8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
7xSchumacher #630 Hi. Mikor lesz a teljes Gt4 megjelenése? Az Európai később jön?
-
#629 wie viel kostet? -
#628 Az komoly! -
lacokpatok #627 Nah Megvannak! :-))
2 hét és megjön a driving force pro kormányom ehhehhheee.
-
#626 Mi a probléma? -
#625 Nekem már csak az uccsó 2 hiányzik, de a -lényegében- time trial-oknál az a lényeg, hogy menj egy kört, akármilyen szart is, utána a szellemautó már segíteni fog. A második, hermedik, akár negyedik kör általában sokkal jobb lesz az előtte futottnál és amikor már aranyközelbe érsz, a szellemautó igazán akkor tud a segítségedre lenni, mert látni fogod, hogy hol cseszted el azt a kört és ezek alapján tudni fogod, hogy hol lehet megszerezni a szükséges 1-2 tizedet.
Ja és a legfontosabb: azt ne hidd, hogy elsőre sikerülni fog:))))))
Ezekért általában vért kell izzadni. Kitartás!;) -
DraveN #624 Csáo!Remélem tudtok segiteni!Van olyan itt aki anno jáccott a Gran turismo 2vel?Egy kis segitség kéne! -
#623 "Ezt a környezetem és ismerőseim nagyon jól tudják"
Mi szerinted melyikek vagyunk? Egyikse.
Neem csak nem ilyen hangnemben vmit mondani mint az előző mondataidba!:) -
#622 azt súgd meg...most akkor vannak ellenfelek nálad vagy sem? -
lacokpatok #621 Ja! Az arany érdekel.
Mert az űléstől már aranyeret kaptam! -
lacokpatok #620 Hali!
Készvannak a jogsik.
Az utolsó 5 hiányzik. Ha valakinek megvan tudna tanácsot adni, hogyan kell???
Mert szopok mint a borz. -
Yoz #619 Akkor, én visszaolvastam, sőt elolvastam az összes hozzászólást még mikor felfedeztem ezt a topicot. És mivel nem kevés volt mindet nem tudtam megjegyezni, a képesek feltüntek és nekem is így van beállítva, azzal a különbséggel hogy én nem pro-n nyomom.
A lényeg hogy azt sérelmezem, miért kell leabálni azt aki segítséget kér, én nem szoktam, ha nem tudok segíteni vagy nem akarok akkor kussolok.
Mohus: és mint már írtam az enyém kínai, frankón mert volt nállam japán is és nem passzolt hozzá a kínais mentés!
Én nem akartam itt parasztozni meg hasonló, de nagyon nehezen tűröm az efféle dolgokat. Ezt a környezetem és ismerőseim nagyon jól tudják, egy két incidens után már profin kezeltek... -
Vers #618 GT4 VIDEÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ !!!!!!!!!4
http://www.conceptics.ch/_temp/gt4_autosalon2004/gt4_movie.avi -
#617 most már tudom milyen az igazi "konzolos":) -
#616 De nem is ez a baj. Hanem az, hogy akár melyik komolyabb forumba fog menni mindenhol ugyan ezekkel a konzolos emberkékkel fog össze futni akiknek, most bemutatot és orális sexuális kielégitésre kérte őket. -
#615 Aki hülye haljon meg!!
Mondta a hal és kifeküdt a partra!
De te még akkora paraszt vagy, hogy a lenti KÉPES segítséget se érted!!:) Tényleg így ezzel a tudással, hogy jutottál el a versenyig? -
#614 pffff......bazz itt egy topic ,pont erről szól,amiben ha előrébb olvasnál 20-30 üzenetet ,megtalálnád a választ,mivel már kiveséztük....nálad már csak azok súlyosabbak akik rögtön nyitnak egy új topicot is....elmondanám,hogy bármilyen témában bármilyen fórumon nyitsz egy ilyen kérdéssel,ugyanez lesz a reakció... -
Yoz #613 És még én kérek elnézést -
Yoz #612 De ha mások fikázása okoz örömet, és ez a perverzitásotok akkor meg is érdemlitek, annak szól aki magára veszi!!!
Kinek nem inge, nem veszi magára! -
Yoz #611 Tudjátok mit beszophatjátok apátok faszát, rohadt parasztok.
Titeket meg biztosan kutatók génállományából kisérleteztek ki, meg iparművész tervezett.
Ui: tényleg thx a segítséget -
#610 "A lényeg hogy nem lehet "GT módban" vagy miben autózni."
egyre jobbakat írsz:)
nézzük ,hogy a japcsi után, hogy boldogulsz az angollal...
-
#609 mehetsz tesztelőnek az 576 Konzolba.... -
#608 Nekem a verseny a gt 4-be mikor 6-an megyünk!!
Hát igen.. nem ártana ha vissza olvasnál. Jelenleg Csipi szintjét ütöd meg! -
Yoz #607 Hát én nem tudom, nektek az verseny amikor egyedül körözgetek??? Én legalábbis csak ezt láttam az arcad módban!
De gondolom elbeszéltünk egymás mellett.
A lényeg hogy nem lehet "GT módban" vagy miben autózni.
Mentségemre én most találkoztam először tartalmasabban a GT-vel, annó az első résszel játszottam egy két órát, abban volt olyan mód hogy egy meghatározott kezdőtőkével indultam és vásároltam egy autót azzal versenyeztem, majd a versenyekért pénzt kaptam és újabb autót vettem stb...
Gondolom ez amire én gondolok majd a full-ban lesz benne.
Csak már itt lenne a kezemben -
#606 Csipi2 -
#605 "versenyt lehet menni vagy valami, "
ezt nem értem....versenyt mindig lehet menni..... -
Yoz #604 Sikerült megcsinálni a jogsit :o), igaz egy kivételével mind bronz. De sebaj a lényeg hogy megvan, csak hát én azt hittem akor majd bejön egy új menü és egy versenyt lehet menni vagy valami, én kis naív :o( -
#603 "mert eleg jonak nez ki!"
a legjobb a kategóriájában...
-
Yoz #602 Thx az infót, holnap ki is próbálom, remélem menni fog.
Még1x thx
Még az is érdekelne hogy tudod-é mikor jön kb. a full GT4? -
balu87 #601 Igaza van a srácoknak.
Nincs normális PS2 emulátor! max. 1-2 fps.
Inkább vegyél egy PS2-t! ;) -
#600 Nem is lesz! Rendes.. -
#599 Ha te ügye csak vicceltél?
Ez a játék tudod mikor fog futtni te a pc-den? Soha! -
#598 Nincs olyan (működő). -
#597 Sziasztok!!!
Nem tudtok olyanrol hogy PC-re PS2 emulator?
Jo lenne kiprobalni ezt a jatekot mert eleg jonak nez ki!
Koszi -
#596 nyert:) -
#595 logitech driving force
22900 HUF a médiában.Elég jó ár érte és gyakorlatilag minden autós játékkal kompatibilis PS2-n -
#594 mijjen autó ez, Toyota prius? -
#593 ??? én is ps2 szoktam azzér nyomni!:) -
#592 ps2-n legalább driver sem kell:))
Pontosabban kell, de az egészen más és asszem tavasszal jön ki a harmadik része:))))))) -
#591 A jobb alsó sarokban látod azt, hogy "cc", ami a benzinfogyasztást méri köbcentiméterben sztem.
Na annak 210 alatt kell maradnia. (vagy 200, de inkább 210)
Bal alsó sarokban a kocsi képe:
Van egy ezerötös benzinmotor abban a kocsiban, + egy villanymotor. Ha gázt adsz -teli talppal- akkor a verdát mindkét motor hajtja, ha a gázt egyáltalán nem nyomod, akkor az első kerekek forgása a villanymotort tölti.
Viszont ha a gázt épphogycsak lenyomod, akkor a kocsit csak az elektromotor fogja hajtani és ez a lényeg.
Az utolsó előtti kanyarnál jól kell kigyorsítani, persze ügyelve a köbcentikre és az utolsó jobb ív után -amit nagyon jól kell elkapni az arany érdekében- csak annyi gázt adj, hogy csak az elektromotor hajtsa a kocsit.
Ezen a teszten a legfontosabb dolog, hogy az utolsó előtti kanyarnál viszonylag sok benzined legyen még, hogy az egyenesben minél nagyobb sebességet érjél el, mert itt lehet sokat hozni az időn...