Joint Operations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert ott tart a dolog lassan, hogy egy repszimulátort hasonlítanak egy Doom3-al 😄
Összehasonlítanak egy belsõ terepeken játszódó max 8fõs szervereken játszható singliben is max 20fps-t produkáló gamét egy külsõ, HATALMAS terepeken játszódó, eszközökkel teli, 100Fõs szervereken játszható gaméval.
Összehasonlítanak két pre beta játékot.
Erre már nem tudok mit írni.
Bár azt továbbra is ultra szánalmasnak tartom hogy se normális szerverkeresõ, nincs dedikált szerver opció, nincs adminbarát felület... stb. Felfoghatatlannak tartom, hogy egy ilyen típusú játékhoz miért nem írnak dedikált szerver részt.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Ha kijött volna egy olyan grafikával, ami elkápráztatja az emberi szemet, akkor meg az lenne a gond... ( Jajj nem fut a p3 mx400- on, pedig van benne 128Mb ram is...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Csak a szigetek miatt mondom, lehet, hogy szándékosan, lehet h
nem, de nagyon hasonlít rá.
Na ne?
warez-okon fönn van?
Forza.
bár izlések és pofonok, de akkor én inkább pasiánszok mitn ez a demo... 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Triathlon for life
"A BC a jobbik csapat jutalma."
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
mert az....
😊
Sajna nagyon érzékeny rá de egy jó konfigolt tûzfal mellett tökéletesen müxik...
Szerintem egyébként nem olyan rossz game ez.Elég jól elökörködtem magamban LAN-ban.Ti hogy csatlakoztatok fel a szerverekre?Én ha rákattintok a Novaworld kiírja,hogy connecting to novaworld és úgy marad.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
JÓ hangulata van a játéknak, de a grafikát sajna nem az én gépemre méretezték ez erõssen rontott a játékélményen.
Tökjóvolt mikor felszálltunk 5 en 1 ?blackhawk? helikopterrel aztán mikor kilõtték alólunk a gépet a roncsokkal együtt bezuhantunk a tengerbe. Aztán onnan vízalatt kommandózva ki a partra és elfoglaltuk mind2 bázist. Remélem 1x bejutok 1 100 fõs szerverre is... Bár ott a gépem meg fog dögleni. :/
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
meg szvsz ha enyire szarnak a jármüvek fizikájára akkor inkáb hagyták volna ki a francba és probáltak volna meg normális terepet gyártani a dologhoz... 😞
nah midn1, majd kiderül a full milyen lesz...
Creasy
Triathlon for life

Novalogic-ot ismerve késhet ez még attól mert májust mondanak 😊 Utánna meg majd szórják kifelé az updateket
Ha már bug sztem az a legkisebb, ogy a heli nem süllyed el a vízben, jobban zavar amikor a golyó nem a csõbõl jön ki. Érdekes, hogy ezt a bugot még senki nem említette meg, de a helit az többször is.....
http://www.dfh-squad.com
Szerencse, hogy nem egyezik minden ember ízlése, mindenki egy gaméval akarna játszani 😊)
A másik dolog, hogy ha már vezethetõek a jármûvek, akkor egy minimális realitást elvárna az ember a progitól.
Zo-Lee: azt nem tudom, hogy a helikoptert hogyan kell vezetni, de arról még nem hallottam, hogy a víz felszínén megáll. Bár lehet, hogy lemaradtam valamirõl...
amugy nem tom hogy egy enyire statikus és steril táj hogy nézhet ki jobban?? az nagyon nem számit hogy hogy van kidolgozva a karakter arca ha maga az összehatás hihetetlenül ronda...
Valszeg vmit nem állítottál be amit én igen 😊
Kikpróbáltam a bf-t és szerény véleményem szerint ahhoz képest még ez a bughalom beta demo is jobban nézki 😊))
A végleges verzió koránt sem ilyen lesz, mint írtam ez beta demo nem más, ami annyit jelent Novalogic-nál, hogy játszható de minden mp-ben ujabb bugot találsz.
Azt jól mondjátok, hogy ez nem szimulátor, engem éppen ezért nem is érdekel a benne lévõ fizika, de sztem ebben is lesz változatás. Nézd meg a humwee-t. Mente közben szálljál ki a kocsiból, nem fog hírtelen megállni hanem szépen lelassúl. Ami azt illeti, hogy a heil a levegõben nem lassúl le, hanem magáll, nem tudom, hogy ez hiba lenne. Ha esetleg közületek bárki vezett volna élõben helit, azt kérem írja meg, hogy az életben ez hogyan is mûködik 😄😄
ez azért lett szembetûnõbb, mert eddig nem lehetett jármûveket vezetni.
mondjuk szerintem nem zavaró, mert ez azért nem jármû szimulátor.
Az igaz, hogy van benne hiba, de máris nem annyi mint mondjuk a full verziós BHD-ben volt annak idején.
Nincs benne fizika? Az eddigiekben sem volt nem értem ezen miért kell csodálkozni. 😊