16931
11552975001178628345.jpg
  • Kit--Kat
    ok akkor, én pontosan az 1. rész főszámára gondoltam, ami ől akkor is megy amikor Marty az elején deszkázik és húzkodja magát 1 Jeeppel.
    Na mind1 akkor ezeket honnan lehetne lekapni????
  • OPM
    back to the future main theme :D

vagy melyikre gondolsz? sok zene van benne, nekem ezek a kedvenceim:
    huey lewis and the news - back in time
    huey lewis and the news - the power of love
    jerry lee lewis - johny be good
    the chordettes - mr. sandman (bring me a dream)
    earth angel
    doubleback
  • Kit--Kat
    Nem tudja valaki mi a Vissza a jövőbe számának a címe???
  • CSOCSO
    ha megvan a regi akkor nemtom.. a regi valami olyasmi volt hogy emma shaplin sherpente le stelle... vagy hasonlo de nem emlexem.. ez mar vagy 4 eve volt:)
    now we are freenek van egy feldolgozasa nekem:

hans zimmer - Gladiator Soundtrack (Andy and Lamboy Club Mix)

eredeti sokkal jobb
  • Melkor
    Sziasztok!
    Már kérdeztem, de nem reagált senki..:((
    Annak a számnak a címére lennék kiváncsi, ami a roxyn megy és úgy szokták beharangozni, hogy roxy aria (house?).
    (a régi megvan, az nem érdekel köszi :) ) Egyébként még annyit tudok róla, hogy a Gladiator OST - Now we are free című számának az egyik feldolgozása.
    Előre is köszi.

• Hixer
    PLZ aki látta a mai(2004.09.28) Kaliforniába Jöttem sorozatrészeket a Viasat3-on az plz modja meg mi az a szám, amiben a 2.rész(a valentin napról van szó benne, meg hogy ashleyék elmennek minigolfoznia barátjával stb.stb.) végén Ashley(a kislány) karaoke-zik és valami olyan számot énekel, hogy: R E S P E C T you know what it would be...
  • Kit--Kat
    !#481, #489 PLS!!!!!
  • I.C.ram
    Valaki lécci lécci lécci!
  • Z
    Háhh, én meg a Sport1-nek írtam anno, hogy a spanyol gólok összefoglalójakor bejátszott számoknak ki az előadója. De csesztek válaszolni. Aztán öcsém felhívta őket, egy kiscsaj azt mondta, hogy majd a szerkesztő úr meg tudja mondani, de nincs itt. Másnap sem volt a t. szerk.úr...sazlé nyasgem vót! :DD
  • I.C.ram
    Köszi :) De most másik számról van szó! Részletek a #493-ban.
  • Bakka
    ...ha eddig valaki nem tudta volna...
    :)
  • Bakka
    ***SonyEricsson***
    Irtam mailt a SonyEricssonnnak, hogy mi az szam ami hallhato a legujabb reklam alatt... szerencsere valaszoltak!

Cime: Hands around my throat
    Eloado: Death in Vegas

• I.C.ram
    Erre valaki?
  • DBoy
    JUHEEE!EZ VOLT AZ THX!!KÖSZ
  • DBoy
    thx! hát leszedtem az OSTot nagy nehezen egy DSLegy gyerektől 1,25 KB vel.. de semelyik nem volt!ezt megkeresem!!!
  • DBoy
    ja és a crazy boys is ilyesmi!!
    az sgn a topicja a TV,mozi DVDben: Crazy Boys
  • DBoy
    Nekem a gépem megvan az összes rész :)
  • Z
    Ez JACKASS!!!

Ez még nem is vicces, nézzétek meg a részeit. MTV-n nyomták régebben péntek vagy szombat este. Aztán később a Viasat3-on is ment.
  • Gnome
    hmm erdekes kazaan rakerestem es meg is lett..(hogy ez akkor hogy nem jutott eszembe)

szal a szam cime :CKY-96 Quite Bitter Beings

CSa'
  • Gnome
    uhh ezt a szamot anno en is kerestem keves sikerrel:(...
    es en is a Jackassban hallottam eloszor:)..asszem tobb reszbe is betettek szal lehet, hogy a Jackass the movie soundtrackjaban bennevan..
  • I.C.ram
    Engem az a szám érdekelne, ami az ARGO c. filmben van, mikor jön a repülővel Mucsi Zoltán. Az a szám, amiben hegedű is van, és többszor szerepel a filmben. Nem tudjátok, hogy mi a szám címe/előadója ?
  • DBoy
    :)!
    a szám cimét nem tudod? :D
  • OPM
    tényleg vicces és a szám is jó alatta
  • DBoy
    Hi!
    Nagyon fontos lenne ennek a számnak a címe:
    TÜDÜDÜ! ... ott egy film amin rajta van a hang!pls segítsetek! + egy jót is nevetek mert vicces videó :))
    Előre is köszönöm!!!!
  • Kit--Kat
    hát az 1. rész a KONOX a fő gonosz, és úgy kezdődik, hogy a tengerről befogják a sziklák tetején lévő bázist
    Na itt elkezdődik a zene, 1. olyan mintha 1 égi horror vagy ilyesmi film zenéje lenne
    Váltás belső tér elkezd hip-hoposodni a zene Knox begépel valamit a laptopjába, szív 1 kortyot a kólából és elkezd táncolni, Na kb ennyi REMÉLEM TUDOD:))
  • Hixer
    a régi meg az új
  • Hixer
    ráadásul 2 film van charlie angyalai címen!!!
  • Hixer
    le tudnád írni jobban a jelenetet? mer fingom sincs most melyikre gondolsz.... arra a főgonoszra gondolsz aki csaj és régen angyal volt, vagy arra, aki skót és régen az egyik angyal barátja volt???
  • Hentes Bill #485
    hát ebből nem tom kitalálni...
  • Alien
    Sajna nem igazán tudok róla sokat mondani:( Roxyn hallottam egyik pénteken a Club Sandwich alatt azt hiszem, úgy van, hogy trance/dance szerű a zene rész, majd asszem elhalkul/abbamarad a zene és jön a szöveg amit egy férfi énekel, bár talán az nem is ének, csak szövegel (mondom engem a reagge stílusra emlékeztet hirtelen) majd amint vége a szövegnek megint jön a zene rész. Ennyit tudok :( nagyon kéne az a szám :(
  • Hentes Bill #483
    fingom sincs így. vmi részletet nem tudsz mondani? én sokat hallgatok rokszit, elég sok zene megvan, amit ott is tolnak
  • Alien
    Az első szám címe közben megvan (Danzel-Pump It Up!) , de a másik számra továbbra is várom az ötleteket! :)
  • Kit--Kat
    a csárli angyalaiban (film)
    amikor tácol és isszaközben a kólát a feketeruhásfőgonosz, megy 1 rap v. hip-hop szám.
    Na azt eddig senki sem tudta megfejteni mi.
    Valaki tudja???
  • Alien
    Roxyn hallottam két számot múltkor pénteken este, sajna nem hallottam mi a címük de az egyikben ilyen szöveg van: Don't you know pump it up...(tovább nem tudom)

illetve a másik számnak nem tudom a szövegét, de olyan reggae stílusú a szöveg, a zene rész viszont inkább trances. Remélem tudtok segiteni köszi előre is :)
  • Hixer
    előadó?
  • Hentes Bill #478
    nah, megvan: Global Playboys - The Sound of San Francisco a szám címe. olyan royal gigolos - california dreamin' beütése van, szal zsír
  • Neutral
    Színvonalas szám lehet:))
  • Z
    5-6 abba ne hagyd...lol emlékszem erre a számra! :D

Fenn a kéz a címe. De a Skyland-től a My banana sokkal jobb.

Na most akkor ezt a számot ki ismeri? Valamilyen demo zene. Ennek kéne az előadója, címe.
  • Dichter
    Skyland az előadó. A címét nem vágom, de nincs olyan sok számuk.
  • Hentes Bill #474
    köszi. ez a szám lenne az. na ennek a modern kori válzotatát keresem, tegnap hallottam a roxyn