16944
-
le tudnád írni jobban a jelenetet? mer fingom sincs most melyikre gondolsz.... arra a főgonoszra gondolsz aki csaj és régen angyal volt, vagy arra, aki skót és régen az egyik angyal barátja volt??? -
hát ebből nem tom kitalálni... 
-
Sajna nem igazán tudok róla sokat mondani:( Roxyn hallottam egyik pénteken a Club Sandwich alatt azt hiszem, úgy van, hogy trance/dance szerű a zene rész, majd asszem elhalkul/abbamarad a zene és jön a szöveg amit egy férfi énekel, bár talán az nem is ének, csak szövegel (mondom engem a reagge stílusra emlékeztet hirtelen) majd amint vége a szövegnek megint jön a zene rész. Ennyit tudok :( nagyon kéne az a szám :( -
fingom sincs így. vmi részletet nem tudsz mondani? én sokat hallgatok rokszit, elég sok zene megvan, amit ott is tolnak -
Az első szám címe közben megvan (Danzel-Pump It Up!) , de a másik számra továbbra is várom az ötleteket! :) -
a csárli angyalaiban (film)
amikor tácol és isszaközben a kólát a feketeruhásfőgonosz, megy 1 rap v. hip-hop szám.
Na azt eddig senki sem tudta megfejteni mi.
Valaki tudja??? -
Roxyn hallottam két számot múltkor pénteken este, sajna nem hallottam mi a címük de az egyikben ilyen szöveg van: Don't you know pump it up...(tovább nem tudom)
illetve a másik számnak nem tudom a szövegét, de olyan reggae stílusú a szöveg, a zene rész viszont inkább trances. Remélem tudtok segiteni köszi előre is :) -
előadó? -
nah, megvan: Global Playboys - The Sound of San Francisco a szám címe. olyan royal gigolos - california dreamin' beütése van, szal zsír
-
Neutral #477 Színvonalas szám lehet:)) -
5-6 abba ne hagyd...lol emlékszem erre a számra! :D
Fenn a kéz a címe. De a Skyland-től a My banana sokkal jobb.
Na most akkor ezt a számot ki ismeri? Valamilyen demo zene. Ennek kéne az előadója, címe. -
Skyland az előadó. A címét nem vágom, de nincs olyan sok számuk. -
köszi. ez a szám lenne az. na ennek a modern kori válzotatát keresem, tegnap hallottam a roxyn -
Ismerek egy számot, Scott McKenzie - San Francisco, de Roxy rádióban szerintem nem adnak ilyen zenét, pedig rulez zene. -
vki esetleg? ma hallottam a roxyn egy számot (életemben először), egy régi szám feldolgozása, címe valami San Francisco -
Süt Rád a napsugár ennyit tok belőle idézni és magyar az előadó -
Elég gyér körülírás írjá több infót ról, de így elsőre nekem ez jutott eszembe, ha ezt má ismered és nem ez sorry:
Milk and Sugar: Let the Sunshine -
Hal.
nem tudjátok mi annak a számnak a címe amior egy csaj vmi napsugárról énekel? -
Mi ennek a számnak a cime?
Részlet: (egy két fenn a kéz há négy tapsra kész...)??? -
engem is érdekelne a szám
-
Vlala #466 Sajna nem tok segíteni, nekem ezek a zenék mind egyformák :-( -
Melkor #465 Sziasztok.
A korábban kerdezők kedvéért kiderítettem, hogy a Samsung reklám zenéjének a címe:
Death In Vegas - Hands Around My Throat
Egyébként az Animatrix soundtracken van.
Ja és az előző kérdésem fontos lenne, ha tudja valaki mindenképpen ossza meg itt velünk
.
-
Melkor #464 Sziasztok!
Én annak a számnak a címére lennék kiváncsi, ami a roxyn megy és úgy szokták beharangozni, hogy roxy aria (house?).
(a régi megvan, az nem érdekel köszi :) ) Egyébként még annyit tudok róla, hogy a Gladiator OST - Now we are free című számának az egyik feldolgozása.
Előre is köszi. -
mágnes #463 Nagyon köszi!!!!!!!!! -
Touch and Go - Would You -
hi mann izé van1 szám vmi ilyesmi a szövege:
I've noticed he around,
I find him very attractive
Um...Would you go to bed with me?
kicsit lassab hangvételű szám esetleg alteres pontos műfajt nem tok... plz címet előadót!!! -
Death In Vegas - Hands Around My Throat -
Me & My - Dub-I-Dub -
Jujj de ismerős! Fú, ezt tuti hallottam régen én is, de hogy mi ez,azt sajna nem tudom 
Tökre előttem van a dallama! Nekem is kéne ez a szám! -
mágnes #457 Sziasztok! Egy 90es évek közepén futott popdal címe+előadója kellene. Egy szőke csaj énekli (asszem nem Whigfield) és így szól a nagyon értelmes refrén: tupti-dupti dubi dup dup dup, tupti-dupti dubi je-je,/ tupti-dupti dubi dup dup dup, I don't need your love.
Előre is köszi a segítséget!
-
én múltkor csak hallottam, és elég ismerős volt, azonban azóta nem találkoztam vele. ha valaki fel tudna tenni egy részletet, lehet eszembe jutna -
Az új Sony Ericsson telefon reklámjában a zene, ami megy az mi? Kéne nagyon. -
Ojjektum Európában a címe. Azthiszem, valami Geffenberg, vagy milyen Zoltán az előadó. Nekem megvolt, de letöröltem. -
És azt nem tudjátok hogy mi annak a számnak a cime amit mostanában elég soxor adnak a rádióban szalacsihoz és árpád hoz is köze van. Idézet ("Szeresseük árpit az építőt") vagy valami ilyesmi... -
thx! -
djmarkee #451 Viccen kívül megkérdezem a DJ havert... -
djmarkee #450 Ha megmondom a szám címét, akkor elárulod hogy lehet ide bekerülni?
:-)))))))))))))
-
Nem tudom, de a video nagyon raj:D -
Az utolsó mondatot nem kell ám nagyon komolyan venni... :DDD -
Tehát a az url rendesen: Tehát a második szám címe, v. előadójára vagyok kíváncsi