16931
-
#273 Aki még nem látta volna:
Touzani klipp!
Persze magáért a videoért is érdemes megnézni, de én tulajdonképpen a zenére vagyok kiváncsi, hogy mi lehet az???
Nem semmi amúgy a csávó, nagyon ügyes!
Ötödszörre is tátott szájjal néztem, hogy miket csinál... -
#272 "Y'all gon' make me lose my mind up in HERE, up in here"
Ezt soha nem hallottam volna ki ebből a nigga dalból .. -
#271 Köszi! Ezaz :D -
Yskam #270 szóval csak hüjülünk szegény naiv komráddal jóóóvan! -
Yskam #269 dmx-party up and here
ez a jágós szám -
#268 Az nekem is tetszik, de sajnos én se tudom, mi lehet... :(
Valaki HELP!!! -
#267 JÁGÓ????????? -
#266 Vazz, help me valaki !
Keresek egy rap számot, ezt lejátszották a Hardball nevezetű filmben ... de nincs a soundtrackon :(
Valami ilyesmét énekelnek refrénként egy totál szintetikus alap felett:
Jágó break me up's and down ??? vagy valami ilyesmi ...
A héten valamelyik nap még a való világ 3 alatt is ment zeneként ...
-
Fboy #265 ha vkinek megvan a touzani című focis videjó, nem tudja véletlen mien zene megy alatta?( a szanalmas.hu-ról lehetett leszedni) -
Ryland3r #264 Nem tudna valaki a Retethetetlen cimu filmzenéjébol kiirni parat?.. inkabb az érdekelne mikor askot dudával jáccanak tiltott dallamokat tiltot hangszeren..:D -
#263 én azér le merném fogadni h tetsuo csak pojenkodott ezzel a sájgájzzal...
na meg amugy is még ök se ekkora kancsok, hogy ilyen cimet adjanak hogy meleg van..
egyböl mindenki lebuzizná öket.. bár igy is ez történik
HAhahaha -
Yskam #262 ez nem megy újrafogalmazom a kérést honnan lehet letölteni? -
Yskam #261 danke -
HoTDoG #260 a LUX reklám zenéje még mindig nagyon kerestetik!!!! -
#259 HÉÉ SEGÍTSÉÉÉÉÉÉÉGGG -
#258 Még1r, hátha [reménykedik]:
Keresem az új Heineken reklám film zenéjét, de sajna nem találom :(. A legújabb amikor a csaj variál a hűtőben lévő sörökkel a pasi válaszaira...help! -
#257 Sháj Gájsztól a Meleg van c. nóta. -
Yskam #256 mi annak a számnak a címe am t-mobile reklám alatt szól, amikor frizbiznek a srácok? -
OPM #255 Safri Duo - Baya Baya ? -
#254 Válast kérek Lééééééééééégyszi -
#253 Szövegre nem nagyon emlékszem de asszem nagy része rap volt a refrént rockosra vették és egy szőke csaj énekelte (ha nem láttam volna azt hittem volna ,hogy férfi énekel)
A csajt pedig rendőrségi kommandósok kergették és amíg refrént énekli előttök térdel a gépfegyverek lézerei pedig végigpásztázzák és be be vágnak színpadi jeleneteket is a rap rész alatt négerek rapelnek egy kosárpályán (vagy min)
Ennyit tudok.
Na mi a címe??? -
#252 Örülök, hogy adhattam egy jó tippet.Zaki
mindenkinek:
(Stáblistában a zenéknél minden zeneszám fel van tüntetve, csak figyelmesen el kell olvasni.) -
gino26 #251 keresek egy magyar szamot ,ami kb:1998-tol 2000-ig szolt a z+-on,amit egy lany enekelt szurke miniszoknyaba,ha jol tudom a balatonparton.A hatterben ket szemuveges pali mexikoikalapban enekelte a refrent,gitarral a kezukben.Valami olyasmit,hogy he,ho,cicababa.A szam vegen bajott egy fekete trabant a molora,a lany beult es elment.Ha valaki tudd segiteni irja meg a szam cimet es az eloadot.Koszi. -
#250 Ennek a T-mobile ráklámzenének kéne a címe! Fontos lenne! -
#249 nm
ez hobbim :-) -
Játékos #248 Anithing=Anything
mát=már
Nagyon reggel van még , vagy erősebb volt a dobozos sör , mint gondoltam . -
Játékos #247 Király vagy !!
Én már minden lehetőség szerint kerestem , de nem találtam így meg őket , de most azonnal .
Valóban több számuk is nagyon jó , csinálok belőlük is egy válogatást . Nagyon kellemes a "Margarita" és a "Last night" c. számuk . Az "Anithing you want" c. szerzeményt mát többször hallottam , csak nem tudtam , hogy ők azok . Megszereztem a lényeget is , ami nekem kellett , a "Handle with care" c. számot , mint kiderült , ezt kerestem .
Köszi a segítséget !!!! -
#246 Keresem az új Heineken reklám film zenéjét, de sajna nem találom :(. A legújabb amikor a csaj variál a hűtőben lévő sörökkel a pasi válaszaira...help! -
OPM #245 talán:
Guano Babes feat. Michael Mittermeier - Kumba Yo
de mittermeier nem dj :) -
#244 a Guano Apes énekesnője nyomat valami számot, valami DJ akárkivel...
na ennek kellene a címe :) -
#243 Nem tudjátok hogy a Djucie zenének ki az előadója? PLÍÍÍZ :D -
#242 Nemcsak ők
Alakítottak egy zenekart The Traveling Wilburys néven ha jól emléxem
Tagjai: Bob Dylan, George Harrison, Tom Petty, Jeff Lynne and Roy Orbison'
Volt több jó számuk -
#241 Ha a főcimzene kell
az This Is Your Night - Amber
Ha az egész :
1. What Is Love? [7" Mix] - Haddaway
2. Bamboogie [Radio Edit] - Bamboo
3. Make That Money [Roxbury Remix] - Robi Rob's Club World
4. Disco Inferno - Lauper, Cyndi
5. Da Ya Think I'm Sexy? - N-Trance
6. Pop Muzik - 3rd Party
7. Insomnia [Monster Mix] - Faithless
8. Be My Lover [Club Mix] - La Bouche
9. This Is Your Night - Amber
10. Beautiful Life - Ace Of Base
11. Where Do You Go [Ocean Drive Mix] - No Mercy
12. A Little Bit of Ectasy - Enriquez, Jocelyn
13. What Is Love? [Refreshmento Extro Radio Mix] - Haddaway
14. Careless Whisper - Tamia
-
#240 hmmm, tényleg ott szerepelt a stáblista végén :) köszi a helpet :) -
#239 Nem tudjátok hogy a Djucie zenének ki az ekőadója? -
HoTDoG #238 Sziasztok!
Nemtudjátok a LUX reklámban lévő zene címét?
Ú, és még kéne a Discopatkányok zenéjének a címe is.
Előre is köszi! -
Játékos #237 Gyerekek , nem tudja valaki annak a számnak a címét , ahol Tom Petty énekel George Harrison-nal és Bob Dylen-nel együtt ? Körben állnak és felváltva énekelnek egy kellemes , dallamos számot . Sajnos nem tudom , hogy hol és mikor , csak a videót láttam , de az legalább 15-20 éve volt . Remélem , van hozzám hasonló ifjú legény , aki még emlékezik erre a számra . Ha tud valaki valami címet , nagyon megköszönném !!!
-
dcaddi #236 Sziasztok. Olyan miskolci emberek segitsege kellene, akik '95-96 - ban jartak a Szikla discoban es tudjak mi volt a kezdozene eloadoja, cime... Koszi...
-
Puntigamer #235 Idióta film, de nem az a lényeg, hanem hogy milyen zene ment akkor, és ott! -
#234 az bizony... :D