
K.András #1204 Esköszöm nem találom a Gonar Temple-t elmegyek a west cloudbase-re körbejárom az egész rendszert és sehol nem találom,merre van???