8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#830 hmm fura... na mind1 pedig érdekes kép lenne.SG-s albumomban ott van.
ja igen a Gt4 kihasználja a 900 fokot. Vagyis a 2és fél fordulatot. -
#829 -
#828 Na tehát a kormány annyiba kerül mint egy pc-s MOMO tehát 35-38e körül mozog. Előny hogy pc-s játékhoz is tudom használni.A saját kormányom
Életkép egy lanról... -
#827 Gran Turismo 4 - Winter ... PS2
-
#826 szervókormány a nappaliban...
Yamauchi san ajánlásával:)
-
#825 hát ez aztán szép ajándék lesz:)
gt4-et én is megrendeltem nála...
az valszeg meg is lesz
kormány meg így ezek alapján télleg megtetszett, de ez sajna nem fér bele a karácsonyi keretbe:( -
#824 50ezer HUF környékén ha jol tudom...de nem a pénz számít, hanem az, hogy LÉTEZIK:) -
#823 a Jézuska hozza...az eredeti gammával csomizva:) -
#822 bár asszem erről már volt szó és ha jól emlékszem akkor pont ezért hozták ki a kormányt. de első kérdés még mindig áll -
#821 és mennyi kreditért osztogatják?
ja és még1: a gt4 támogatja azt a 900 fokot? -
#820 jaja -
#819 szóval már kettőtöknek van ilyen...
az a váltó hogy működik?
felnyomod felvált, lehúzod levált egyet? -
#818 És iszonyat nehezen lehet hozzá jutni...asszem ezt kijelenthetjük. -
#817 Ja utánnad vettem én is :D -
lacokpatok #816 Ha minden igaz, én úgy tudom a ps1 gamékhoz ps1 memókártya kell.
Arra engedi csak. -
fanatifo #815 jah ps2-m van -
fanatifo #814 csá!Hogyan kell ps1-es játékot lementeni?memó kártya van benne a gépbe játszok egy ps1-es játékkal (chrono trigger) és azt irja ki hogy nincs benne memo kartya!Miért van ez?
Bocs hogy ide irtam -
lacokpatok #813 Megrendelni???
Már Áprilisban megvolt.
Azszem én voltam az első háháhááá -
#812 Kusabi meg télleg nem egy hűha autó, de a játékban egy nagyon kellemes kis kocsi. se több se kevesebb -
#811 hmm... szal ez lenne a kormány. valóban elég pozitív benyomást kelt.
MOHUS: ilyen van Neked is? -
#810 Ja bocs nem fikázni akrtam csak furcsáltam hogy egy gt4 ben lassú autó neked jobban bejön mint egy m5. Semmi gond én se szeretem a német kocsikat :)
Kormányt mindnekinek csak ajjánlani tudom most itt KORMÁNYRÓL beszélek nem pedig mindenféle noname szarról amit kormánynak neveznek. Tehát GT4-hez KORMÁNY
Ja senkit nem akartam megbántani akinek nem logitech kormánya van PS2-höz. -
#809 banán rulez
kormányt még mindig nem tudtam tesztelni, látatlanba meg nem szeretnék rendelni, de ha lesz akkor az a 900 fokos cucc lesz valszeg... -
#808 így van....
mindenki megrendelte már a kormányát?:) -
#807 márkák fikázásába inkább ne menjünk bele, mert csúnya flémelés lenne a vége, ezt pedig jobb elkerülni
lényeg hogy nem szeretem a német autókat, a japánok se a kedvenceim, de jobban bírom őket mint a németeket. téma részemről lezárva. -
#806 Kusabi jobban bejön???
Hát nemtom..... Kusabi családi hikomat autó, apa és a család elindul tokióból feeling :DDDDD Fura dehát izlések és pofonok -
#805 utána baloldalt kép feltöltése -
#804 a fórum főmenüben van egy olyan menüpont a privát üzenetek alatt (ha beléptél), hogy galéria szerkesztése.
arra katt, utána már elég egyértelmű -
#803 :) hát nekem kusabi jobban bejön mint m5:)
dehát nekem kusabim van, Neked európaiba úgyis m5, úgyhogy ez rendben van -
lacokpatok #802 al_age!
Nekem gépemen van a file. Ezt hogy lehet ide feltenni??? -
#801 Lényeg hogy felismerhető :D Érdekes képek M5 helyet miért a szar Kushabit rakták be nem értem.... -
#800 thx -
#799 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1093416065
...sasszemek... -
#798 valami linket tudsz adni? -
lacokpatok #797 Látta már közületek az Enthusia Racing-ről videót???
Van egy olyan amikor igazi mazdával nyomulnak, aztán jön a játék. Egyszerüen nem lehet megmondani a különbséget. A kocsi ugyanúgy dől..... ááááááá SOKKOTKAPTAM :))
Iszonyat odavág a GT4-nek.
-
#796 Na feltettem ide a galériába a bónuszautók képeit
sajna elég gány lett a minőség de tv-n mozgóképet fényképezni... -
#795 Ok én is csinálok valami videót :D -
#794 csütörtökön megyek hozzá rákötjük a gépet nagyképernyős sonyra és valszeg még tőlük feltöltöm őket... -
#793 okes.
barátomtól kölcsönkérem a digi fényképezőt, aztán felrakom a képeket -
#792 Videót is tudnék azt lehet csinálok is (valami látványosabbat) -
#791 próbát megér.
Én tudnék (mert monitoron játszom) csak nincsenek meg :)