16931
11552975001178628345.jpg
  • Z
    Ismerek egy számot, Scott McKenzie - San Francisco, de Roxy rádióban szerintem nem adnak ilyen zenét, pedig rulez zene.
  • Hentes Bill #472
    vki esetleg? ma hallottam a roxyn egy számot (életemben először), egy régi szám feldolgozása, címe valami San Francisco
  • vigyori14
    Süt Rád a napsugár ennyit tok belőle idézni és magyar az előadó
  • Hixer
    Elég gyér körülírás írjá több infót ról, de így elsőre nekem ez jutott eszembe, ha ezt má ismered és nem ez sorry:

Milk and Sugar: Let the Sunshine
  • vigyori14
    Hal.
    nem tudjátok mi annak a számnak a címe amior egy csaj vmi napsugárról énekel?
  • ScOrpY
    Mi ennek a számnak a cime?
    Részlet: (egy két fenn a kéz há négy tapsra kész...)???
  • Hentes Bill #467
    engem is érdekelne a szám
  • Vlala #466
    Sajna nem tok segíteni, nekem ezek a zenék mind egyformák :-(
  • Melkor
    Sziasztok.
    A korábban kerdezők kedvéért kiderítettem, hogy a Samsung reklám zenéjének a címe:
    Death In Vegas - Hands Around My Throat
    Egyébként az Animatrix soundtracken van.
    Ja és az előző kérdésem fontos lenne, ha tudja valaki mindenképpen ossza meg itt velünk .
  • Melkor
    Sziasztok!
    Én annak a számnak a címére lennék kiváncsi, ami a roxyn megy és úgy szokták beharangozni, hogy roxy aria (house?).
    (a régi megvan, az nem érdekel köszi :) ) Egyébként még annyit tudok róla, hogy a Gladiator OST - Now we are free című számának az egyik feldolgozása.
    Előre is köszi.
  • mágnes
    Nagyon köszi!!!!!!!!!
  • VinylToy #462
    Touch and Go - Would You
  • Hixer
    hi mann izé van1 szám vmi ilyesmi a szövege:

I've noticed he around,
    I find him very attractive
    Um...Would you go to bed with me?

kicsit lassab hangvételű szám esetleg alteres pontos műfajt nem tok... plz címet előadót!!!
  • Hentes Bill #460
    Death In Vegas - Hands Around My Throat
  • Dani20
    Me & My - Dub-I-Dub
  • Alien
    Jujj de ismerős! Fú, ezt tuti hallottam régen én is, de hogy mi ez,azt sajna nem tudom

Tökre előttem van a dallama! Nekem is kéne ez a szám!
  • mágnes
    Sziasztok! Egy 90es évek közepén futott popdal címe+előadója kellene. Egy szőke csaj énekli (asszem nem Whigfield) és így szól a nagyon értelmes refrén: tupti-dupti dubi dup dup dup, tupti-dupti dubi je-je,/ tupti-dupti dubi dup dup dup, I don't need your love. Előre is köszi a segítséget!
  • robotnyk
    én múltkor csak hallottam, és elég ismerős volt, azonban azóta nem találkoztam vele. ha valaki fel tudna tenni egy részletet, lehet eszembe jutna
  • I.C.ram
    Az új Sony Ericsson telefon reklámjában a zene, ami megy az mi? Kéne nagyon.
  • Dichter
    Ojjektum Európában a címe. Azthiszem, valami Geffenberg, vagy milyen Zoltán az előadó. Nekem megvolt, de letöröltem.
  • ScOrpY
    És azt nem tudjátok hogy mi annak a számnak a cime amit mostanában elég soxor adnak a rádióban szalacsihoz és árpád hoz is köze van. Idézet ("Szeresseük árpit az építőt") vagy valami ilyesmi...
  • Z
    thx!
  • djmarkee
    Viccen kívül megkérdezem a DJ havert...
  • djmarkee
    Ha megmondom a szám címét, akkor elárulod hogy lehet ide bekerülni?
    :-)))))))))))))
  • ThePartyFace
    Nem tudom, de a video nagyon raj:D
  • Z
    Az utolsó mondatot nem kell ám nagyon komolyan venni... :DDD
  • Z
    Tehát a az url rendesen: Tehát a második szám címe, v. előadójára vagyok kíváncsi
  • Z
    Van itt egy kurva jó zene, csak nem tudom a címét.A második szám címe kéne, htx!

Ha valakinek van kedve ilyen buliba menni, az kérdezzen bátran, elmondom, hogy lehet bekerülni.
  • Nonoo
    Sziasztok!!!

Érdeklődnék, nem tudja valaki esetleg a The Sum of all fears ( A rettegés arénája) című film utolsó betétdalának a cimét, amikor mindenkit kinyirnak és egy opera szól a háttérben!!?? Égy férfi énekel valamit!!

Régóta keresem, segítsetek
    Köszi!!
  • cseri001
    A zenét még mindig nem tudom, hogy mi, de innen letöltheted a reklámot:mobilreklám

• Neutral
    Hmmm...No Doubtról még nem hallottál?:))
    De egyébként Evanescence
  • hansolo54
    hello! a matav adsl legujabb reklamja (iskolakezdesi akcio, "mindenhol ott lehetsz...") alatt mi szol? (zongora + no enekel) koszi
  • Alien
    Nincs mit!
  • Dichter
    Köszi!!
  • Alien
    Evanescence - Going Under volt a Merlini alatt
  • Dichter
    2 kérdésem is lenne. Az egyik, a Merlini produkció alatt lévő zene. Valami Rock, és nő énekli. (ebből gondolom, hogy Guano Apes, vagy Evanescence) A másiknak a klippjét tudom. Sterbinszky az előadó, és a klipp, hogy egy kissrác focizik egy ketrecben. Ha valaki ismeri őket, ne kíméljen :)
  • Alien
    nincs mit
  • Hentes Bill #436
    ez lesz az, köszi
  • vigyori14
    Hali!
    kerozinnak van uj albuma? mi a címe annak a kerozin számka amiben a boni és klájd ról énekelnek?
    Bocs a helyesirásért de nem tom leirni.
  • Alien
    jáájjj