8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • mohus
    szétlinkeltem:)mindenfele
  • Alien!
    ezt én is az imént felháborodva olvastam az újságban...bár Martin megjegyezte,hogy ezé nem értékelik a gammát...Bár már abban is kételkedem,hogy végigfutotta a cikket...Ekkora hülyeségeket firkálni....én nagyjából a képekről is pont ezt gondoltam....
  • Adi
    Kérlek Mohus ezt linkeld már be az index 576 topicjába..
    Vicc amit csinál ez az ember...
    Nincsenek ellenfelek. lol...
    Csak magamból tudok kiindulni. Idejöttem megkérdeztem, hogy van e vagy nincs. Ti azt mondtátok, hogy ott van a kép és azóta vannak ellenfelek. Na ha Csipi megkérdezte volna akkor nem írt volna ennyi faszságot egy game-ről.
    Inkább tetesztelted volna le Mohus. Vrally a király... LOL
  • mohus
    jaj..most olvasom Csipi M Lee tesztjét a Prologue-ról

a cikk első fele arról szól milyen nehéz a GT-ről cikket írni:)))wow...egy VRALLY királynak ez gond??? hát igen a GT nem egy Vrally az biztos

szerinte a GT1 óta csak romlott a GT széria színvonala...
    IGEN követeljük vissza a PIXELEKET és a látványos SECENERY UPDATE-et...továbbá a 60f/s helyett csak 30 f/s-cel menjen a játék (ja a PGR2 is "csak" 30-cal megy)

jöjjenek az idézetek:

"jött még egy lila feladatcsoport is, ahol végre már rendes ellenfelek ellen is kipróbálhattuk magunkat. Alapban ugyanis az árkád módban erre nincs lehetőségünk - egyszerűbben a pályákon a köröket csak egymagunk rójuk"

az még csak hagyján, hogy az 576 Konzol VRALLY bajnok cikkírója rendszeresen kormány nélkül teszteli az autós gammákat, de hogy arra sem veszi a fáradságot ,hogy megismerkedjen a Japán MENU neoprimitív beállításaival LOL

a netes forumok a menük fordításaitól hemzsegnek

"a fotorealisztikus, kifeszített tapétaháttereknek a nyomát sem láttam"

nem?

"csak a legtávolabbi horizontot alkotják"

na csak megvan:)...sasszem...ennél több nem is lesz benne

"azaz megmaradt a jóöreg poligonos grafika"

a GT3 pályakidolgozásához képest óriási a javulás...szegélykövek objektumok fű stb...maradjon ilyen "jóöreg" a GT4ben is

"átlátszó falak"

ha a Citta di Aria-n továbbra is külső nézetból nyomod banánnal naná, hogy ki fog lukadni a fal a sikatorban keresztbefordulva...de majd legközelebb Yamauchi majd kidolgozza neked a kis olasz város lakásainak teljes belső bútorzatát is....

"semmiből felépülő objektumok"

ez is ritka...NYC felhőkarcolói a távolban vagy tsukuba visszafordítójánál...de ezek is csak külső nézetben jönnek elő jobban, mivel ott távolabban belátod a terepet

SOMMÁZVA
    Csipi, mint autósgamma teszter továbbra is hozza a Vrally színvonalát...egy óvodás is kipörgeti egy délután alatt a Prologue-t pláne az aki rájön ,hogy a School Mode-t lehet manuális váltóval is nyomni...

de azért Csipi nyugodt szívvel linkelte be a cikkbe a torz összenyomott fotókat, amit valahonnan a netről kapart le...és egyiken még az ucsó jogsi Honda HSC-je is ott virít mint vezetett autó...de ő a "lila feladatcsoport"-nál megakadt

ő egy 4-5 pontott adott a GT4 Prologue-ra...én is kb ennyire értékelem a cikket...kár volt berakni az 576 Konzolba...csak lefele húzza a színvonalat

• mohus
    "aki banánnal nyomja megérdemli" - mohus

"aki banánnal nyomja meg tudja verni a Complex String-en a Yamauchi rekordját:))))))
    Akár 4,5 sec-kel:))))" - AI Age

valószínű
    ez a GT4-ben nem lesz így...a banános kormányzás a GT4 Prologue-ban igencsak nehézkes lett
  • mohus
    Duc...

mi az hogy benne van-e vagy sem?? te láttad a gammát? vagy csak kérdezel? vagy nem olvasod a forumot?

ezt mi a töknek linkelte be valaki egy oldallal előbb??

• Adi
    BTW nekünk ott van a gt sorozat!:) SZVSZ kicsit komolyabb lehet mint ez PGR2 nem pocskondiázás kép mondom(még nem probáltam, bevallom férfiasan:).
    Gt4 vuum-vuuuum!:)
    Amúgy nézzd meg a képet, milyen messzire ellehet láttni!:)
    AI Age:
    Majd amikor eljön az az idő mikor egymás mellet fogunk állni és brumögtetjük a motort és még 4 barátunkkal együtt:). (ps2 net a kulcsszó)
  • Adi
    Hát ezért ne is vegyél!:)
  • Al Age
    Áh, köszi.
    1 kérdés:
    az hogy lehet, hogy a felni olyan gyorsan forog, hogy még azt se látni, hány küllős, a féktárcsán viszont meg lehet számolni, hogy hány lyuk van?
    Félreértés ne essék, ez nem fikázás.
    Egyébként jól néz ki a gém.
    +nagyon pozitív, hogy van benne Ferrari
    De ezért asszem még nem veszek boxot.
  • Adi
  • Adi
  • IGAZIWILLIAMS
    vazzeg nem bírok egy képet beszúrni
  • IGAZIWILLIAMS
    az xbox grantourismoja[IMG][/IMG]
  • Al Age
    Az se rossz, de amikor tökéletesen jön ki, az az igazi élmény...
  • Al Age
    Mi az a PGR2?
  • IGAZIWILLIAMS
    főleg ha utána háttal mész előre
  • Al Age
    A valóságban, főleg közutakon, de versenyeken is jó dolog a kipörgésgátló, de egy játékban, ahol semmi tét nincs (pontosabban csak virtuális:))), sokkal szebb slide-olni, mert az ember amikor visszanézi a versenyt, egyszerűen büszke magára, hogy milyen szép íveket írt le a kocsi hátuljával.
  • IGAZIWILLIAMS
    természetesen lehet hogy igazad van,de szerintem a csúszótechnikák inkább a keréktapadás határán lépnek fel; a kipörgésgátló meg azér elég áldásos hatású
  • aabyssx
    Persze, nem csúsznak keresztbe az autók, de alkalmazzák a csúszó technikákat. Pl. forma1-ben ki-be kapcsolható menet közben a kipörgésgátló és inkább kerülik ha tudják, mivel (ha csak kicsit is) visszafogja a motor teljesítményét.
  • IGAZIWILLIAMS
    na jó de azért pályaversenyzésben nem annyira csúsztatják a kanyarokat. Ha meg nincs kipörgésgátló úgy jársz mint Alonso Monzában
  • aabyssx
    De ez nem csak segítés. Ezek a funkciók a biztonságos közúti vezetés miatt léteznek.
    De verseny alatt kifejezetten hátráltatnak. Én néha használok minimális kipörgésgátlót a nagyon-nagyon erős autóknál, hogy könnyebb legyen elindulni és kigyorsítani a kanyarokból, de többet vesztek vele, mint amit nyerek, mert egy jól csúsztatott kanyar közepén visszavesz a kipörgésgátló és elrontja az egészet.
  • Al Age
    TCS, ASM stb... valóban 1 hülyeség. A kezdők bekapcsolják, mert eleinte segít. Viszont ez azt eredményezi, hogy ezekkel tanul meg játszani, tehát ha kikapcsolja a cuccokat, előfordul, hogy 1 normális kört nem tud megtenni. Viszont aki ezek nélkül tud versenyezni (már pedig a gt játékosok sztem 99%-a tud, meg persze manuál váltóval), az minden autós játékban előnnyel indul az előzőekkel szemben, mert segítség nélkül is + segítséggel is tud versenyezni.
    Így viszont érdemes a játékot "segítő" dolgok nélkül megtanulni...
  • Al Age
    "aki banánnal nyomja megérdemli"
    aki banánnal nyomja meg tudja verni a Complex String-en a Yamauchi rekordját:))))))
    Akár 4,5 sec-kel:))))
  • balu87
    jaj bocs IGAZIWILLIAMS
    a 473-as üzenetet nem láttam!
  • balu87
    nana!

PGR2-őt esetleg nem tetszett még kipróbálni?
  • Jég
    Ajánlom figyelmetekbe az új ötös BMW aktív kormányrendszerét. A tesztelők szerint nagyon jó és hamar megszokod.Ez a jövő.De játékoknál én is aAbysSx pártján állok.Legyen minél reálisabb, de a sok hoki nem tud vele játszani ,mert 10 perc múlva is utolsó. Ezért leszarozza.Lusták gyakorólni, mert nem vérbeli játékosok.Mégis ezeknek fejlesztik a legtöbb racing gamet.Én meg csak anyázok.
  • duc
    Ez egy autós játékban szvsz akkor is szarság. mozduljon annyit a kerék, amennyit mozdítok a kormányon. Ha 200-nál nagyot rántok, akkor álljon keresztbe. Felfogtam egyébként, hogy miről van szó, így biztos könnyebb vezetni, de a játékban a realizmus rovására megy.
  • IGAZIWILLIAMS
    de azért a PGR2 is szép és realisztikus und van benne Enzo!!!
  • IGAZIWILLIAMS
    ÉN ANNAK IDEJÉN VÉGIGJÁTSZOTTAM A GT1ET GT2ŐT AZTÁN VETTEM PS2-EST VÉGIGJÁTSZOTTAM A GT3AT MAJD VETTEM EGY BOXOT DE MÁR NINCS OLYAN AUTÓSJÁTÉK AMIBEN KEZDŐ LEHETNÉK. EL KELL ISMERNI , HOGY MIND GRAFIKAILAG MIND FIZIKAILAG A TOURISMOK AZ AUTÓSJÁTÉKOK KIRÁLYAI
  • IGAZIWILLIAMS
    HI-HI
  • aabyssx
    Jelentkezz be gerinctelen p*cs!
  • aabyssx
    HÉ-HÉ-HÉ! >:(
    Nem bántok én semmilyen kezdőt sem! Én is béna vagyok 1000 dologban. Ezzel tisztában vagyok. És ha valaki ezér' lebénáz, akkor nem leszek vérig sértve, hiszen igazat mond. Majd gyakorlással jobb leszek, de addig is tény, hogy béna vagyok. Mit kell ezen megsértődni?

A játékokat viszont bántom, mivel SZVSZ az ilyen steering/braking assist és a hasonló dolgok a komolyságát (amit ugye mindenki nagyra tart) teszik tönkre.
  • Adi
    "jó volna ha felhagynál ezzel a "minden kezdő béna" és egyéb nagyképü lenéző szövegekkel, ami minden második hozzászólásodban benne van, nagyon visszataszító."
    aAbysSx: láttod már megint bunkó vagy!!
    Hihetetlen.
    egy kezdő: mér te mivagy egy game-be amikor az első óráidat nyomod? Nehogy azt mond, hogy te már világ rekordokat állítasz fel
  • aabyssx
    BTW a steering assist (ami felhábórító gyíkság SZVSZ) is okozhat ilyen viselkedést. Viszont ezt nem tudom, hogy van-e a Prologue-ban.
    Nekem az első dolgom szokott lenni, hogy ezeket a "béna is tudjon játszani valahogy" funkciókat kikapcsolom.
  • aabyssx
    Szerinted hány valós versenyautóban van ilyen kormányzás?
    Bele is hülyülnének a pilóták, ha fél, 3/4 kormányfordulat nem jelentene náluk teljes kerékelfordulást bármikor.
    A GT-ben egyértelműen azér' van, hogy játszhatóbb legyen a bénának is, egy kis (véletlen) kormány rántás ne okozzon borulást (ennek hiányában pedig buta autóviselkedést).

Közúti közlekedésben természetesen nagyon jó dolog, ha 15-20 Km/h-val nem kell kettőt tekerned ahhoz, hogy befordulj a sarkon és az is jó, hogy ha autópályán 130 Km/h-nál véletlenül megrántod a kormányt ne szenvedj balesetet. De versenyre élezett autókba...
  • aabyssx
    Nemtom'.
  • duc
    A Prologue-ban is benne van ez az aktív szarság? engem idegesít egy csöppet...
  • mohus
    "Egészen pontosan: az eredeti gombkiosztáson nem lehet változtatni a prologue-ban."

nem biza, ezt nem is vártam tőle soha:)

• mohus
    nics osztott kétjátékos sem iLink
  • mohus
    nem vagyok elvakult, de nem hagyom lehúzni a gammát, ami egy nagyon jó minőségű DEMO, PC-re egy multival megspékelve ezt full gammának simán eladták volna

az hogy nem tudsz konfigolni az hiba ....nekem, mivel van kormányom magas ívben tojok rá, aki banánnal nyomja megérdemli

az hogy visszajátszáskor egy pillanatra megriccen nagyon ritkán vagy zoomolt kamerában vsync léphet fel az is az, de ezt 10 laikusból 2 ha észreveszi

én nem láttam hasonló minőségű autósgammát a GT3 óta a piacon...és most a GT4 fogja megverni a GT3-at...ez tény és nem elvakultság