16931
-
#2036 The Subways - rock and roll queen
ennek ez a dalszövege:
You are the sun,
You are the only one,
My heart is blue,
My heart is blue for you
Be my, be my, be my little rock & roll queen
be my, be my, be my little rock & roll queen
You are the sun,
You are the only one,
You are so cool,
You are so rock & roll
You are the sun,
You are the only one,
You are so cool,
You are so rock & roll
Be my, be my, be my little rock & roll queen.
van benne blue, és viszonylag sokszor hallom -
#2035 Ez alatt milyen zene megy?
Dalszöveg alapján kerestem a googleban, de nem találtam semmit. Lehet hogy csak nem értettem jól a szöveteget. :s -
Doma #2034 Egy kicsit többet nem tudsz a szövegből? Mondjuk legalább egy mondatot...
Akkor elég jó eséllyel megtalálja a google. -
#2033 nekem is segítsetek pls! (2009) -
#2032 Sergio Mendes feat. The BEP - Mas Que Nada ? -
#2031 kéne még pár :)
itt a legelső szám
itt meg 9:32-nél lévő
és esetleg tudjátok h mi a szám címe, amit mostanában nagyon játszanak mindenhol, vmikor focivb zene volt elvileg, de én copacabana kupán hallottam már, talán BEP, de nem vok benn biztos, help pls -
#2030 kösze -
#2029 Outkast - Hey Ya -
#2028 sry 5:33-nál -
Matthew119 #2027 Hali! Mi az első vodafonos reklám zenéjének a címe? Előre is kösz. -
#2026 5:30-nál mi a szám címe? -
#2025 melyik j.los szám az mikor iylen baletttáncfelvételen van, latinos szerű, és az egész klipp feketefehér, néhol sárga, vagyis nem szines, és izzad mint a ló:D
jah és nem shakjira, pedig a haja vmi göndör féle.. -
#2024 senki? -
psiana #2023 sürgőőős.
-
psiana #2022 hy nekem az aszám kéne amelyika vodareklámban van a ritmusosban... it a linje: http://www.vodafone.hu/images/sajtoszoba/reklamok/tv_reklamok/3g_zeneletoltes.mpg Kérlek mondjátok meg a címét... -
zimzumm #2021 nenem mégis mekktaláltam
kösz all
-
zimzumm #2020 nem talált semmmit
:(:( -
#2019 ua mint régebben a chevroletnek, keress rá a keresőben lent hogy chevrolett -
zimzumm #2018 Sziasztok!
Valaki nem tudja, hogy mi a címe annak a számnak ami a Dulux falfesték vagy minek a reklámjában szól? MOstanában szokott menni az rtl klubbon, meg itt ott. Van a reklámban egy zöld meg egy sárga ruhás nő, meg egy Bobtail! Szal ha vki vágja azt a számot pls help me naon kéne!
Csocsi
-
fzoli990 #2017 hali, látta valaki a Deszkások c. filmet? A film végefele van egy zene (amikor skate-versenyre mennek), na annak tudja vki a címét. Öcsi má 2 hete nyaggat, mentsetek meg!!!!:D
hátha valaki..... -
#2016 Ez alatt a videó alatt milyen szám megy: zene -
Madmaxx #2015 hálám örökre üldözni fog! (csak utol ne érjen).
Nekem is az eredeti kell viszont a mintát csak tüci tüciből találtam. -
#2014 Nice Cream - Song 2, bár ez tücc-tücc féle változat, de szerintem az eredeti is hasonló.
Test Drive Unlimited E3-as videóban is ez a zene megy, az egyik legkedvencebb zeneszámom ;) -
Madmaxx #2013 Hmm ez már egy régebbi szám de az istennek se jut eszembe a címe, és az előadója. Pls segítsetek! köszi -
#2012 csáó
mi annak a számnak a címe:
amit nyomnak kilpben is a (pl:)Viván amiban gyerekek fociznak nemzetiségek színeiben??? -
GixEr #2011 Hatha, valaki...
Arab hangzasu szam amit nemregiben jatszottak sok helyen a "MAZAMA" szo sokszor elhangzik benne.. es sehogy nem talalom. -
#2010 Hali!
Mi annak a számnak a címe amit a stadionban játszottak a Német-Olasz meccs lefújása után?
-
#2009 Sziasztok! Van megint egy szám,ami tetszik,de nem tudom a címét... Mostanában adják a rádiók(asszem deejay vagy rádió1),és vmi olyasmit énekel benne egy pasas viszonylag magas hangon,hogy "feels like ?blue?"...segítsen valaki,légyszi! -
#2008 innen van a magyar se veled se nélküled?:D -
#2007 uhh, kiráz a hideg ettől -
#2006 ezer kösz! -
Wicked Belzebub #2005 U2 - With or without you -
#2004 sziasztok
nem tudjátok mi annak a számnak a cime, ami a mai jobarátok végén volt? nagyon jóóó szám, valami ilyesmi a szövege: without without youuuuuuu, inkább nem éneklem:)
amikor reachel és ross szakit -
#2003 OH kösz!!!!! Ez az!! ;) -
#2002 Gorillaz - Dirty Harry -
#2001 Figyi nem tudja valaki annak a számnak a címét ahol egy sivatagba megy egy kocsi és ilyen mese figurák is vannak benne majd egyszer csak kibújik egy csákesz a kocsiból vagy tankból aztán Rappel! -
#2000 Szerintem te írtad ezt a számot, mer életemben olyan zenével még nem találkoztam aminek a szövegéből legalább egy részlet, mint idézet fennt ne lett volna a neten... Ráadásul ez nem vmi trance/techno szám, hogy felesleges a szövege, hanem egy normális jó szám, ennek 10000% fenn kéne lennie kivéve ha Kazahsztánban készült, de elég nehéz ezt elhinni... Esküszöm egy darab utalás nincs a Walking on Ice-ra, nemtom és megcsömörlöttem a sok "A keresésnek egy dokumentum sem felel meg." - mondtattól, srry rajtad az segíthet aki ismeri a számot és hallottamár meg tudja az előadót, hátha olyan is felbukkan... -
konyi #1999 Sajnos ez sem az... -
#1998 MFG - Walking on ice? -
#1997 hm, és vhol ezt nem lehet "megvenni"?