16944
-
Van itt egy kurva jó zene, csak nem tudom a címét.A második szám címe kéne, htx!
Ha valakinek van kedve ilyen buliba menni, az kérdezzen bátran, elmondom, hogy lehet bekerülni. -
Nonoo #445 Sziasztok!!!
Érdeklődnék, nem tudja valaki esetleg a The Sum of all fears ( A rettegés arénája) című film utolsó betétdalának a cimét, amikor mindenkit kinyirnak és egy opera szól a háttérben!!?? Égy férfi énekel valamit!!
Régóta keresem, segítsetek
Köszi!! -
A zenét még mindig nem tudom, hogy mi, de innen letöltheted a reklámot:mobilreklám
-
Neutral #443 Hmmm...No Doubtról még nem hallottál?:))
De egyébként Evanescence -
hello! a matav adsl legujabb reklamja (iskolakezdesi akcio, "mindenhol ott lehetsz...") alatt mi szol? (zongora + no enekel) koszi -
Nincs mit!
-
-
Evanescence - Going Under volt a Merlini alatt -
2 kérdésem is lenne. Az egyik, a Merlini produkció alatt lévő zene. Valami Rock, és nő énekli. (ebből gondolom, hogy Guano Apes, vagy Evanescence) A másiknak a klippjét tudom. Sterbinszky az előadó, és a klipp, hogy egy kissrác focizik egy ketrecben. Ha valaki ismeri őket, ne kíméljen :) -
nincs mit
-
ez lesz az, köszi
-
Hali!
kerozinnak van uj albuma? mi a címe annak a kerozin számka amiben a boni és klájd ról énekelnek?
Bocs a helyesirásért de nem tom leirni. -
jáájjj 
-
OPM #433 hol? 
-
jaja hol ezt használom, hol a másikat :DDD -
Roll #431 Rájöttem hogy mi a Fiat Stilo reklám zenéje, rengeteg feldolgozása van, a szám címe Parole,parole.
Egyelőre csak olyat találtam amiben nő énekel végig.
Mina-Parole
Ha valaki megtalálja azt amiben hapsi énekel légyszi szóljon. -
OPM #430 én csak a kocsiban
má megin logó csere?? :D -
Én mostanában egyáltalán nem hallgatok rádiót :) nagyon ritkán csak :) -
OPM #428 hja, azt nem tom mikori meg milyen zenéket játszanak még sohasem hallgattam
-
attól még mehet a roxyn :))) -
OPM #426 az már jó 2 éve volt, ha nem több :) -
nem szoktam mostanában hallgatni a roxyt, de a 4 clubbers feldolgozta ezt a számot például.
4 Clubbers - Children -
senki? :( -
OPM #423 1 topicba bőven elég beírnod! valószínűleg azér nem válaszol rá senki, mert nem tudják... -
SAMSUNG reklámzenét keresek amiben az új szétcsúsztatható mobil van aki tudja HELP!!! írjatok! -
van egy ezene..mp3 ban megvan 20 mp nyi.. de nemtom hova feltolteni... tud valaki helyet? -
Prodigy - No Good akárcsak olyan örökzöld, mint a Breathe, Voodoo People. :) -
roxyn szoktak nyomni egy számot, ami a robert miles: children-nek vmi felturbosított, pörgősebb változata. esetleg vki a címét? -
skristof #418 nah sikerült
megszereztem
köszi mindenkinek! -
Roll #417 winmx-en most néztem tele van vele -
skristof #416 baaaz
asszem az lesz az!
1000000hála... feltéve ha megtalálom
mp3 linked nincsen hozzá? :P -
télleg, lehet h az a címe és a rising up csak az alcíme. -
Roll #414 Nem inkább az eye of the tiger-re gondolsz? -
Rocky 3 elvileg. -
skristof #412 tucc-tucc nemigazán kőne...
inkább az originál! ;)
seholsem találom...
ez melyik Rockyban van amugy? :9
mert a rocky 4 track-listjében nincsen ilyen :( -
tucc tucc verzió:
DJ Quicksilver - Rising Up -
skristof #410 köszi, remélem megtalálom vhol
off: aláirásod LoL :) -
Rising Up a szám cím, az eredeti előadót nem tudom :) -
skristof #408 hi
biztos alap dolog, de nekm gőzőnincs róla
szal mi a Rocky filmzenéje? az a ti-tirididdi kezdetű! ;)
vagymi..... :D -
még mindig keresem a SAMSUNG új szétcsúsztatható mobiljának a reklámzenéjét!! hahóóó aki tudja ne habozzon mondani!