8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
Karlosz #710 Udv!
Olyan emberket keresek, aki mar epitett autos jatekhoz kabint, segitsegre lenne szuksegem. Ha valaki keni a temat, kerem irjon vissza, koszonom. -
Karlosz #709 Usa: 11/30/04
Pal: 12/05/04
Jap: 12/31/04 -
#708 asztszem november... -
#707 LOL :D
Most már ideje lenne ha jönne (tényleg mikor is jön?) van hivatalos pontos dátum ? -
#706 hozzáteszem ekkorába ki lehet szúrni simán hogy játékból van, de azon a pici képen fotópapíron....
marha jól néz ki -
#705 haver kinyomtatta fotópapírra (9×13 cm-es lett a kép), lefóliázta, bevitte a munkahelyére és azt mondta hogy felmászott a fára aztán onnan fényképezte.
volt aki visszakérdezett, hogy hol vannak ilyen fák?:))) -
#704 ha még valaki nem látta volna, ismét itt van egy brutál kép:
-
#703 -
#702 Nagyon Gyilok ! -
#701 GT4...PS2
-
#700 Megvettem a Prologot végre hát érdekes :) -
#699 Hali megint!
Tudnatok segiteni abban hogy hol talalok olyan boltot ahol jo aron kaphatok PS2-t es chipelnek is?!Ha lehetne BP kozeleben!Elore is koszi -
#698 jaja...de Aby ha játszol kb ezt látod nem? függetlenül attól hogy valójában milyen felbontású a kép hiszen most monitoron netezel nem???és a TV monitor között van egy kis különbség. Érsed TV sokkal szebbnek tud tűnni a cucc
-
#697 hm ez most a teljesbol vagy prolouge-bol
szkrínsott?mert sztem ezek elég homályosak az
általam játszott GT4 hez képest. -
#696 "az ingame kép így nem látható tévén, mivel ott mozgásban val és teljesen éles hatást kelt, de tény, hogy az az igazi kép."
Szerencsére játék közben nem látunk állóképeket....:)))))
viszont amit játék közben mozgásban látunk az inkább hasonlít a #687 2. képre mint az elsőre sztem -
#695 Az egyik képen látványos depth effektet látunk, ami ~homályt~ okoz, de nézd meg nyugodtan a betűket és számokat, amik pedig tökéletesen élesek! Még a pixeleket is látod. Ez így néz ki. -
#694 Kifejezetten nem a legszarabb ingame shoot-okat raktam be azok közül, amiket találtam és nem a legnagyobb marketing ferdítéseket (amik 1024x768-as felbontáson vannak olyan textúrákkal, hogy még egy pécébe sem férnek bele)!
Ne vádoljá' má' bazzeg! >:( -
Jibe #693 De a többi is egy homályos sz@r, valójában pengeéles képet látunk. -
Jibe #692 Azért a hatásvadászat kedvéért te is képes vagy egy kis ferdítésre, ezek az ingame képek lényegesen gyengébbek, mint amit játék közben látunk.
Főleg a 687-es, az olyan mintha a tévéről lenne "fotózva". -
#691 LE A PRERENDER ÁTVERÉSSEL ÉS MEGTÉVESZTÉSSEL MINDEN PLATTFORMNÁL ÉS JÁTÉKNÁL! ÉLJEN AZ IGAZSÁG! -
#690 És ez is ingame, csak egy részletesebb modell:
-
#689 Ez is ingame:
-
#688 Ez is ingame:
-
#687 Had magyarázzal el (hogy ne ringassa magát senki illúziókban):
A. Igazi ingame shot
B. Prerender shot (magyarul marketing céllal qrwa nagy AA-val - és gyakran textúrákkal - renderelt ingame modell)
Hozzá kell tennem, hogy az ingame kép így nem látható tévén, mivel ott mozgásban val és teljesen éles hatást kelt, de tény, hogy az az igazi kép. -
#686 prerender???????????????? -
#685 Prerender rulez! -
#684 pc-re is bírnának ilyen játékot kreálni sztem, csak szarnak rá...
viszont ps2-n az effektíve gyengébb hardveren rá vannak "kényszerítve", hogy lehetőségeikhez képest a legtöbbet hozzák ki a konzolból -ergo többet foglalkozzanak pl az időzítésekkel stb.- és ennek általában meg is van az eredménye -
#683 még vehetsz 1 jó darabig.... -
#682 Eskuszom nem hiszem el hogy ezek a kepek valodiak!Nem letezik hogy konzolra csinalnak ilyet es PC-RE NEM BIRNAK!Mostmar nagyon banom hogy nem PS2-ot vettem!Jo nektek! -
#681 Meg a jogsimra!;) -
#680 Én egy toyota celica-ra vágyok.... :) -
#679 Hát nehéz kivárni ezt a "kis" időt de én ezeket a játékokat várom:
Call Of Duty: Finest Hour
Far Cry Instinstc ?
RE : Outbreak
GT4
Killzone
MGS3
Killer 7
ezekre nagyon várok.
TI? -
#678 naja;)
mondjuk úgy nem egy kategória a két játék és akkor még elég diszkrét voltam... -
#677 még ha csak az autók száma lenne a különbség.... :)))))) -
#676 hehh.. mosmár télleg nemtom mire veri magát a sok nfs-es a maguk max 20 autójukkal... -
#675 500-ról szól a fáma -
#674 mennyi licenszelt autó kerül a játékba? nemtuggyátok? -
#673 csak te:)....de neked egészen más szemed van:) -
#672 Én úgy vettem észre, hogy levették az edge detect-et az autókról (GT4p PAL). Más is így látja? -
#671 Nekem is!