16944
11552975001178628345.jpg
  • OPM
    konkrétebban? dallam vagy valami
  • cybert
    Én egy Vangelis számot keresek, vmelyik műsornak is volt a zenéje (Pannoráma?). Előre is köszi a segítséget.
  • Dani20
    cset rulez :D
  • Alien
    uhh, az nincs meg nekem, áttudnád küldeni esetleg? Msn-en ([email protected]) vagy ICQ-n(244-208-246)?
  • OPM
    de most nézem hogy csak le van vágva a vége, nincs rendes levezetés, tehát nem lehetne normálisan mixelni :)

az eredeti fast club mix biztos hosszabb kb 1 perccel
  • OPM
    5:36
  • Alien
    megtudnád modnani, hogy ez hány perces?
  • Alien
    van még egy remix, nem tom milyen, egyszerüen csak egy remix van odaírva, de az is jó :)
  • OPM
    found :)

Meja - It's all about the Money (Fast Club Mix).mp3
  • Alien
    Fú már találtam egy jó kis dance remixet egyszer :)
  • Alien
    Szólj légyszi ha megtaláltad azt a remixet :) Addig keresgélek én is párat
  • Alien
    Oksi, közben én is találtam egy hasonlót Where is it? a neve, de talán az jobb amit te találtál :)
  • OPM
    már találtam: advanced disk catalog
  • Alien
    Fú van egy progi ami asszem tud ilyesmit egy pillanat...
  • Alien
    Az eredetit leszedtem már, keresgélek akkor most remixeket :)
  • OPM
    nem ismersz olyan programot, ami beolvassa a cd-k tartalmát aztán lehet keresgéni rajtuk, hogy mi-hol van?
  • Alien
  • OPM
    jaja, de nem találom most :(
    de még keresem, mert mostmár én is hallani akarom újra :)
  • Alien
    remixek?
  • Alien
    Ez az!!!! Kösziiiiiiii
  • OPM
    de van ebből valami jobb verzióm cd-n, nem csak ez a lágy pop-os

egy időben a kedvenc számom volt
  • OPM
    Meja - All about the money

[nm]
  • Alien
    jujj tűkön ülök, remélem az lesz az, köszi :DD
  • OPM
    jaaaaaaaa
    megvan akkor :D

1 pill és írom a címét
  • Alien
    írd be légyszi, aztán rákeresek hátha az
  • Alien
    melyik az?
  • Alien
    fú nem hiszem, hogy olyan régi lehet, vmelyik rádióban hallottam egyik nap. Vmi csajszi énekli és talán ilyesmi rész is van benen, hogy It's all abot the money (talán ezt mondja) és utána dúdulva dada dam dam dada dam dam I don't keep (talán funny) nem tudom :(( szerintem vmi amerikai csaj lehet csak nem tudom ki és mi a szám címe :(
  • OPM
    egy régi szám beugrott róla, de biztos nem az... most hallgattam meg
  • OPM
    mikori?
  • Alien
    Heeeelp!!!

van egy szám , pop szám, egy csaj énekli és vmi ilyesmi van benne:

Don't keep funny(????) dada dam dam dam dam I don't kepp funny (nem biztos h funny, lehet, hogy money-t mond nem tudom) Tudja esetleg vki, hogy mi lehet ez?
  • OPM
    hát ennyiből tényleg nem :)
  • AtomHeart
    Hat az egyik valami hipphopp vagy repp (f*szom tudja mi a kulonbseg e ketto kozott..). Egy francia boy-band enekli, kb 3 fiu. A videoklipp egy varromban jatszodik, vagany a refrenje.

A masodik meg egy pop szam. Az eredetit talan egy 60-as evekbeli harom csajbol allo eggyuttes enekelte, ezt dolgozta fel a tavaly egy, Destiny's Child-hoz hasonlo eggyuttes (lehet, hogy epp ok voltak...).

Hat nem feltetelezem, hogy ennyibol barki megmondja, hogy melyek ezek, de sebaj, hamarosan jonnek a dallamok..;^)
  • Vlala #334
    Lenne hát, én :-) minden jöhet, ami gitár! A "jelentektelen" infokkal is nagyot segíthetsz magadon, hátha az alapján ugrik be...
  • OPM
    milyen stílus? (mer ha rock akkor sztem nem tok sajnos segíteni :)
  • AtomHeart
    Halisztok! Keresek 2 szamot, de csak a refrenjuk dallamat tudom, no meg egy nehany jelentektelen infot roluk...:^((
    Ha eljatszanam gitaron a refrenjuket, es belinkelnem ide, lenne-e valaki, aki meghallgatna oket, es probalna segiteni azonositani..? :^)
  • hansolo54
    van ez a szám, aminek a cime kellene, vagy előadója, a rádióban is játszották nemolyanrég, és teljesen úgy hangzik, mint egy 80as évekbeli csehszlovák ifjusági film főcimzenéje...nem énekelnek benne, ilyen vidám kis nyugis dal. Ha valakinek van tippje, irja :)))
  • berlinboy6329
    HELP!!Kellene netről 1 bizonyos cd mennyiséű sample(hangszer) gyűjtemény Technotrance essential a címe:PLS!!
  • Lolarapper
    Sziasztok! Nem tudja valaki h a Motorola E398 reklámnak mi a zenéje?
  • Garcia
    mondanátok 70-es évek nagy slágereit? ne csak magyart... thx
  • Adam II
    BT Kimosabe