16931
11552975001178628345.jpg
  • Doma #2677
    Delinquent Habits - Return Of The Tres talán...
  • cicai
    Sziasztok!
    Mi annak a szának a címe ami a Total Overdose főmenüjében és a Fejcserés támadás c. filmben volt amikor táncoltak a kávézonál.
    Azt tudom, hogy valami Mexicoi zene (Rap)
    Köszi
  • BIZ0906
    Én ide szoktam feltölteni asszem 1Gb a határ 1 fájl
  • zenemano
    Ne bénázzz cembora ;)
    Mi nem megy?
    Itt az első turbouploados link:
    http://d.turboupload.com/d/617288/VA_-_MOS_the_Annual_Spring_2006-2CD-2006.part1.rar.html

Ezt bemásolod a címsorba, nyomsz egy entert, bejön egy oldal és látni fogsz bal felé egy kis visszaszámlálást ... 30mpről kb. ... ha ez az idő lejárt az lesz kiírva a helyére, hogy "Download file", arra kattanj rá, ezután mellette mutat egy kis ablakban egy 3 jegyü kodot (pl. BAF) mellette meg lesz egy üres ablakocska, amibe ezt a kódot bepötyögöd és a mellette lévő "Download Page" gombra kattansz. Ezután a következő lesz kiírva:

You have requested the file VA_-_MOS_the_Annual_Spring_2006-2CD-2006.part1.rar (59.13 MBytes).

This file has been downloaded 1733 times already.

File description (submited by user):
    VA - MOS the Annual Spring 2006-2CD-2006-MOD Part 1 (upload by
    Demiguise)

Click here to download file (you can use download-accelerators and you can resume broken downloads)

Na itt kattanj a "Click here to download file" feliratra, ami vastagbetüs lesz!

Ha jól van beállítva a böngésződ, felugrik a letöltési ablak, ami kérdezi, hogy menteni akarod-e ezt a fájlt...stb stb...

Világos minden?
    Remek! No nyomás gyakorolni!
    Sok sikert!
  • Elvie
    Igen, köszi, már megtaláltam:)
    Zenemano: ezekről a linkekről sem megy a letöltés, máshonnan meg azóta sem szedi le...:( Senki másnak nincs meg, aki feltöltené nekem valahová?
  • edios
    Köszi szépen, már leszedtem de nagy segítség volt, hogy tudtad a címét! gratZ!:)
  • Doma #2671
    Innen le is tudod szedni. Valami letoltesvezerlő nem árt hozzá.
  • Doma #2670
    Nem annyira :)

Ő lenne az !

Második meghallgatas után a "who is your daddy yes i'm" sor elég nagy segítség volt :)
  • edios
    Deh, gondolom igen, csak most relatíve hosszú ideig nem lesz a közelben a cd, a szám pedig kéne...
  • Qwerty4
    Mission Impossible
  • zenemano
    Akkor hogy táncoltok rá?
    A cdre amiről játszátok, nincs ráírva hogy mi ez???
  • edios
    Nyilván! Mi ezt táncoljuk szalagavatón, abban a verzióban teljesen más a vége.. De nemtom h az eredeti szám címe mi:S
  • zenemano
    Azt viszont remélem sejted, hogy a rap betétet (a vége felé) már ők vágták bele, mert szerintem az eredetiben az már nincs benne.
    De ez egyelőre az én teóriám ;)
  • edios
    Hali!
    Ennek a számnak nem tudjátok, hogy mi a címe?
    http://youtube.com/watch?v=PfIYBL45TIc
    (Várni kell olyan fél percet, amíg a nő bekapcsolja... :))
  • jbal
    a tunerem nem vesz fel hangot de nem tudom miért.
  • Carti19
    A 4es szám: Africanism - Summer Moon
  • zenemano
    Vedd fel a tvből valahogy azt a zenét v. részletet, mert nem ül mindenki sport tv előt pont abban az időpontban... linkeld ide, meghallgatjuk és segítünk, ha tudunk!
  • jbal
    Hellosztok!
    A Sport TV-ben láttátok már azt a Sport Mix részt amiben motorsport volt vagyis főleg ilyen Nascar féle autók de voltak más járművek is(tök hülye vagyok hozzá).Az elején hajók vannak és aztán jön a kocsis.
    annak a 2 számnak a címe kéne ami az alatt megy.Köszi!
  • zenemano
    Meg nézd meg itt is!!!
    http://vofka.blog.creep.ru/2205.html

Itt szerintem különállóak a számok és több letöltési lehetőség is van.
    Próbáld ezt meg először!
  • zenemano
    Jajj majd elfelejtettem mondani, hogy a TURBOUPLOAD-os (4db) linket próbáld meg, mert a rapidosokat már letiltották!!!!
  • zenemano
    Nekem nagyon lassu a netem, sajnos... de...
    Itt van egy mixcd amin rajta van ez a szám és még sok dögös mai house sláger:

ministry of sound the annual spring 2006 (2 CD)
  • Elvie
    Zenemano: Joey Negro - Make A Move On Me (Vocal Club Mix)-ét nem tudom leszedni sehonnan sem...:( Neked nincs meg véletlenül? Nem töltenéd fel esetleg, hogy letölthessem?
  • Brolly
    Köszke
  • Elvie
    Köszi szépen!
  • Qwerty4
    Dj Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
  • Brolly
    Hali! Mostanában megy a vivan ez a szám, gondolom tiesto a zelőadó, mert a klipbe ő van benne,+Faithless énekel, és tiesto a Loveparaden zenél, és odajön hozzá egy csaj aki tündérnek van beöltözve. Vki tudja esetleg, bár sztem biztos látta már vki. Előre is kösz
  • zenemano
    1. Tom Novy Feat. Lima - Take It (Radio Edit)
    2. Axwell Feat. Steve Edwards - Watch The Sunrise (Vocal Dub Mix)
    3. Jason Mraz - Geek In The Pink
    4. valami tribal szám ... progressive house fórumokon egyből tudni fogják!
    6. Wonderlands Avenue - Whitehorse (Original Mix)
    7./1 Justin Timberlake - My love
    7./2 Joey Negro - Make A Move On Me (Vocal Club Mix)
    8. Sean Paul - Give It Up To Me (The Trinity album 7. szám)
    de szerintem a csajos változat sokkal jobb, hallgasd meg azt is:
    Sean Paul Feat Keyshia Cole - When You Gonna (Give It Up To Me)
  • Elvie
    thx, már meg is van:) Akkor rec5 kilőve:) Többi ismerős valakinek?
  • sweech
    a 8as valami sean paul szám lehet :p a többit nem ismerem mer tök más zenéket hallgatok =)
  • sweech
    az 5ös Busta Rhymes, Kelis & Will.I.Am - I Love My Chick ^^
  • Elvie
    Sziasztok!
    A segítségeteket szeretném kérni a következő számok címét illetően:
    rec1
    rec2
    rec3rec4rec5rec6
    rec7(ezt egy rádiós reklámból vágtam ki -gondolom ez fel is tűnik majd:)- mindkét szám címére kíváncsi lennék: de főleg a másodikéra! A számok felett beszélnek, ez ne lepjen meg senkit...)
    rec8
    Nagyon köszönöm előre is annak, aki segít!
  • Dragooon #2646
    ha meg tudom csinálni, megcsinálom
  • zenemano
    Vedd fel ezt a zenei részletet az "első videóból" és linkeld be ide, hátha így hamarabb kiderítjük ki az előadója és mi a címe!
  • Dragooon #2644
    valaki kérem!
    a Still Life c. játék első videójának (Intro) mi a zenéje? vmi bétóvenre tippelnék, de melyik szerzeménye? pls segítsen valaki!
  • Elerath
    loál
  • Zeccc
    köff
  • Zeccc
    Bryan Adams - Here I Am
  • Zeccc
    a szilaj betétdalának mi a cime? és aki tud linket is rá pls :)
  • Brolly
    Tényleg:), köszi szépen bocsi hogy lama vok.
  • tilbury
    Sziasztok!

Nekem az lenne a kérdésem, hogy tesóm hallot 1 zenét 1 esküvőn. Megtudta, hogy állítólag vmi néger faszi énekelte. A szám címe (talán) And is love. Az előadó neve kellene nekem, mert meg szeretném keresni a zenét. Ja a fszi állítólag meghalt (tavaly, de nem biztos).
    Előre is kösz.