8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • mohus
    egy valamit nem értek...Adi online NFSU-zik...és chip van a gépében...
  • CHEAPBOY
    ha veszel egy nem chippes masinat csak a GT4 miatt akkor hajra, mehet az online moka:)

• malter
    hát legyen igazad,nyomni fogom,az tuti,csak kicsit tartok tölle
  • Adi
    100 PÁLYA????? Erről nem is tudtam. A háromba hány pálya volt?(én nagyon kevésnek érzékeltem) Remélem az a 100 pálya nem azt jelenti mint az NFSU-ba, hogy oda-vissza.
    Hát az online-t én is várom.. Ps2 az nfsu online vmi nagyon király, csak van rendesen lag. Még nem találkoztam magyarral.:| Gondolom ha vki magyarországról nyomja akkor már semmi sincs. Mondjuk így is ellehet viselni. :)
  • mohus
    mindenképp érdemes a véglegest megvárni
    lesz benne online...

tudom ,hogy ez téged nem vígasztal...de ha én tehetem ott fogom nyomni

500+ autó
    100 pálya

a kormánnyal már sokkal jobb vezetni

nekem ennyi elég
  • malter
    nem azért mondom ,mert nem csipem a gamét,hisz az 1sö részt évekig gyürtem a bagázsal,stb,épp ezért lomboz le:(
  • malter
    tom,az összes részel nyomtam mint állat,de már a 3ik sem volt valami full,kevesebb auto,kevesebb lehetöség,viszont full graf,ez eddig ok is,de a 4ben már kevés
  • Adi
    Ez nem NFSU.......
  • malter
    ma nyomtam a prologgal,de nem igazán jött be:(igazán ujithatak volna többet is,mondjuk spoilerek,matricák,vagy mittomén,de ha ugyanezt a sémát követik,nem igazán lessz olyan kultusza,mint rég,mert ahogy láttam (relative)nem sokat ujitottak,pár orát nyomtunk vele aztán ennyi,lelombozott,mert azt hittem most valami nagyot durranak,de nem ugy néz ki
  • Adi
    OFF:
    Hi!
    Ha másolt játékokat szeretnél(999ft-ért természetesen nem ilyen rip g*ci hanem dvd-s) OLCSÓN, MEGBÍZHATÓ pontos emberkétől akkor tessék erre az e-mail címre írni: [email protected] Én is tőle rendelek . Volt olyan, hogy az nap már a kezembe tartottam a gamet. Ja és majd nem elfelejtettem, a legújabb gamek vannak meg neki.
    UI: van gt4 előjátéka
  • mohus
    egyébként mocskos nehéz a gt-ről tesztet írni....:)
  • aabyssx
    LOL
  • mohus
    majd én megírom ha felkérnek rá
  • Adi
    Nagyon ragyesz ez a joy. MGS2 normálisan nem lehet vele nyomni.. az analogot nem lehet rendesen szabályozni. :D Mászok a fal mellet és hirtelen kiugrik az ember.. áhhh
  • Adi
    Vicc, viszont, hogy 4x elmondja milyen nehéz tesztet írni a gt-ről.
  • Adi
    Majd még átgondoljuk, hogy megbocsátjuk-e?!
  • duc
    Kösz! Most már azt hiszem, felfogtam :))
  • mohus
    banánnal nekem is csak imbolyog...a Subaru Legacy 3.0-t teszteltem...kézifékkel viszont azonnal beáll...de ez így elég kevés
  • barret
    és miből van a controll stick,műanyag? mert akkor szart sem ér!!!mint a dreamcasté.arról első nap lecsiszoltam a kis pöttyöket!de nem lett sokkal jobb.
  • Adi
    Ja még vmi.. Nyko joyal nem nagyon lehet gt-ni.. a school módba egy halom ideig szenvedtem, mikor úgy kell elindulni, hogy ne kaparjon a kerék. Na én meg nyomkodom a gázt a nyko joyon de semmi értelme nem volt. Probáltam úgy, hogy az x-t csak kicsit nyomom fölül semmi. Volt olyan, hogy a motort pörgettem csak és ott állt a kocsi kemény 0khm mutatva.
    Nyko joy: Ezen a képen nagyon faszán nézzki. Fekete az analog kar is. Na de az a fekete analog kar fehér. A gombokon nincsenek jelek, hogy 3szög meg [] kör meg faszt tudja. Semmi.. A gomb közepén egy színes pont van.
    Na a lényeg az, hogy nem jó a nyko-ba a nyomásérzékelő-durva-nagyon.
    Sony Joyal másodikra sikerült.
  • Adi
    Nézzd már meg, hogy neked banánal keresztbe áll?? Vagy én vagyok a béna?
  • mohus
    igen nekem is úgy tűnt...csak én megszoktam a Gt3-at, ha nem kormánnyal nyomtam akkor nem analóggal kanyarodtam és sokkal jobban kanyarodott mint a Prologue
  • mohus
    "vagy nem olvasod a forumot?"
    De. olvasom vazz. Látok képeket a játék menüjéből amin van egy assist kikapcsolási lehetőség. És ebből még mindig nem vagyok képes leszűrni az engem érdeklő választ. Mégpedig ha kikapcsolod azt a kurva assist-ot akkor keresztbe áll az a tetves autó 200-nál ha eltekered a kormányt vagy nem. Ha meglenne a game gondolod, hogy feltennék ilyen kérdést a fórum fárasztása érdekében, ahelyett hogy kipróbálnám?

OKéOKé:)

keresztbeáll én kormánnyal teszteltem...de ezt is írtam már ide a forumba:)
  • Al Age
    Valóban körülményesebb egy muscle car-ral kanyarodni, mert csúszik, mint az állat (gt2-ben legalábbis így volt), de ha a futóművet jól beállítod, ezekkel lehet legjobban driftelni:))....
    +sztem kellenek az ilyen kocsik. 1-2 mindenképpen. csak a fanatikusoknak... én pl. imádom őket. (mármint a muscle car-okat.)
  • Al Age
    Örülök, hogy jobb lesz a kormány, mint a gt3-ban, hiszen ez is a gém értékét növeli, viszont sztem a controlleres kormányzással semmi gond nincs, a bal analog stick-kel nekem tökéletesen ment minden.
  • Adi
    Hát én nagyon nem tudtam keresztbe baszni.. csak ha beringattam.. mondom ez joyal. Kormányal lehet, hogy más..
  • duc
    OK, kösz! Egyébként másnap vagy influenza? :))
  • Adi
    Gondolod akkor megnézzem neked. Igaz én nekem csak joyom van.. De hát gondolom ott is müködnie kell. Csak hadd kaparjam amagam össze, mert megdöglök.
  • aabyssx
    Persze, motorra egy 20 éves teherautó is 8-10x erősebb, mint egy mai versenyautó. Csak kanyar ne jöjjön!
  • duc
    Mohus...

assist beállítás van a GT3-ban is, amateurtól prof-ig ha jól emlékszem, javíts ki, ha tévednék. viszont az általam említett szarság bármelyik beállításnál előjön.

"mi az hogy benne van-e vagy sem?"
    A kérdés arra vonatkozott, hogy a GT3-ban meglévő assist van-e a GT4Prologue-ban.

"te láttad a gammát? vagy csak kérdezel?"
    nem láttam a gammát, azért kérdezek:)) Nincs chip a gépben és japán PS2-m sincs.

"vagy nem olvasod a forumot?"
    De. olvasom vazz. Látok képeket a játék menüjéből amin van egy assist kikapcsolási lehetőség. És ebből még mindig nem vagyok képes leszűrni az engem érdeklő választ. Mégpedig ha kikapcsolod azt a kurva assist-ot akkor keresztbe áll az a tetves autó 200-nál ha eltekered a kormányt vagy nem. Ha meglenne a game gondolod, hogy feltennék ilyen kérdést a fórum fárasztása érdekében, ahelyett hogy kipróbálnám?

• IGAZIWILLIAMS
    tököm tele az ilyen szegénylegényekkel ,felteszek(tennék ha sikerült volna) egy képet egy boxos játékból, erre mingyá azt hiszi ,hogy a "szent" PS2-tőt fikázom! Mi ez ha nem üldözési mánia?
  • IGAZIWILLIAMS
    Adinak köszi a seggítséget
  • IGAZIWILLIAMS
    Kedves barátom! Ha egyszer a gamespotra ilyen felbontásban teszik fel a képeket akkor hogy linkeljük be neked máshogy?
    2.: ez a kép egy visszajátszásból származik
    3. ugyebár ezeket a játékokat TV képernyőre optimalizálják-tehát ott néznek ki a legjobban. pusszantalak
  • aabyssx
    BTW ezek a régi verdák SZVSZ sok hű-hó semmiért (legalábbis számomra). Én nem Trabantal akarok séta kocsikázni, hanem új, agyontunningolt szörnyetegekkel versenyezni.
  • mohus
    én nem hájpolom a Prologue-t...kapott volna egy 8-ast azt slussz

ha le akarta volna húzni miért nem olyat ír le,

hogy a START-nál meg autóválasztásnál ugyanaz a zene csendül fel már évek óta...ami kissé unalmas

vagy ha már nem törnek miért nincs koszolódás vagy féknyom az aszfalton vagy a homokban ha a pályaszélére kimegyünk

vagy miért nem áll meg a verda ha leállunk az út szélére miért kezd el gurulni mindig....vagyis csak akkor áll a verda ha a féken a lábunk...

de miért nem írt valamit a hozzá készült kormányról vagy hogy mi várható a GT4-ben...vagy milyen pályák vagy régi verdák tűnnek fel pl ha a régi Daihatsut választod ellenfélnek régi Honda, Toyota, Nissan stb tűnnek fel, mintha egy 1972-es Bruce Lee filmet néznél:)

Egy cikk arról szól ,hogy milyen nehéz cikket írni a GT-ről???
  • Adi
    Na én tettem be, mert nem tudta betenni. Amúgy meg szvsz semmi gond nincs ha beteszi.
  • aabyssx
    "jaj..most olvasom Csipi M Lee tesztjét a Prologue-ról"

Én a tesztjeit el sem olvasom (szerencsére ritkán tesztel olyat, ami érdekel engem). Hogy miért nem olvasom azt nem részletezném (meg gondolom nem is érdekel senkit).
    BTW SZVSZ a Prologue értékelése valahol Csipi és közötted van...
  • aabyssx
    "a látványos SECENERY UPDATE"

Ebből kaptunk is rendesen.

• aabyssx
    ;) A kép URL-jét szúrd be, ne az oldalét!
  • Petyus_
    Ha Csipi suxx akkor a Crash Nitro Kart ugye nem is jobb a MK:DD-nél? :P