8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#870 "Forzaban lesz törés"
Amit eddig videókat mutogattak, abban kábé olyan szintü törések voltak, mint az NFS HP2-ben, vagyis 200-nál behorpadt egy kicsit. Ha ez ilyen marad, akkor nem kell sajnálni.
Az autómozgás is elég béna volt, mondom, ez csak a videókban nézett így ki, nem nekemugrani. -
#869 A felezett képfrissítés viszont nagyon gáz egy autós játéknál. A PGR2-ben is nagyon-nagyon rossz, amikor 25-ön megy. 30-on (NTSC módban) már jobb egy árnyalatnyival, de az 50/60 egy egész más dimenzió). -
#868 Az autókon vagy edge detect AA, ami nagyon brutális! Viszont máson nincs. -
lacokpatok #867 OK!
Kicsit nyugodtabb az ember ha ennyi GT Örült között van.
Az Enthusia-ról láttatok már filmet???
Azzal azért vagyok kibékülve mert kijön PS-re is.
Valami ÜberBrutál a kocsi mozgás. Mind a sivatagi mind az aszfalt pályákon. -
IGAZIWILLIAMS #866 GT3-ban élsimítás ?
Kimaradtam valamiből,vagy az én tv-m nem tudja? :) -
IGAZIWILLIAMS #865 ja, én voltam az elvi hibás
első hírek szerint 60 fps
jelen pillanatban 30 fps -
#864 > a törésről: szvsz a hardver nem bírná, bárki bármit is mond
Így van. Pontos, élethű (nem Burnout-os) törést egyelőre semmilyen programban nem láttunk még (pécén sem). Gagyin szimulált horpadásokat és alufólia viselkedést pedig SZVSZ senki sem szeretne.
Talán következő generáción már ki lehet számolni valós időben, hogy melyik alkatrész(!) hogyan szakad le és ha nekicsapódik(!) valaminek, akkor annak hogyan ad át energiát stb. -
#863 élelsimítás már gt3ban is van. -
#862 > Az hogy a picsában lehet, hogy az X-es forza-ban...
Úgy, hogy SZVSZ a Forza egyelőre elég műanyagnak néz ki. -
#861 > 40 fps-sel
Az elvi hibás! Ez azt jelenti, hogy NTSC módban minden 3. képkocka kimarad (változatlan marad) és így a mozgás egyenlőtlen lesz.
Folyamatos kép tévén csak 30 vagy 60 (illetve 25 és 50) fps esetében áll! -
IGAZIWILLIAMS #860 Forzaban lesz törés+élsimítás-kb 60 autómárka nemtomhány típusa-cserébe viszont jelen állás szerint max 40 fps-sel fog szaladni.
Valamit valamiért -
rolika #859 engem jobban fog zavarni, ha megint nem lesz ferrari és lamborghini. ez tényleg csak pénzkérdés...
a törésről: szvsz a hardver nem bírná, bárki bármit is mond.
mondjuk én minden menet után hosszú percekig nézem a replay-t, és -azt hiszem- nem szeretnék pókhálós szélvédőket, törött fényszórókat és leszakadt lökhárítókat bámulni... :) -
#858 itt is minden autó igazi márka.
gamespoton a képeket elnézegetve azok gt3 szintűek, ami szép de a gt4...
kérdés, hogy mennyi kocsi lesz benne?
továbbá gamespoton törős képeket még nem láttam -
lacokpatok #857 Az hogy a picsában lehet, hogy az X-es forza-ban minden kocsi igazi márka és TÖRNEK??? Bill geci pézecskéje miatt???
Az emberek a kocsikban ugyanúgy mint a GT4-ben mozognak és váltanak :(( ehhh. Valahogy a GT4-ben lehet nem sok újj dolog lesz, azaz érzésem.
Valamit szóljatok már ti is a Forzáról.
Kicsit féltem a GT4-et. Lehet hogy nem kéne.... -
#856 hmmm tehát a "kábelesnél" -
#855 lenni = lehet venni -
#854 hú hát nemtom ott ahol laksz van-e pl somogyi electronic?
ott tuti van (de ez lehet csak győrben van:D)
olyan helyeken kapsz ilyet, ahol lenni különböző dugókat, kábeleket külön-külön... -
#853 Hol kaphatnék 2 RCA-ból 1 jack dugót kábelt
(Ennél szebben nem tudtam fogalamzni) -
#852 Al Age ment privi. -
#851 Persze, mint mellékszál. :)) -
rolika #850 asszem a gt4 azért megmarad autóversenynek is :) -
#849 The Real Photo Simulator. -
#848 > a nagy veszekedéseket asszonnyal
> általános semmibevétel miatt
> pár óra ajtócsapkodást
LOL - Ez nekem nagyon ismerős. :DDD -
rolika #847 olvastam, hogy kazunori nagy hobbifotográfus, úgyhogy a fotómód nem merül ki sima screen-capture-ben :)
be lehet majd állítani, milyen filmre, milyen optikával, időzítéssel lődd el a képet...
döbbenetes lesz. már látom a nagy veszekedéseket asszonnyal (általános semmibevétel miatt :), de ez a game tuti megér pár óra ajtócsapkodást :-D -
#846 photo mode #1
photo mode #2
naneeeee
további ilyesmi képek:
itt -
#845 bocs RCA -jack átalakító
off:) -
#844 optikai kábel
vagy lelopod a scartosról és bele a pcbe scart-jack átalakito
-
#843 THX
-
#842 válasz ps2 topikba ment. -
#841 Hogyan tudnám a hangkártyába belevezetni a ps2 hangot... Pontosabban azt tudom hogy a line-in be kell, csak hogy létezik-e olyan kábel amivel össze tudnám rakni.
THX -
#840 B3 arcade kategóriában a king..(: -
#839 a B3 nagyon dög lett...legjobb arcade!!!!!második a B2:) -
#838 de ezek arcade gémek, nem?
nekem majd valszeg az enthusia fog bejönni -
#837 Kicsit leült a hangulat. Akkor kicsit off leszek remélem nem baj .Na leszedtem a Test Drive : Eve of destruction-t hááát nem rosz sőt kimondottan jó Meglátjuk milyen a Burnout 3. -
#836 Hát jah jobbak így nyomják :D
-
#835 én legalább megadom a módját....ne érje szó a ház elejét...
-
#834 Hát egyenlőre nincs jobb :DDD Tényleg vicces kicsit most hogy belegondolok :D Nemsokára lesz jobb is !
A kupi meg a lanpartyval magyarázható:))
-
#833 csak azt ne mond, hogy ekkora moncsin nyomod ezzel a kormánnyal:) -
#832 na de ekkora kuplerájt....sőt...a kuplerájban legalább rend van:) -