16944
-
np -
ÁHHHHH THXXXXXXXXXX NAGY VAGY!!!!
már mióta keresem ezt a számot nagy köszi!!!!! -
söt rögtön ahogy elinditod a videót az a zene jön be -
THX megnézem!!!! -
ööö
hát töltsd le ezt a videót és nézz bele az elejében ha minden igaz akkor amit keresel zebe az is benne van és a videó végén meg ki írja hogy milyen zenéket használtak a videóban -
nemtom lehet:)
a lényeg, hogy a vége amikor betámadják KNOXékat a sziklatetjén lévő bázison, Na ott a legeslegelején amikor a hajóról a sziklatetején lévő báziosra vált.
Úgy kezdődik, mint valami régi horro, vagy félelmetes filmznene, és átmegy hip-hop-rappelésbe:) -
ez ami most volt?
amikor berakta a cd-t? -
Mikor a 3 angyal megy a KNOX bázisára ...
Na szóval rázúmol a sziklatetejénlévő épületre a kemra és eklezdődik a szám, váltás Knox huzogatja a lábát, pepötyög valamit a laptopjába szív1et a lólájából és ejt 1 rövid táncot.
NA PLS valaki tudja ennek a számnak a címét???????? -
izééé
Milk & Sugar :D
csak amikor letöltöttem így volt a neve, és amikor beraktama winampbe, akkor láttam, hogy milyen, átírtam, de a playlist részén a honey maradt és a másik ablakban maradt a sugar, na és a rosszabbikból másoltam ki :D
na mindegy
-
OPM #557 milk & sugar -ra gondolsz? :)
a legjobb vezió belőle pedig szvsz: let the sunshine in (t&f vs. moltosugo rmx) -
Yskam #556 köszi talán:-) -
talán erre gondolsz:
Milk & Honey - Let the sun shine in
-
Yskam #554 mi az a szám amiben egy csaj énekli hogy:
éééééééééé the sunshine éééééééé the sunshine éÉÉÉÉÉÉ the sunshine?
-
Roméo, Mercutio & Benvolio - Les Rois Du Monde -
Robbb #552 Sziasztok!
A Rómeó és Júlia c.francia musical,rádióban elég sokszor hallható zenéjének a címét megmondaná valaki?
Köszi! -
Matyi_Es_A_Hegedus_-_Necsi-Necsi- ez kéne
-
uhh -
a 2004-s magyarra! -
Ez már az:) ezer köszönet. -
-
mágnes #546 Szia, köszi a segítséget!
-
szoismetles jo szoismetles jo. -
én is pontositok:
1. a neve: Westbam
2. melyik évre gondoltál?
3. a német maydayre vagy a bp-ire gondoltal.
amugy foglamam sincs milyen számra gondoltal mer nincs is meg a mix. :D -
5-6 éve nem hallgatok Maydayt se Westbamot, pedig anno.. -
Pontosítok!
Van a Maydayes közvetítés MainFloor-ból! És annak a 4-dik részében, kb a 20-dik percétől van a szám! Mi annak a címe? -
Csuri!
Én Westban Mayday-es mixének a második számára vagyok kiváncsi! Nagyon kéne szám! -
Junior Jack - Stupidisco -
mágnes #539 Sziasztok, cím és előadó érdekelne. A szám gyakran megy mostanában a Rádió 1-en, részlet: "...make your move...cross the line" Köszönöm! -
Nem vágom pontosan melyik volt előbb igazán. -
Az eredeti a Vanilla Ice volt, nem? -
De már ebben sem vagyok biztos :) -
Most jutott eszembe. Összekevertem. A helyes: Tone Loc: Funky Cold Madea -
biztos vagy benne? ilyen cimen csak a vanilla ice-tol talatam de az mas ugye... vmi lyesmit eneklenek benne: I heading to a party and looking for some action, ...... get no satisfaction -
Amstel reklám, és Ice Ice Baby a címe. Elég sok előadója van, meg feldolgozása. De ha így rákeresel, bizonyosan meg fogod találni. -
dj meg nemtom ki volt de annak is gratulalok:) loal.. amugy a zene ismeros.. de nemtom hirtelenjeben -
fujj de le birnam gyilkolni az ilyen futyulos hajperszpeses allatokat.. -
mrkox #530 Itt van a jó link! -
mrkox #529 Hali!
Valaki megtudná nekem mondani a linken található zenerészletből, hogy ki ez vagy mi ez? Olyan 1-2éves zene lehet.
Nagyon fontos lenne!
Köszke!!!fonix !!! -
Meg tudná nekem nekem mondani vki hogy mi annak (assziszem)
heineken reklámnak a zenéje amibe a 3 fickó elkezd ott karatéjpzni a sörért, aztán meg rámennek a csajra mikor az elveszi a sört? -
Majka feat Tyson - Tündibündi