16931
-
cozy #593 én sem találom sehol... -
OPM #592 és ezt honnan lehetne szedni? neked megvan? -
Fboy #591 a Shark Tale-be mikor Oscar ott van a fogadónál és jön Lola vagy kicsoda akkor megy egy szám amibe vmi ilyesmit énekelnek: she's dangerous... na ennek tudja vki a címét?:) -
cozy #590 djuice reklám: Pop Tarts - Girlie Pop -
#589 pozsós
*pözsós -
#588 nem tuggya vki melyik klasszikus zene része a jól ismert dallam szöveggel: "A gróf a gróf a vízbe fúl, a gróf a gróf a vízbe fúl, a gróf a gróf a vízbe fúl, meeentsük, mentsük meg!" -
#587 ŐŐ és annak a számnak amikor van az a pozsós reklám és annak a zenéje amin a végén a csaj mondja hogy: nyugi mi már megvettük -
#586 Erre senki?? -
skristof #585 asszem meg is találtam: Peat Jr. & Fernando : Itt a nyár
jah, és sztem NAGYON HASZNOS OLDAL
lehet szövegrészletre is keresni -
skristof #584 hali
a minap (talán a suliban, vagy nemtom hol) hallottam egy számot. ugy kezdődött, h "Süt rád a napsugár..." egy csajszi énekelte, de sajna nem tom mi a címe meg előadó
vkinek esetleg nem ismerős ez a szám? -
#583 Valaki aki szokott Extrem rádiót hallgatni, annak lehet ismerős ez a szám. Csak annyi jut eszembe a szövegből, hogy iszonyat akcentussal azt énekli benne valaki, hogy: He looks like a movie star .... can't be far. -
#582 egy ismerosom keresi ezt a zenet:
regi zene nagyon:
hogy ha elhagysz hogy ha elmesz
a boldogsag most elvesz
eltunt a napfeny az egrol
felhoket kerget a szel
elvihet teged is tolem
felek nagyon
feltelek en nagyaon nagyon
cagy valami hasonlo
-
#581 privátba ment.
neked mikor jó? -
#580 jó nemártana valami elérhetőség:) -
#579 azt is megkő szerezni, Pnjabi MC Feat Husan nincs??:DD -
OPM #578 Husan a címe is -
#577 thx -
#576 Bhangra Knights feat Husan a címét nem tudom. -
#575 Husan -
#574 ok, ha nem gond.
amúgy nem tudja valaki hogy mi annak a számnak a címe ami a peugeot 206-os reklám végén van? (amikor az arab gyerek átalakitja a kocsit egy 206-os féleségre) -
#573 kell???
átküldöm, csak szólj! -
#572 tudom, a filmben is elkezdenek reppelni benne, de amikor csak a zene megy az kúl, majd küld áTTT!!!:D -
#571 eddgi csak csnegöhang ként találtam meg minenhol -
#570 ha valaki megtalálja a neten akkor majd velem is megoszthatja -
#569 Valakinek nem ismerős az új Djuice reklám alatt lévő zene? Hogy pontosítsak: Mikor a tetőn állnak a srácok, és távcsővel nézik le a telefonszámokat, majd sms-t küldenek rá. (pl egy pasinak, aki teszi a szépet egy csajnak, hogy vigyázzon, mert az a nő csávó). Ha valakinek rémlik, ossza meg velem. Köszi. -
#568 én letöltöttem de ezegy ultragigamega feka nigger rap szám :D -
#567 a csak nemtalálom sehol, valaki letudná szedni dc-vel és aztán átküldeni??
Cím: Pharoahe Monche - Simon Says
ezt írja nyitó zenének.
PLS valaki!!!
-
#566 np -
#565 ÁHHHHH THXXXXXXXXXX NAGY VAGY!!!!
már mióta keresem ezt a számot nagy köszi!!!!! -
#564 söt rögtön ahogy elinditod a videót az a zene jön be -
#563 THX megnézem!!!! -
#562 ööö
hát töltsd le ezt a videót és nézz bele az elejében ha minden igaz akkor amit keresel zebe az is benne van és a videó végén meg ki írja hogy milyen zenéket használtak a videóban -
#561 nemtom lehet:)
a lényeg, hogy a vége amikor betámadják KNOXékat a sziklatetjén lévő bázison, Na ott a legeslegelején amikor a hajóról a sziklatetején lévő báziosra vált.
Úgy kezdődik, mint valami régi horro, vagy félelmetes filmznene, és átmegy hip-hop-rappelésbe:) -
#560 ez ami most volt?
amikor berakta a cd-t? -
#559 Mikor a 3 angyal megy a KNOX bázisára ...
Na szóval rázúmol a sziklatetejénlévő épületre a kemra és eklezdődik a szám, váltás Knox huzogatja a lábát, pepötyög valamit a laptopjába szív1et a lólájából és ejt 1 rövid táncot.
NA PLS valaki tudja ennek a számnak a címét???????? -
#558 izééé
Milk & Sugar :D
csak amikor letöltöttem így volt a neve, és amikor beraktama winampbe, akkor láttam, hogy milyen, átírtam, de a playlist részén a honey maradt és a másik ablakban maradt a sugar, na és a rosszabbikból másoltam ki :D
na mindegy -
OPM #557 milk & sugar -ra gondolsz? :)
a legjobb vezió belőle pedig szvsz: let the sunshine in (t&f vs. moltosugo rmx) -
Yskam #556 köszi talán:-) -
#555 talán erre gondolsz:
Milk & Honey - Let the sun shine in
-
Yskam #554 mi az a szám amiben egy csaj énekli hogy:
éééééééééé the sunshine éééééééé the sunshine éÉÉÉÉÉÉ the sunshine?