16931
-
#473 Ismerek egy számot, Scott McKenzie - San Francisco, de Roxy rádióban szerintem nem adnak ilyen zenét, pedig rulez zene. -
#472 vki esetleg? ma hallottam a roxyn egy számot (életemben először), egy régi szám feldolgozása, címe valami San Francisco -
#471 Süt Rád a napsugár ennyit tok belőle idézni és magyar az előadó -
#470 Elég gyér körülírás írjá több infót ról, de így elsőre nekem ez jutott eszembe, ha ezt má ismered és nem ez sorry:
Milk and Sugar: Let the Sunshine -
#469 Hal.
nem tudjátok mi annak a számnak a címe amior egy csaj vmi napsugárról énekel? -
#468 Mi ennek a számnak a cime?
Részlet: (egy két fenn a kéz há négy tapsra kész...)??? -
#467 engem is érdekelne a szám -
Vlala #466 Sajna nem tok segíteni, nekem ezek a zenék mind egyformák :-( -
Melkor #465 Sziasztok.
A korábban kerdezők kedvéért kiderítettem, hogy a Samsung reklám zenéjének a címe:
Death In Vegas - Hands Around My Throat
Egyébként az Animatrix soundtracken van.
Ja és az előző kérdésem fontos lenne, ha tudja valaki mindenképpen ossza meg itt velünk . -
Melkor #464 Sziasztok!
Én annak a számnak a címére lennék kiváncsi, ami a roxyn megy és úgy szokták beharangozni, hogy roxy aria (house?).
(a régi megvan, az nem érdekel köszi :) ) Egyébként még annyit tudok róla, hogy a Gladiator OST - Now we are free című számának az egyik feldolgozása.
Előre is köszi. -
mágnes #463 Nagyon köszi!!!!!!!!! -
#462 Touch and Go - Would You -
#461 hi mann izé van1 szám vmi ilyesmi a szövege:
I've noticed he around,
I find him very attractive
Um...Would you go to bed with me?
kicsit lassab hangvételű szám esetleg alteres pontos műfajt nem tok... plz címet előadót!!! -
#460 Death In Vegas - Hands Around My Throat -
#459 Me & My - Dub-I-Dub -
#458 Jujj de ismerős! Fú, ezt tuti hallottam régen én is, de hogy mi ez,azt sajna nem tudom
Tökre előttem van a dallama! Nekem is kéne ez a szám! -
mágnes #457 Sziasztok! Egy 90es évek közepén futott popdal címe+előadója kellene. Egy szőke csaj énekli (asszem nem Whigfield) és így szól a nagyon értelmes refrén: tupti-dupti dubi dup dup dup, tupti-dupti dubi je-je,/ tupti-dupti dubi dup dup dup, I don't need your love. Előre is köszi a segítséget! -
#456 én múltkor csak hallottam, és elég ismerős volt, azonban azóta nem találkoztam vele. ha valaki fel tudna tenni egy részletet, lehet eszembe jutna -
#455 Az új Sony Ericsson telefon reklámjában a zene, ami megy az mi? Kéne nagyon. -
#454 Ojjektum Európában a címe. Azthiszem, valami Geffenberg, vagy milyen Zoltán az előadó. Nekem megvolt, de letöröltem. -
#453 És azt nem tudjátok hogy mi annak a számnak a cime amit mostanában elég soxor adnak a rádióban szalacsihoz és árpád hoz is köze van. Idézet ("Szeresseük árpit az építőt") vagy valami ilyesmi... -
#452 thx! -
djmarkee #451 Viccen kívül megkérdezem a DJ havert... -
djmarkee #450 Ha megmondom a szám címét, akkor elárulod hogy lehet ide bekerülni?
:-)))))))))))))
-
#449 Nem tudom, de a video nagyon raj:D -
#448 Az utolsó mondatot nem kell ám nagyon komolyan venni... :DDD -
#447 Tehát a az url rendesen: Tehát a második szám címe, v. előadójára vagyok kíváncsi -
#446 Van itt egy kurva jó zene, csak nem tudom a címét.A második szám címe kéne, htx!
Ha valakinek van kedve ilyen buliba menni, az kérdezzen bátran, elmondom, hogy lehet bekerülni. -
Nonoo #445 Sziasztok!!!
Érdeklődnék, nem tudja valaki esetleg a The Sum of all fears ( A rettegés arénája) című film utolsó betétdalának a cimét, amikor mindenkit kinyirnak és egy opera szól a háttérben!!?? Égy férfi énekel valamit!!
Régóta keresem, segítsetek
Köszi!! -
#444 A zenét még mindig nem tudom, hogy mi, de innen letöltheted a reklámot:mobilreklám
-
Neutral #443 Hmmm...No Doubtról még nem hallottál?:))
De egyébként Evanescence -
#442 hello! a matav adsl legujabb reklamja (iskolakezdesi akcio, "mindenhol ott lehetsz...") alatt mi szol? (zongora + no enekel) koszi -
#441 Nincs mit! -
#440 -
#439 Evanescence - Going Under volt a Merlini alatt -
#438 2 kérdésem is lenne. Az egyik, a Merlini produkció alatt lévő zene. Valami Rock, és nő énekli. (ebből gondolom, hogy Guano Apes, vagy Evanescence) A másiknak a klippjét tudom. Sterbinszky az előadó, és a klipp, hogy egy kissrác focizik egy ketrecben. Ha valaki ismeri őket, ne kíméljen :) -
#437 nincs mit -
#436 ez lesz az, köszi -
#435 Hali!
kerozinnak van uj albuma? mi a címe annak a kerozin számka amiben a boni és klájd ról énekelnek?
Bocs a helyesirásért de nem tom leirni. -
#434 jáájjj