8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#910 i.link se volt az igazi, mert csak arcade módban lehetett játszani egymás ellen, plusz kevés játék volt, ami támogatta. -
#909 Úgytudom hogy ha pl 2 ember(nemtom pontosan mennyien lehet) szeretne LAN-ba GT4-ezni akkor kell minden géphez network adapter és egy szokványos pc-s HUB.Mievel GT4-et nem lehet i-linkel összekötni. (nekem meg új gépem van amin meg nincs is i-link)Igaz ez ? -
#908 Igen csippelve nem megy? Akkor nem lesz online gt4-ezés részemről.
-
Freeeee #907 Talaltam egy autos oldalt,ahol elmagyarazzak milyen rendszer,ill. beallitas mire valo.Ahogy olvastam eleg jol atlehet vinni a GT-be.Igaz angolul van,de majd csak atragom magam valahogy.Online GT4-re,meg vehetek megegy PS2-ot,mert okositott geppel nem fog menni. -
Freeeee #906 Nem csodalkozom,csak elotte 5 napig a Burnout3-at nyomtam,es hirtelen eleg nehez atallni erre a vezetesi formara.Raadasul kormannyal meg nem jatszottam,es nagyon mas mint a kontroller. -
#905 ilyenkor picit a legelején nem ragadsz be?
bár ha ezek után már nem pörögnek ki a kerekek, akkor a pici beragadás megéri, mert simán vissza lehet nyerni azt a kis időt... -
#904 ne automata váltót használj....
én padlo és fék egyszerre....és a féket elengedem egynél -
#903 én szeretném -
#902 egyetértek...aki valaha is nézet "biztonsági" filmeket babákkal...az tudhatná hogy ilyen élethűséghez milyen törésmodell dukál:) -
#901 ezért van két tévém:) és külön PC-m....meg fizetek egy pasit is neki:) -
#900 Én biztos! -
#899 Akkor miért csodálkozol, itt is ugyanúgy kell vezetni.
(mondjuk eddig azt hittem, hogy végig a GT3-ról beszélsz.) -
#898 A profi ligában pedig már egy helytelen settingen is bukhat a győzelem. -
Freeeee #897 Tudom, a GT3-at kitoltam 99%-ra.Igaz kontrollerrel,lehet hogy most a kormannyal ujrakezdem. -
#896 Az árkád vezetést itt felejtsd el!
Nem tudom, most hol tartasz, de a közepétől már csak úgy tudsz győzni, ha betéve ismered a pályákat és minden kanyarban tudod a fékezési pontokat és a helyes sebességet. -
Freeeee #895 Lesz kozuletek valaki,aki fogja online is jatszani a GT4-et
? -
#894 :)ja igen. és ebben a gémben pont ez a szép:))) -
Freeeee #893 Hat pl:nem szallok bele egy kanyarba 120-al.Vagyis nem arcadosan vezetek,hanem mint rendesen. -
#892 "Ezek szerint van valami koze a valosaghoz."
Szegény Yamauchi, ezek szerint hiába vitte ki az összes kocsit és modellezte le a menettulajdonságukat fáradságos munkával... :))
Igen, az ütközéseket eltekintve elég sok köze van a valósághoz, minden autó az életben is annyival tudja bevenni az adott kanyart, mint a játékban. A menetdinamikájuk is megegyező. -
#891 hát igen ez szimulátor:))
nem mint a nfs sorozat, pedig arról is sokan mondják, higy szim:D
azt pontosan hogy érted, hogy ha úgy vezetsz, mint az életben? -
Freeeee #890 Koszi,kiprobalom.Egyebkent azt vettem eszre,hogyha ugy vezetek mint az eletben,akkor sokkal jobban megy.Ezek szerint van valami koze a valosaghoz. -
#889 nem full gáz pl
de ha télleg erős kocsid van, akkor ne egyesből indulj, hanem kettőből, vagy háromból. nem tud annyi ideig kipörögni a kerék . ha túlságosan leesik ezek után a fordulat, akkor egy visszaváltás után általában minden rendben lesz -
Freeeee #888 Fantasztikus a kormany:)Viszont a rajttal vannak gondjaim.Van valami tipp,mi a helyes indulas taktikaja? -
Freeeee #887 Igen,pontosan ilyen:))) -
#886 De lent is kint van kicsit nagyobba az enyém -
#885 Ez az?
-
#884 Akkor grat -
Freeeee #883 Kozben felhivtam a Konzolstudiot,es pont van naluk,35 ert:)Meg is vettem. -
#882 ment priv
-
Freeeee #881 Sziasztok,szeretnek venni,egy Driving Force Pro kormanyt,barmilyen megoldas erdekel.Ha valaki tud infot legyen szives irjon. -
IGAZIWILLIAMS #880 nem akarok vitát,de éppen ez az ,hogy ÉLMÉNY
Ellentétben pl a GTR-rel,vagy az RBR-rel ,ahol inkább szenvedés-akárcsak az életben -
#879 > Nem kell, hogy halálosan élethű legyen
De az meg nem illik a GT-ban megvalósított vezetési élményhez. -
IGAZIWILLIAMS #878 Érdekesen hangzik,de nekem jobban is tetszik a törés a TRD 1-ben,mint a 2-ben -
#877 TRD1 -
IGAZIWILLIAMS #876 A TRD 1 vagy 2-ről van szó,mer a 2-esben szvsz elég gyatra lett a törés -
#875 "Pontos, élethű (nem Burnout-os) törést egyelőre semmilyen programban nem láttunk még (pécén sem). Gagyin szimulált horpadásokat és alufólia viselkedést pedig SZVSZ senki sem szeretne."
Nem kell, hogy halálosan élethű legyen, de egy Colin 3-4 szitü törésmodellel azt hiszem mindenki kiegyezne, sőt, ha próbáltad a Toca Race Drivert, ott is elég jól megoldották. -
IGAZIWILLIAMS #874 de neked ugrok:)
Láttam egy olyat amiben Laguna Seca-ban mennek egy Suprával,ott amikor összecsattant a másikkal(mer szembe ment a forgalommal az istenbarma) elég durván törtek a kocsik
szvsz nem az autómozgás tűnt bénának,hanem az amatőrök akik a gép előtt ültek. -
#873 "Az Enthusia-ról láttatok már filmet???
Azzal azért vagyok kibékülve mert kijön PS-re is."
Miért, mire jön még? :)) Néha felröppen, hogy jön boxra, de hivatalosan sehol nem erősítették meg.
A sivatagi pályákról azt olvastam, hogy azt véletlenszerüen fogja generálni a gép, ha ez igaz, nagyon klassz lesz! -
IGAZIWILLIAMS #872 azé csodálkoztam,mer nekem ricegett az egész környék -
#871 "jelen pillanatban 30 fps"
Igen, ez nagyon látszott, jó lassúnak is tünt.