Joint Operations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KM
Nyugi! Nem téged támadlak, hanem a játék készítõit.

Remélem a Novalogic megfelelõ fórumán a játékoskollegák felhívják a készítõk figyelmét a game hibáira. Talán akkor a végleges játék nem marad ilyen.
Ámen.
hykao
Sajnos ahogy már írtam, nem tudtam multizni vele.
Csak LAN-t indítva egyedül kóboroltam.
Mondom, nekem valószínûleg az egyjátékos mód azért meg fog érni egy misét.
arty
egyáltalán nem, nem kopirájtos amit irok 😉

Hykao: más pozitivumok? 😉 én meg sem emlitettem, holott ez tényleg igaz, nagyon jol testreszabható a játékos kinlzete ... nade ilyen gyermekbetegségek mellett van értelme szép harcosunkat csatába indítani ??

Forza.

hykao
Nem írtam ilyet, hogy kidolgozott!!!
Azt írtam, hogy "... a karakterek jóval kidolgozottabbak, mint bármelyik eddigi deltás játékban"!!!

És ezt tartom is, nézd csak meg a karakterkiválasztó menüben!!!
KM
Hát, ha ezt kidolgozottnak lehet nevezni... Pocsék az egész.
1024*768, minden maxon.

hykao
Nem tudom...milyen felbontásban, és beállítások mellett nyomjátok???
Figyi, a karakterek jóval kidolgozottabbak, mint bármelyik eddigi Deltás játékban! Ez jól lemérhetõ a karakterbeállításoknál, ha rázoomolsz a karakterekre!!!

Na mindegy, az egyjátékos mód szerintem a szokásos (nem a legjobb, de azért jó) lesz.
Arty. Idéztem az egyik mondatod itt. Remélem, nem gond. ;-)

arty
a bhd team sabre grafikája egyértelmüen üti ezt ! nemtom miért erõltetika képeimen is látható hatalmas hegyeket, amikor a grafikai motor nem tudja korrekten kezelni! ezzel szemben az elõd növényzettel fedett dombjai messze felülmuljk ezt a - forumtárs tökéletesen illeszkedõ szavaival élve - STATIKUS környezetet.

Hogy ennyire ne legyen fizika egy játékban, az valami otromba tréfa. Bárcsak késne ahogy itt többen leirtuk ... minél többet, annál jobb.

Arrol nem beszélek, h mekkore szemétség volt a fotosoppolt képekkel reklámozni a játékot.

Egyetlen dolog szól a fejlesztõk mellett: a BATTLEFIELD V demoját nem merték kiadni, gondolták azt ugyis eladja a neve, ne veszitsünk a demoval vásárlokat 😄

Nova ebbõl a szembpontból - és csakis ebbõl! - korrektebb.

Forza.

Smuggler
akkor ezt en nyertem mert 3 perc utan uninstallaltam. beultem egy hummerba és átgázoltam vele a tavon..elég is volt. ahogy mondod grafika szánalmas, nem üti meg a mércét még közelébe sincsen. mondjuk farcry után probáltam ki. komolyan mondom mint egy régi 386os gép koraba lennek ezzel a gammel...😞

hykao
Nekem a multi sehogy sem indult el. LAN módon tudtam csupán egyedül kóricálni a pályákon.
A grafika szerintem majdnem olyan mint a DFBHD esetében, de mintha gyorsabb lenne!!! ...és a karakterek kidolgozottabbak!
Az egyjátékos módban reménykedem, hogy azért olyasmire számíthatunk mint a BHD, meg a TS, kicsit optimalizáltabb, tovább toldozgatott grafikával.
skorpio7
Hát annyi bizonyos így 1 óra játék után , hogy sem a BFV-ot sem DC-t nemhogy nem ûberli , de jó 1-2 év fejlesztésre még visszadobnám nekik .A jármûvek ( Heli és motorcsónak ) irányítása több mint nevetséges , a grafikája totál gagyi és mindez túlbonyolított opcióhegyekkel van megáldva .Nos ezek után egy szép kis törlés vár rá ... pedig a látott képek nagyon bejövõs game-t igértek számõmra , hát mégsem az lett .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Ez a jatek egy kesz csodtomeg. Az iranyitas tul van bonyolitva. Az en gef3 ti200-amra az detektalta, hogy 1024x768-ban szinte full graffal hajlando menni. Nem is szaggatott az igaz. A latvany megis siralmas. A jatekmenet meg nem hogy nem taktikai, de egy mero kaosz. 100 emberke rohangaszik fejetlenul a szigeteken, ropkodnek a gepekkel, de igazi esemeny semmi. A BFV se nagy durranas, de ez csapnivalo. Nem tudom ki hogy van vele, de nekem 30 perc kiprobalas eleg volt arra, hogy egy gyors uninstallt megerjen.

hát igy elsõ ránézésre és ha komolyan gondolják hogy ez már beta akkor még fog csuszni pár évet...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hykao
nem csoda, hogy ennyit késik...inkább csússzon, mint így kiadásra kerüljön...
hát em tom, bhd szebb volt szvsz, ez a game egy katasztrofa..., oylan statikus minden mint állat , a táj steril irányitás pocsék,stb...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hykao
nálam nem jönnek be a képek.
de ha már itt tartunk, a motor ua. mint a BHD-é???
vagy azért csiszoltak rajta???
arty
Nekem nem bugzott, nem fagyott, nem szaggatott, nem lepett ki windowsba. Ott a geppel nem koser vmi ... (nekem AMD 1700+@2200mhz (2800+?) + ATI9500PRO ).

Remelem meg egy jo felevet dolgoznak a cuccoson, ez igy KESZ ATVERES. Azert mert a bfv jobban szaggat ez meg nem jobb jatek. Sajnos. Hiszen tudjuk az is milyen .... 😞

Forza.

arty
jah, es ennyire azert nem szep, a kis kepek szepitik 😊

de nem is a grafikaval van a gond ...... eh.

Forza.

arty
SZOVAL EZ A VALOSAG 😊 nem a gamespotos kepek 😞

es meg par:

Forza.

arty
extra kepek:

Forza.

hykao
Ezt akartad???
hykao
arty
Kihagyott ziccer. A jatek a valosagban egyaltalan nem olyan szep mint a screenshotokon 😞

A jarmuvek iranyitasa borzalom, mesz a helivel, leveszed a billrol a kezed es megall a heli. Nem lelassul, megall!!!! Ugyanez igaz mindenre. Katasztrofa.

A jatek bughalmaz, ossze vissza vannak az objektek, nem zavarja a helit h vizbe esik, szepen all a vizen. Aztan felperc es felrobban.

A kocsik atmennek egymason. Mint a bogarak 😄 Utkozes nincs, csak megmassza a mbp a masikat 😄

Akkor jojjenek a beallitasaim 1024re ezt detektalta:

Forza.

CalebJoe
Elnézést!
CalebJoe
Ez aztán a JungleWar!!!
http://www.gamespot.com/pc/action/jointoperations/screens.html?page=45
Az irányítás, és annak kalibrálása kegyetlen módon túl van bonyolítva.
Kurva béna, ahogy fél kézzel fogja a katona a fegyvert futás közben.
Ezek a Novalogicos arcok faszkalapok.
Nem tetszik.
The Garrett
hát kb 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

már lassan az a meglepõ ha egy uj progi/demó nem bughalmaz 😄

The Garrett
nah novának sikerült 1 bughalmaz demot kiadni.
Nemtudom csak nálam szarozik e de állandóan kivág winfosba, nemtudom normálisan beállítani a gombokat (enternek veszi a mouse 1 et meg ilyenek... )

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

grebber
Jólvan már bent voltam vagy fél percig azt visszadobott a windowsba de elsõ látásra nekem bejön és ezzel többet fogok nyomni mint a Bfv-al!

Next PC upgrade: 2022

grebber
lol valaki megmondaná hogyan tudok ebben játszani mert nekem sehogysem jön össze??

grebber
mindjárt felteszem én is azt mondom az én véleményemet.

KM
Ja, kinézek a tengerre, és halálra szaggatja magát. Nagyon gyengus a grafika...

Tibre
Sokkal simábban fut?
Nálam úgy szaggat mint az állat,hiába butítom a grafikát.Nincs vkinek ötlete,hogy mi a baja?(A vasam rendben van)

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

elso ranezesre nagyon komoly, az en velemenyem szerint meg bfv sehol nincs ehhez kepest, engine ezerszer jobb minosegu, sokkal simabban fut, sokkal nagyobb terep es bizonyos tekintetben szebb is. Es persze ez mar elso ranezesre komoly taktikai jatek, de ezt meg kivizsgalom mert jatszanom kene vele😊
Szvsz Kögagyi de nagyon..A bfv-hez fel sem ér de még csak meg sem közeliti.Jármüvek vezetés grafika fegyverhangok.Minden minden szar.Mondom szerintem attol meg lehet hogy valakinek bejön..

arty
asszem a bhd kieg lemezet mar nem tolom vegig 😊

Forza.

arty

Forza.

Fenn van a HardWired-en is.

grebber
Aki majd leszedi hamar irjon hogy milyen!!!

http://www.gamershell.com/ Innen szedjétek!! Jön ezerrel .

Jó lenne, mert tetûlassan jön😞
7óra

Biztos, hogy hazai idõ szerint is 6 óra?
izé, letelt az 5 perc 😄

Amint az oldalon a link és vártok egy 5percet akkor rögtön teszem be a Magyar tükröt...
Azon felejtsd el...
Nagy pályák, jármûvek és zöltség hegyek
Remélem a motor multi részén javítottak...
Tom3
Akkor biztos nem fog menni ezen 😞 :
Celeron 433Mhz
384Mb Sd ram
Inno 3D Geeforce2 MX400 64Mb
Számítógép