KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --

Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77

• Freeeee
    Tegnap vegre en is kiprobalhattam a jatekot,amire mar nagyon regota vartam.Az utobbi idoben eleg rendszeresen jatszom a BHD-t is ezert nagyon erdekelt mit hoznak ki ebbol a reszbol.A karaktergeneralas nagyon jol eltalalt,es ez meg csak a demo.A grafika nalam eleg jo,igaz a gepem is uj.Az online resze a dolognak,eleinte eleg kaotikusnak tunt,de par ora jatek utan rajottem,hogy is mukodnek a dolgok,es reggel nyolcig meg sem alltam.Persze vannak hibai,de melyik jateknak nincsenek.Ha mar a BF-et emlitjuk,ott is vannak egbekialto baromsagok,megis tobb millioan jatszak.A jarmuvek,es kulonosen a helikopterek iranyitasa nekem nagyon tetszik.Vegre nem kell orakat tokolni csak azzal,hogy fel tudjak szallni.Persze lehet hogy bena vagyok,de a BFV-ben sem sokan spilerkednek a helivel.A jatekelmeny pedig egyedulallo.Igaz erre ra kell szanni nehany orat,de utana nem lehet abbahagyni.Volt olyan hogy masfel oran keresztul gyilkolasztuk egymast mire valaki gyozni tudott,es ez az ido full harcbol allt.Jo volt latni,ahogy nehany menet utan kezdett taktikussa valni a harc.Szoval nekem nagyon bejon ez a jatek,akinek meg nem,az jatszon massal,van meg a porondon boven az FPS-ekbol.

Creasy