16931
-
#513 ok akkor, én pontosan az 1. rész főszámára gondoltam, ami ől akkor is megy amikor Marty az elején deszkázik és húzkodja magát 1 Jeeppel.
Na mind1 akkor ezeket honnan lehetne lekapni???? -
OPM #512 back to the future main theme :D
vagy melyikre gondolsz? sok zene van benne, nekem ezek a kedvenceim:
huey lewis and the news - back in time
huey lewis and the news - the power of love
jerry lee lewis - johny be good
the chordettes - mr. sandman (bring me a dream)
earth angel
doubleback
-
#511 Nem tudja valaki mi a Vissza a jövőbe számának a címe??? -
#510 ha megvan a regi akkor nemtom.. a regi valami olyasmi volt hogy emma shaplin sherpente le stelle... vagy hasonlo de nem emlexem.. ez mar vagy 4 eve volt:)
now we are freenek van egy feldolgozasa nekem:
hans zimmer - Gladiator Soundtrack (Andy and Lamboy Club Mix)
eredeti sokkal jobb -
Melkor #509 Sziasztok!
Már kérdeztem, de nem reagált senki..:((
Annak a számnak a címére lennék kiváncsi, ami a roxyn megy és úgy szokták beharangozni, hogy roxy aria (house?).
(a régi megvan, az nem érdekel köszi :) ) Egyébként még annyit tudok róla, hogy a Gladiator OST - Now we are free című számának az egyik feldolgozása.
Előre is köszi.
-
#508 PLZ aki látta a mai(2004.09.28) Kaliforniába Jöttem sorozatrészeket a Viasat3-on az plz modja meg mi az a szám, amiben a 2.rész(a valentin napról van szó benne, meg hogy ashleyék elmennek minigolfoznia barátjával stb.stb.) végén Ashley(a kislány) karaoke-zik és valami olyan számot énekel, hogy: R E S P E C T you know what it would be... -
#507 !#481, #489 PLS!!!!! -
#506 Valaki lécci lécci lécci! -
#505 Háhh, én meg a Sport1-nek írtam anno, hogy a spanyol gólok összefoglalójakor bejátszott számoknak ki az előadója. De csesztek válaszolni. Aztán öcsém felhívta őket, egy kiscsaj azt mondta, hogy majd a szerkesztő úr meg tudja mondani, de nincs itt. Másnap sem volt a t. szerk.úr...sazlé nyasgem vót! :DD -
#504 Köszi :) De most másik számról van szó! Részletek a #493-ban. -
Bakka #503 ...ha eddig valaki nem tudta volna...
:) -
Bakka #502 ***SonyEricsson***
Irtam mailt a SonyEricssonnnak, hogy mi az szam ami hallhato a legujabb reklam alatt... szerencsere valaszoltak!
Cime: Hands around my throat
Eloado: Death in Vegas
-
#501 Erre valaki? -
#500 JUHEEE!EZ VOLT AZ THX!!KÖSZ -
#499 thx! hát leszedtem az OSTot nagy nehezen egy DSLegy gyerektől 1,25 KB vel.. de semelyik nem volt!ezt megkeresem!!! -
#498 ja és a crazy boys is ilyesmi!!
az sgn a topicja a TV,mozi DVDben: Crazy Boys -
#497 Nekem a gépem megvan az összes rész :) -
#496 Ez JACKASS!!!
Ez még nem is vicces, nézzétek meg a részeit. MTV-n nyomták régebben péntek vagy szombat este. Aztán később a Viasat3-on is ment. -
#495 hmm erdekes kazaan rakerestem es meg is lett..(hogy ez akkor hogy nem jutott eszembe)
szal a szam cime :CKY-96 Quite Bitter Beings
CSa' -
#494 uhh ezt a szamot anno en is kerestem keves sikerrel:(...
es en is a Jackassban hallottam eloszor:)..asszem tobb reszbe is betettek szal lehet, hogy a Jackass the movie soundtrackjaban bennevan.. -
#493 Engem az a szám érdekelne, ami az ARGO c. filmben van, mikor jön a repülővel Mucsi Zoltán. Az a szám, amiben hegedű is van, és többszor szerepel a filmben. Nem tudjátok, hogy mi a szám címe/előadója ? -
#492 :)!
a szám cimét nem tudod? :D -
OPM #491 tényleg vicces és a szám is jó alatta -
#490 Hi!
Nagyon fontos lenne ennek a számnak a címe:
TÜDÜDÜ! ... ott egy film amin rajta van a hang!pls segítsetek! + egy jót is nevetek mert vicces videó :))
Előre is köszönöm!!!! -
#489 hát az 1. rész a KONOX a fő gonosz, és úgy kezdődik, hogy a tengerről befogják a sziklák tetején lévő bázist
Na itt elkezdődik a zene, 1. olyan mintha 1 égi horror vagy ilyesmi film zenéje lenne
Váltás belső tér elkezd hip-hoposodni a zene Knox begépel valamit a laptopjába, szív 1 kortyot a kólából és elkezd táncolni, Na kb ennyi REMÉLEM TUDOD:)) -
#488 a régi meg az új -
#487 ráadásul 2 film van charlie angyalai címen!!! -
#486 le tudnád írni jobban a jelenetet? mer fingom sincs most melyikre gondolsz.... arra a főgonoszra gondolsz aki csaj és régen angyal volt, vagy arra, aki skót és régen az egyik angyal barátja volt??? -
#485 hát ebből nem tom kitalálni... -
#484 Sajna nem igazán tudok róla sokat mondani:( Roxyn hallottam egyik pénteken a Club Sandwich alatt azt hiszem, úgy van, hogy trance/dance szerű a zene rész, majd asszem elhalkul/abbamarad a zene és jön a szöveg amit egy férfi énekel, bár talán az nem is ének, csak szövegel (mondom engem a reagge stílusra emlékeztet hirtelen) majd amint vége a szövegnek megint jön a zene rész. Ennyit tudok :( nagyon kéne az a szám :( -
#483 fingom sincs így. vmi részletet nem tudsz mondani? én sokat hallgatok rokszit, elég sok zene megvan, amit ott is tolnak -
#482 Az első szám címe közben megvan (Danzel-Pump It Up!) , de a másik számra továbbra is várom az ötleteket! :) -
#481 a csárli angyalaiban (film)
amikor tácol és isszaközben a kólát a feketeruhásfőgonosz, megy 1 rap v. hip-hop szám.
Na azt eddig senki sem tudta megfejteni mi.
Valaki tudja??? -
#480 Roxyn hallottam két számot múltkor pénteken este, sajna nem hallottam mi a címük de az egyikben ilyen szöveg van: Don't you know pump it up...(tovább nem tudom)
illetve a másik számnak nem tudom a szövegét, de olyan reggae stílusú a szöveg, a zene rész viszont inkább trances. Remélem tudtok segiteni köszi előre is :) -
#479 előadó? -
#478 nah, megvan: Global Playboys - The Sound of San Francisco a szám címe. olyan royal gigolos - california dreamin' beütése van, szal zsír -
Neutral #477 Színvonalas szám lehet:)) -
#476 5-6 abba ne hagyd...lol emlékszem erre a számra! :D
Fenn a kéz a címe. De a Skyland-től a My banana sokkal jobb.
Na most akkor ezt a számot ki ismeri? Valamilyen demo zene. Ennek kéne az előadója, címe. -
#475 Skyland az előadó. A címét nem vágom, de nincs olyan sok számuk. -
#474 köszi. ez a szám lenne az. na ennek a modern kori válzotatát keresem, tegnap hallottam a roxyn