6542
  • Ninju
    Nem jó!
    Nem jutok át a teherszállítóval!
    Mindíg van legalább 1 teljes Khaak cluster a rendszerben és az csúnyán széttép!!
    :(((
    Nah maj 1 TL hajóval pár nap múlva!
  • Ninju
    Nah végre valaki!
    Köszi az infót!
    Bányászok 1 kicsit! meglátom, hogy mennyiért veszik!
  • hork
    Márpedig a 25mw-ot a splitek gyártják, tőlük kell megvenned.

Vagy L-es felszereltségű hajót veszel, azon maxos pajzsok vannak (csak sokszor várni kell rá, mert épp nincs a piacon).
  • K.András
    Nem tudtok más helyet is ahol lehet kapni 25MW-s pajzsot(meg ahova beengednek)???Nincsen kedvem harcolgatni 5mw-s pajzsokkal amikor van pénzem nagyobbra,vettem egy barracudát arra kéne.
  • K.András
    thx,elmentem csak nem engednek be,azért elég nevetségesnek tartom hogy nem lehet csak ugy simán pajzsot venni,el kell menni több mint tiz rendszert hogy elmondják nem veheted meg a pénzedért,tehát nem elég hogy megkeresed rá a pénzt még menj el tiz rendszert ja és persze harcolj a semmilyen pajzsodal elötte mert különben nem fognak beengedni,na ezt nagyon gázosnak tartom.
  • Lemming
    Joystickkel is van némi holtjáték... néha úgy megpördül a hajó hogy öröm nézni.
  • Valen
    Vegyél valami ffb-st, nekem személy szerint egy Microsoft FFB 2-m van, és azzzal király, de az egy picit drága (25-30 k), inkább Trust/Logitech/Saitek azok olcsóbbak és ugyanazt tudják.

Az FFb nagyon kúl, de meg kell szokni, és be kell állítani, met különben kitöri a kezedet :)
  • kisviku
    Na megnéztem. Hát tévedtem, mert Argon szektorban van.
    Akeela's Beacon a neve és eléggé keletre van.
    Ha be tudnék linkelni képet, akkor jobban lehetne látni, Brennan's Triumph-tól keletre kb 4 szektorra. Tudod, ahol az elején meg kell vizsgálni a kaput a sztori szerint.
    Onnan ismered meg a szektort, hogy csak egy be illetve kijárata van és nagyon sok Solar PP van benne.
  • BaLeeX
    Aki joystickkal játssza a gamét és tud valami jót ajánlani az légyszi nézzen át a Hardware fórumon belül a Nagy joystickos topic-ba, mert én részben ezért a játékért akarok valami normálisat venni mert egérrel elég katasztrófális.
  • K.András
    Thx az jo lesz mert nem találom sehol.

Más:elkapott valami hajo egy komolyabb csuzlival,hát mit mondjak ffb-s effekt nagyon bejátszik :)))
  • kisviku
    Na majd megnézem én is ezt az anyagot.Valami rémlik, hogy van ilyen, de én általában szétlövöm az összes kalózt, állomással együtt...

A 25 MW-os pajzsot én Split szektorban találtam, megnézem és beírom, hogy hol van.
  • Valen
    azt nem tudom,de 125 MW -gyár van vagy Red Lightban vagy Ringoo Moonban :))
  • K.András
    25 mw-os pajzsot hol a fenébe lehet venni???
  • Pöty
    Hehe a buta Boron gyárszállítónak megmondtam hogy hozza utanánam a gyárat, erre ahelyett hogy kikerülte volna a köztünk levő aszteroidát simán felrobbant rajta...
  • Zombye
    Megtaláltam!

A kalózbázis úgy hííják, hogy "Pirate Anarchy Port"
    1 Nividium 16128 credit.

a szektor neve pediglen: LooManckstrat's Legacy
  • Zombye
    Utánanázek hol lehet ez a base.
  • Zombye
    NIVIDIUM?

aszteroidán még nem láttam, de egy "nagy kalózbázison" már igen. asszem darabja volt valami hatezer credit!!!

De ebbe a kalózbázisba már alapba se engednek be.
  • K.András
    Leirom én is hogyan csináltam idáig hátha valakit érdekel :)
    Szoval, miután eladtam a pajzsokat (400k) elmentem venni egy boron mantát,azért azt mert ugyanolyan gyors mint az express ráadásul nem 750 hanem 1000 egység fér el benne,felszereltem faszán tuning minden elmentem vettem best price locatort meg best sell-t.A kevéske pénzböl ami maradt elkezdem kereskedni ami a következö modon történt,mentem a rendszerekben és ahol jo üzlet volt ott megcsináltam,ha már nem volt jo ugrás másik rendszerbe,elég hamar összejött 320k cr elmentem argon primbe de utközben beszereztem 10 kristályt(egyböl tudjon majd termelni spp),megvettem spp-t és ringo moon-ban raktam le,be a kristály elkezd termelni,csinált 1000-t ec-t elvittem eladtam visszafele hoztam kristályt(egyet kell ugranom érte),ezt megcsináltam egy párszor elkezdtem gyüjteni a kristályt,amikor már volt vagy 300 raktáron akkor elkezdtem kiszorni az ec-t de a saját rendszerben, igaz hogy egy idö után 16cr-ért veszik de még akkor is dupla haszon van rajta és mivel közelben van egy csomo gyár igy hamar jöttem-mentem.Összejött megint 400 ezer el egy másik boron mantáért,most ott tartok hogy az spp-böl döl a lé MEGYEK ÉS CSINÁLOM IS TOVÁBB :)))
  • MrTressy
    Itt letöltheted a gyári 1.1es patchet .A razor féle repack pedig innen
  • Repiv
    ja bocs énis lamer vagyok:)

a pecs:
    #534, #531
  • Repiv

hű vagy a nevedhez:)
  • Titan
    szerintem olvass vissa, mert van link az egyik hozzászólásnál....(hadd ne keressem már meg neked....)
  • Titan
    Én még nem hallottam róla....
  • Ninju
    A teherhajóra (amit ingyen kapsz) vegyél trade command software MK1-2 -t! Ha ez megvan a command konzolon jelöld ki neki home base-nek az SPP-t. Utánna Buy resources for best price (Crystal 1850 Cr.)-> 5000 creditből már el lehet indúlni! Megvette a két kristályt -> Com. C. Sell ware for best price -> EC 22Cr. Ha eladta akkor megint crystal! Többet fog tudni venni! Ha lelkes vagy és van türelmed akkor 1 idő után összejön a pénz egy Argon express-re. Gyorsabb! Az egyik vegyen kristályt a másik adjon el! Ne várd, hogy a gép autómatiusan vegyen tőled! Jobban jársz ha a te géped adja el!!!
    Ha van pénzed akkor vehetsz még 1 expresst mert 2 hajó mehet eladni!

Más: Nividium?
    Legalább anyit mondjatok, hogy még nem hallottatok róla!
  • Valen
    Az lehet, de 8 kilcsire vana Crystsl Fab, ésa másik SPP meg 60 kilcsire, na mind1 , még próbálgatom a beállításokat, hátha az segít (nem bíznak az olcsó árúban ) :))
  • kisviku
    Szerintem megéri. Érdekes volt, hogy amíg a többi Foundryban van Secondary Resource (ez esetben az Ore), itt amikor én megveszem, nekem kizárólag csak Energy Cell-t igényel.
    Mindjárt megnézem pontosan, mennyit használ fel, és mennyit gyárt le, de ha jól emlékszem kb. 30 EC ből nyom 2 Teladianiumot. Én olyan 160 körül adok egyet, ha jó olcsón 6-7 Cr körül veszem az EC-t akkor nagyon megéri.
    Javaslo, de ezt mindenkinek és minden gyárnál, hogy amint felépítetted, először a kezdetben Te magad menj el beszerezni árut méghozzá a legolcsóbban.
    Fel kell tölteni a maxra a raktárkészletet, és várni. Aztán kezd termelni, jön annyi pénz hogy a gyár önellátó legyen, de ahogy elnézem nekem nyomja a lóvét rendesen.

Megyek is folytatni. Ja már csak az utolsó küldetés van hátra, addig be sem lépek a szektorba, nem idegesítem magam.
    A múltkor már majdnem megvolt, de a bolygót szétlőtték...nagy robbanás és The End....
  • kisviku
    Hmmm,érdekes.
    De ezekkel én is találkoztam már.
    Kicsit elk*rták magát az alap rendszerét, a kereskedelmi és gazdasági részt.Azonban figyelni kell egy csomó olyanra is, hogy pl, hogyan helyezed el a gyáradat.Volt egy szabály még az X és Xtensionben hogy nem szabad nagyon közel építeni másik gyárhoz, mert nem tudnak bedokkolni, stb.
    Én ezt a magyarázatot tudom még elképzelni arra hogy nem vesznek Tőled.De lehet hogy eltúlzom...
  • Valen
    Kérdés/probléma:
    Indultam 17.000-el, eladtam 20-ért, vettem 1730-ért, akkor egy 1 ideig a gép hozott kristályt, vitt EC-t (5 perc alatt SETA 10x credit tartalék 43.146-ra nött).

DE azután vmiért leállt, és hiába állítottam be a kedvezőbb paramétert (lsd lentebb), nem javult a vásárlási láz , sőt:

SPP-m vehet kristályt 1936-ért (max árért) eladhat 15-ért. ha kiszámolom akkor:
    Kristély 2x1936= 3872 cerdit kiadás 276 db EC-rt. (ennyi az alapanyag)
    EC 276x15= 4140 credit eladási ár 276 db EC-rt. (bevétel)

Tehát elméletileg kéne lennie 268 credit nyereségemnek 276 EC-n, DE a gép nem jön hozzám venni EC-t, se eladni kristályt, holott jóval jobban megérné neki, mint a a másik SPP-ben 17-ért.

Nem értem én ezt a gépet

Valakinek vmi tipje, hogy ez miért van.
  • Ninju
    Legalább 2 kristály kell 276 db ec legyártásához! A számítgatást rád bízom, de én a helyedben minimum úgy állítanám be, hogy a 276 db EC eladása többet hozzon mint a 2 kristály ára! Csak ekkor nyereséges a gyár

Más:
    NIVIDIUM!!!!
    Találkozott már valaki vele rajtam kívül????
    Ha valaki tud bányászni, vagy eladni írjon már valamit!!!
    A mobile ore collectort még nem próbáltam, de eszembe jutott!
  • Valen
    kösz, aakor mennyi a min darab amivel elkezdjem?
  • MrTressy
    1.1 es patchbe ha figyelsz 227 ért lehet venni silicont és 600 fölött adhatod el ez a 208dbos helyzetre vonatkozik :).spp ek kell kristály az magától nem fog termelni semmit...
  • Valen
    Na ottvagzok Kingdom Ends-ben, van 402.412.-HUF-om, és egy Mercury 500-as raktérrel.

Kérdés: ha veszek SPP-t (346.000.-HUF) akkor mit kell még beletennem, hogy elkezdjen gyártani végre, mert bár adtam neki 20.000.-HUF-ot, nem csinált semmit, pedig elméletileg Crystal nélkül is kellene termelnie nem?
    Ha kell Cristal, akkor mennyi a minimum db-ra, amivel érdemes bizniszt kezdeni?

Egyenlőre ennyi.
    Mellesleg 1.1-es Patchben Silikonwaffert kell venni olcsón (350 körül),és kristal és egyébb helyeken eladni hiánykor, drágán (500 környékén) ekkor 120 db esetén kb 30.000-et keresel egy fuvarral.
  • K.András
    Okés már nem veszi el a pénzt,thx a patch-t!
  • K.András
    Mondjad melyik a legujabb???nekem ez van rzr-x211
  • Valen
    Nekem a Razor fixed fajta van a gamecopyworld-ről, bár nem kéne, mert Titan-tól kaptam jól megírt CD-t, de akkor is. és az tök bugmentes ...
  • K.András
    Lehet ez volt akkor a hiba,remélem.
  • K.András
    Akkor leszedem és megprobálom thx...
  • K.András
    Megnézegettem és akkora hibát(vagy védelmet) találtam hogy majd leestem a fotelbol:szoval,kijövök egy helyröl térképen kijelölök egy bányát mondjuk,ctrl+d és már fogyott is a pénzemböl kb 12ezer cr,játék visszatölt ugyanezt eljátszom nem fogy a pénz!!!Na de most jön a baj, elmentem másik szektorba és szintén elvett a pénzböl pusztán azzal hogy átugrottam,megint visszatölt ugrok és nem vesz el pénzt!!!Két lehetöség van:ez vagy a másolásvédelem miatt van vagy oltári nagy hiba,ha a másolásvédelem miatt van akkor nehezen tudom elképzelni hogy csalás nélkül bárki is képes fentarthato gazdaságot létrehozni(random modon elvesz a pénzböl),clone cd-s verzio van meg mint nektek,ugyanazt a cracket használom szoval ha ezt nálam csinálja akkor nálatok is csinálnia kell(csak esetleg nem vettétek észre ami hihetetlen hiszen ki nem figyelne fel arra hogy fogy a pénze?az aki csal)!!!
  • MrTressy
    Ezzel az 1.1 es patchel nekem jó a mani
  • Valen
    mikori 1.1-es cracked van?