16931
-
#233 ujfiu? a szemmelveros?:D mekkora idiota film volt az:) -
Puntigamer #232 Hi all!
Kéne help, nem tudom láttátok-e a New Guy (Az új Fiú) című filmet...
De a vége felé énekel v.mi "Sabarban Funk" együttes...
Azt a számot gondolom nem ők csinálták, szóval nagyon kéne az eredeti szám címe...
ezer kösz -
neménvoltam #231 Kegyetlen Játékok -
dcaddi #230 Sziasztok. Olyan miskolci emberek segitsege kellene, akik '95-96 - ban jartak a Szikla discoban es tudjak mi volt a kezdozene eloadoja, cime... Koszi... -
#229 The Verve - Bitter Sweat Symphony :D
és jó cám :D -
#228 Elvileg ez az:
Verve - Bittersweet Symphony
-
#227 Fu, az valami filmnek volt a zeneje, de sajna nem ugrik be, hogy melyiknek. :( -
#226 Marc Van Dale - Waterwave-jében is használják azt a jellegzetes sample-t hogy ki az eredeti nem tudom :( -
#225 A ValóVilág 3-ban a Kiszavazó-showk végén a vesztes még beköszön a villába. Ezután mutatják ahogy a vv3-as kocsik elviszik. Ekkor megy egy zene, amit bejátszanak. Ha tudjátok annak a zenének a címét vagy előadóját, légyszi írjatok. köszi -
#224 Megvan!!!
Mastervoice L.I.P.M. - Na Na Hey Hey Kiss Him Goodbye -
#223 Srácok segítsetek! Van egy trance-s beütésű szám, már többször hallottam, de sajna előadót sem tudok, sem pedig szám címet, de a lényeg: régen hallottam egy magyar fradista számot aminek a refrénje ez volt: Nánáná Héhééé Ferencváros! na most ebben a trance-es számban is a Nánáná Héhééé stimmel csak vmi mást mondanak angolul persze.
Köszi szépen annak aki tud segiteni :) -
#222 Jet - Are You Gonna Be My Girl -
#221 kéne a sztárbox zenéje amikor nyert vki lejácották sé az elején tok jó van vmi címe?
ileetve az AXE dry zenéje
-
gino26 #220 nem az de mart en is gondoltam arra .de koszi hogy irtal ra
-
gino26 #219 nem az de mart en is gondoltam arra .de koszi hogy irtal ra
-
Phat Smoker #218 szerintem a 4F Club lesz az...Balatoni Láz vagy mi a rák a címe ["..napfény járja át a szivem újra....blabla"]
-
gino26 #217 keresek egy magyar szamot ,ami kb:1998-tol 2000-ig szolt a z+-on,amit egy lany enekelt szurke miniszoknyaba,ha jol tudom a balatonparton.A hatterben ket szemuveges pali mexikoikalapban enekelte a refrent,gitarral a kezukben.Valami olyasmit,hogy he,ho,cicababa.A szam vegen bajott egy fekete trabant a molora,a lany beult es elment.Ha valaki tudd segiteni irja meg a szam cimet es az eloadot.Koszi. -
#216 Mi az a szám ami a Maszk című filben van amikor megtáncoltatja az egész őrsöt? -
Robbb #215 Okés,örülök hogy tudttam segíteni.Szerintem te vagy az első:)))) -
vassyg #214 yep, megtaláltam "szextárgy" a cime, kösz a rávezetést:) -
Robbb #213 Szerintem a Tankcsapda egy nótája lesz,de a címe nem ugrik be. -
vassyg #212 Hi!
Nem tudja véletlenül annak a számnak a címét, előadóját amiben valami sexről énekelnek "folyasd rám a nyálad.." vagy valami ilyesmi hangnemben:) valami rock nóta. Köszi -
#211 ööö izé, bevallom muveletlenségem, de a femme fatale nyito és zározenéje kinek a muve és mi a cime? -
#210 Az Coldplay volt, csak nemtom melyik szám, talán a Shiver. De nem biztos. Csak az, hogy COLDPLAY. -
#209 Nem tudjátok, hogy a Beck's sőr reklám zenéje kinek a műve? -
#208 és hova küldjem?? mert email felejtös.. -
#207 Csak küldjél vmit. Remixe-t is átnyomhatnád meg az origit is! -
#206 Nagyon lassú szám és nem a beutiful day! -
#205 u2 egyik kedvencem, de ez a "dudolaszas" igy hirtelen nem mond semmit:D -
#204 hu hát igy hirtelen az eredetit nem tom hogy megvan e de egy remix-ben biztosan megvan..
de holnap rákeresek hátha original is megvan. -
#203 Emberek! Most ment a vészhelyzet és a végén volt egy lassú szám!! Nem tudom mi a címe vki nem tudja? Vhogy így van: vaaaníí wooo vannnimmóóóó tütütütüm tütütütütüüüü... aki vágja, tudja, hogy mi ez! Lehet U2... -
#202 Neked meg van?? HA igen nem küldenéd el e-mailbe, mert nincsen meg senkinek!! PLS!! [email protected] -
#201 ja ha szöke csavo énekel benne az maga Sven Vath..
mind games rulez! -
#200 Nem tudom, próbáld meg, hátha meglesz valakinek -
#199 fú ezt én alapból is imádom, megkeresem -
#198 huuu jo hogy irtad tennap leszedtem a részletet és nekem is qvvara bejött.. föleg a vocalja.
le is töltöm szépen.. -
#197 ez : Dub Pistols - The problem (Creamer & Stephane K Mix) -
#196 nekem is lenne 1 szám, de nem tom mi a címe, ha valaki esetleg...
)ID(letöltés után átkell nevezni mp3-ra) -
#195 nem tudja valaki hogy mi a metalica legújabb cd-jének az 1.3 dala?
-
#194 Nem tudja valaki hogy mi a címe és ki csinálta azt a számot ami benne volt a Pende 2-ben?