16931
-
#313 Hi! Nem tudja valaki mi annak a latin számnak a címe amit Discokba szoktak nyomni és a csaj valami ilyet énekel hogy "de sambre lution"?Előre is kössz -
#312 Nem tudja valaki,hogy mi a címe A Titkos Ablak zenéjének? -
#311 2 számról tudok:
Az egyiket sztem 'Space Jam Theme' néven lehet megtalálni, a másik, a híresebb pedig R Kelly-től, az I believe I can fly című szám -
#310 Roméo et Juliette - Les rois du monde -
#309 A Romeo és Júliának ki az előadója? (annak amit most reklámoznak) -
#308 space jam zenéje? -
#307 Hali.
Egy régebbi trance szám címére lennék kíváncsi.
Vagy ha valaki tudna keríteni egy tracklistet a Blank & Jones - N-Joy in the mix 19-10-2002 (1real)-es mixről, annak is örülnék, mert abból ollóztam ki.
Előre is köszönöm ;)
Mi ennek a címe?
ui.: nem kell letölteni, be vele egyből a winampba. :) -
#306 dc -
Yskam #305 monnyátok már meg ha tudjátok hogy honna lehet letölteni a be vagyok rúgva című tankcsapda nótát! köszi! -
Bad Boys #304 KÖSSSSSSSZ!!!!!! -
#303 nesze -
Bad Boys #302 Bocs kérdezem -
Bad Boys #301 Ganxta Zolee és a kartel A Pokoli lecke albumjának mondja már meg valaki a zene számainak a címét -
#300 Hi!
Mi a címe a Ken Park c. film első számának?
Thx! -
zero_cool51 #299 Mi a címe a régi Demjén szám (De nehéz az iskolatáska...) rockosított számának? -
#298 a space jam-nek mi a zenéje? -
#297 Ezt is kösz! -
OPM #296 lyrics -
#295 Örök hálám üldözzön!
Csak vigyázz, utól ne érjen! :) -
OPM #294 itt egy link is hozzá, de ez sajna nem pont ugyanaz, mint a videóban, bár nem sokkal tér el -
OPM #293 ÉS A TOUZANI VIDEÓ ZENÉJE [dobpörgés]:
DJ Mummy vs. Sean Paul - Nuttin' No Go So
de elég sztem ha Nuttin No Go So -ra kerestek rá!
-
OPM #292 the prodigy - out of space :) -
#291 Amúgy már rá jöttem, hogy prodigy csak pontosan nem tom, hogy melyik! -
#290 Mi ennek a számnak a c.?? -
Yskam #289 én nem hülyéztelek le mert igazad volt szét kellett volna néznem de ki a halál gondolja hogy 5 kommenttel előtte kérdezik meg ugyanezt!
Toyotának meg köszi! -
Toyota #288 kicsit pontosabban Bonnie Tyler - Holding Out For A Hero (Footloose soundtrack) -
OPM #287 léteznek normális emberek is ezen a hülye OPM-en kívül... [gondolja Yskam] -
Yskam #286 köszi! -
Phat Smoker #285 Bonnie Tyler - I Need a Hero -
#284 LAJCSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ -
#283 Mário - a harmónikás... (azt hiszem elsörpi a szél a szám címe...)
De nem én mondtam! :))))) -
Yskam #282 nem lényeg OPM már úgyis kijelentette hogy hülye vagyok de hát ez van ilyen az élet :-)
na akkor új kérdést is fogalmazok mi a címe annak a túrúnak a viasat supermen sorozatának a reklámja alatt szól?
ha vki azt írja hogy lagzi lajcsi - hideg van eltöröm a kezét csak így virtuálisan! :-) -
#281 Ja, igaza van Dani20nak. Bocs! -
eszterke #280 sziasztok!
Kis segítséget kérnék, egy magyar szám előadóját, címét keresem, de sajnos csak keveset tudok róla..."ha kell ha nem a falevelet".. ha valaki tud kérem segítsen. előre is köszi..:-) -
Krittyike #279 Sziasztok!A LUX reklámmal kapcsban,olvastam egy oldalon hogy egy új brit banda a The 411:Dumb című száma.Nem tudom mennyire megbízható az információ ugyanis az egész interneten,dc++on sem lehet megtalálni.Akinek sikerül biztosabb infóhoz jutni az segítsen rajtam is.LÉGYSZI! -
#278 Vki nem tudja mi annak a számnak a címe(roxy-n elég sokat adják) mikor iyen fura hangon énekel a csávó és ilyen pang-pang hangok jönnek és vmi olyasmit énekel angolul, hogy kint akar lenni az űrbe(vagy azon túl) és ott találni vmi más világot(vagy dolgot)!! -
#277 Vki nem tudja, hogy az RTL KLUB-on a klip klubnak a főcím zenéje mi? -
Yskam #276 öööö...izé......i'm sorry soooooo sorry! -
OPM #275
kössz, én még nem láttam... tényleg nagyon durván nyomja a gyerek! -
OPM #274 #255
gratula... ehhez aztán ész kell... no comment...