16931
-
Doma #2677 Delinquent Habits - Return Of The Tres talán... -
#2676 Sziasztok!
Mi annak a szának a címe ami a Total Overdose főmenüjében és a Fejcserés támadás c. filmben volt amikor táncoltak a kávézonál.
Azt tudom, hogy valami Mexicoi zene (Rap)
Köszi -
BIZ0906 #2675 Én ide szoktam feltölteni asszem 1Gb a határ 1 fájl -
zenemano #2674 Ne bénázzz cembora ;)
Mi nem megy?
Itt az első turbouploados link:
http://d.turboupload.com/d/617288/VA_-_MOS_the_Annual_Spring_2006-2CD-2006.part1.rar.html
Ezt bemásolod a címsorba, nyomsz egy entert, bejön egy oldal és látni fogsz bal felé egy kis visszaszámlálást ... 30mpről kb. ... ha ez az idő lejárt az lesz kiírva a helyére, hogy "Download file", arra kattanj rá, ezután mellette mutat egy kis ablakban egy 3 jegyü kodot (pl. BAF) mellette meg lesz egy üres ablakocska, amibe ezt a kódot bepötyögöd és a mellette lévő "Download Page" gombra kattansz. Ezután a következő lesz kiírva:
You have requested the file VA_-_MOS_the_Annual_Spring_2006-2CD-2006.part1.rar (59.13 MBytes).
This file has been downloaded 1733 times already.
File description (submited by user):
VA - MOS the Annual Spring 2006-2CD-2006-MOD Part 1 (upload by
Demiguise)
Click here to download file (you can use download-accelerators and you can resume broken downloads)
Na itt kattanj a "Click here to download file" feliratra, ami vastagbetüs lesz!
Ha jól van beállítva a böngésződ, felugrik a letöltési ablak, ami kérdezi, hogy menteni akarod-e ezt a fájlt...stb stb...
Világos minden?
Remek! No nyomás gyakorolni!
Sok sikert! -
#2673 Igen, köszi, már megtaláltam:)
Zenemano: ezekről a linkekről sem megy a letöltés, máshonnan meg azóta sem szedi le...:( Senki másnak nincs meg, aki feltöltené nekem valahová? -
#2672 Köszi szépen, már leszedtem de nagy segítség volt, hogy tudtad a címét! gratZ!:) -
Doma #2671 Innen le is tudod szedni. Valami letoltesvezerlő nem árt hozzá. -
Doma #2670 Nem annyira :)
Ő lenne az !
Második meghallgatas után a "who is your daddy yes i'm" sor elég nagy segítség volt :) -
#2669 Deh, gondolom igen, csak most relatíve hosszú ideig nem lesz a közelben a cd, a szám pedig kéne... -
#2668 Mission Impossible -
zenemano #2667 Akkor hogy táncoltok rá?
A cdre amiről játszátok, nincs ráírva hogy mi ez??? -
#2666 Nyilván! Mi ezt táncoljuk szalagavatón, abban a verzióban teljesen más a vége.. De nemtom h az eredeti szám címe mi:S -
zenemano #2665 Azt viszont remélem sejted, hogy a rap betétet (a vége felé) már ők vágták bele, mert szerintem az eredetiben az már nincs benne.
De ez egyelőre az én teóriám ;) -
#2664 Hali!
Ennek a számnak nem tudjátok, hogy mi a címe?
http://youtube.com/watch?v=PfIYBL45TIc
(Várni kell olyan fél percet, amíg a nő bekapcsolja... :)) -
#2663 a tunerem nem vesz fel hangot de nem tudom miért. -
Carti19 #2662 A 4es szám: Africanism - Summer Moon -
zenemano #2661 Vedd fel a tvből valahogy azt a zenét v. részletet, mert nem ül mindenki sport tv előt pont abban az időpontban... linkeld ide, meghallgatjuk és segítünk, ha tudunk! -
#2660 Hellosztok!
A Sport TV-ben láttátok már azt a Sport Mix részt amiben motorsport volt vagyis főleg ilyen Nascar féle autók de voltak más járművek is(tök hülye vagyok hozzá).Az elején hajók vannak és aztán jön a kocsis.
annak a 2 számnak a címe kéne ami az alatt megy.Köszi! -
zenemano #2659 Meg nézd meg itt is!!!
http://vofka.blog.creep.ru/2205.html
Itt szerintem különállóak a számok és több letöltési lehetőség is van.
Próbáld ezt meg először! -
zenemano #2658 Jajj majd elfelejtettem mondani, hogy a TURBOUPLOAD-os (4db) linket próbáld meg, mert a rapidosokat már letiltották!!!! -
zenemano #2657 Nekem nagyon lassu a netem, sajnos... de...
Itt van egy mixcd amin rajta van ez a szám és még sok dögös mai house sláger:
ministry of sound the annual spring 2006 (2 CD) -
#2656 Zenemano: Joey Negro - Make A Move On Me (Vocal Club Mix)-ét nem tudom leszedni sehonnan sem...:( Neked nincs meg véletlenül? Nem töltenéd fel esetleg, hogy letölthessem?
-
#2655 Köszke -
#2654 Köszi szépen! -
#2653 Dj Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life -
#2652 Hali! Mostanában megy a vivan ez a szám, gondolom tiesto a zelőadó, mert a klipbe ő van benne,+Faithless énekel, és tiesto a Loveparaden zenél, és odajön hozzá egy csaj aki tündérnek van beöltözve. Vki tudja esetleg, bár sztem biztos látta már vki. Előre is kösz
-
zenemano #2651 1. Tom Novy Feat. Lima - Take It (Radio Edit)
2. Axwell Feat. Steve Edwards - Watch The Sunrise (Vocal Dub Mix)
3. Jason Mraz - Geek In The Pink
4. valami tribal szám ... progressive house fórumokon egyből tudni fogják!
6. Wonderlands Avenue - Whitehorse (Original Mix)
7./1 Justin Timberlake - My love
7./2 Joey Negro - Make A Move On Me (Vocal Club Mix)
8. Sean Paul - Give It Up To Me (The Trinity album 7. szám)
de szerintem a csajos változat sokkal jobb, hallgasd meg azt is:
Sean Paul Feat Keyshia Cole - When You Gonna (Give It Up To Me)
-
#2650 thx, már meg is van:) Akkor rec5 kilőve:) Többi ismerős valakinek? -
#2649 a 8as valami sean paul szám lehet :p a többit nem ismerem mer tök más zenéket hallgatok =) -
#2648 az 5ös Busta Rhymes, Kelis & Will.I.Am - I Love My Chick ^^ -
#2647 Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni a következő számok címét illetően:
rec1
rec2
rec3rec4rec5rec6
rec7(ezt egy rádiós reklámból vágtam ki -gondolom ez fel is tűnik majd:)- mindkét szám címére kíváncsi lennék: de főleg a másodikéra! A számok felett beszélnek, ez ne lepjen meg senkit...)
rec8
Nagyon köszönöm előre is annak, aki segít! -
#2646 ha meg tudom csinálni, megcsinálom -
zenemano #2645 Vedd fel ezt a zenei részletet az "első videóból" és linkeld be ide, hátha így hamarabb kiderítjük ki az előadója és mi a címe! -
#2644 valaki kérem!
a Still Life c. játék első videójának (Intro) mi a zenéje? vmi bétóvenre tippelnék, de melyik szerzeménye? pls segítsen valaki! -
#2643 loál -
#2642 köff -
#2641 Bryan Adams - Here I Am -
#2640 a szilaj betétdalának mi a cime? és aki tud linket is rá pls :) -
#2639 Tényleg:), köszi szépen bocsi hogy lama vok. -
tilbury #2638 Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy tesóm hallot 1 zenét 1 esküvőn. Megtudta, hogy állítólag vmi néger faszi énekelte. A szám címe (talán) And is love. Az előadó neve kellene nekem, mert meg szeretném keresni a zenét. Ja a fszi állítólag meghalt (tavaly, de nem biztos).
Előre is kösz.