8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • lacokpatok
    Hali!
    Vanni akarok kormányt a ps2-höz.
    Melyiket javasolnátok, melyik a legjobb???
    A GT3-hoz annak idején kiadtak egyet az pöpec???
  • Adi
    Igen ez egy előjáték.
    Mhh én úgy tudom, hogy nyáron jön a full.
  • Yoz
    És még azt szeretném kérdezni, hogy jól tudom-e a dolgokat.
    Szóval az a prolog egy demó valami, ha igaz.
    Még nem jött ki a full GT4, ha igaz, mikor jön ki a game??
  • Yoz
    Hi all

Lehet láma kérdés, de én ezelőtt még nem játszottam a GT sorozattal (mentségemre).
    Megvan a GT4 Prologue (chinese), és nem bírom lerakni a jogsit az istenért sem :o(
    Mert nem tudom mit kell csinálni, a lila jogsinál vagyok annál ahol egy egyes után egy benzinkút jel van.
    Bal alul mutatja az autót és ha minden igaz a benzint, vagy mit. Már sok variációt kipróbáltam, de hiába. Az aranyért 1.30 alatt kell menni, az is megvolt de újra nyomatja velem, mert gondolom valamit nem csináltam jól.

Plíízz seggítsetek nekem, előre is thx csao
  • Adi
    Szinte alig alig.. Egy kocsinál kicsit rántok és megy arébb még itt meg se érzi.
  • mohus
    ja igen...meg kell szokni, mert a tévhittel ellentétben csak hasonlít a vezetésre, de egyáltalán nem ugyanaz
  • mohus
    nálam nem

tekerd a kormányt a két végpontra mielőtt elindul a verseny és hagyd hogy középre álljon vissza
  • Adi
    De nálad nem bugos a gt4??? Neke mindig jobbra húzz!
  • UNREG
    Na jó, mert te már régóta kormánnyal nyomod, a kijelentésem arra vonatkozik, aki most kezdi.
  • mohus
    "Ne csodálkozz, ha az elején sokkal rosszabb időket fogsz menni kormánnyal, mint kontrollerrel, sok idő kell mire belejön az ember."

na a GT4-nél szerencsére a kormányos időim sokkal jobbak voltak mint a kontrolleresek
  • Adi
    Azzér vicces, hogy más driver kell..
  • Adi
    Felkellet tennem vmi logitech szoftvert ami nem is az én kormányomnál van. Fel ismerte!:)
  • Al Age
    Mer pécéééé!!!!
    Szerintem a forszfídbekk inkább szoftverfüggő, mintsem konzolfüggő. Lehet, hogy bizonyos gémeknél van, másoknál meg nincs.
  • Al Age
    Utolsó öt kivételével mind arany. Egyelőre....:)))
  • lacokpatok
    Hali mindenkinek!

Valaki letette már a jogsikat aranyra a GT4-ben???
  • Adi
    Vki nem tudja, hogy pc-n mér nincs force feedback?
  • Adi
    Jól lehet adagolni a gázt is meg a féket is!
  • Adi
    Hát nekem bejön... Ott lent írtam a tapasztalataimat.
    Kitudja tépni néha a kezedből!
  • Sugam
    Adi mondj még véleményt erről a kormányról!
    Lehet ,hogy én is veszek egyet (lehet egyáltalán nem biztos!)
  • Adi
    kösz. Lehetni lehet csak nincs force feedback
  • Al Age
    USB, tehát igazából lehet...
  • Adi
    Ügye ezt lehet pc-hez is csatlakoztatni nem?
  • Adi
    Kormányos élményeim:
    Elsőnek gt3-tam. Nem volt annyira nagy szám szvsz. Szóval ha végig az úton megyek akkor normálisan lehet tartani az autót. Viszont kurvára tetszet ha nyomok úgy 100km/h felett egy bal-jobb kis irányt elkezd rángatni a kocsi, mint az állat.
    GT4: elég érdekess. Állandóan jobbra húzz. És folyamatosan rángatja a kormányt..
    CMR4: elöbbieknél gondoltam Mohus-ra mikor mondta, hogy majd kitépi néha a kezéből a kormányt a force feedback. Hát még ennél a rally-nál. Kibaszott kemény volt. :)
    Szóval nem bántam meg, hogy kiadtam 20 vhány ezrest erre a kis kék logitech "csodára". :)
  • Adi
    Emberek mér van az, hogy állandóan jobbra húzz ez a kormány? Gt4. Esetleg vmi bug??
  • Adi
    Elsőnek úgy mentem mintha most nyúltam volna először a playstation 2 höz.. rángatam ide oda a kormányt:).. De most javítottam az időmön.. :) je
  • UNREG
    Ne csodálkozz, ha az elején sokkal rosszabb időket fogsz menni kormánnyal, mint kontrollerrel, sok idő kell mire belejön az ember.
  • Adi
    ???? gt3 and 4
  • UNREG
    Mivel nyomod?
  • Adi
    Csak tartani... pont elég!:)
  • Adi
    576....
  • UNREG
    Hol vetted amúgy?
  • UNREG
    "Csak a kezem fáj már"

Nem ütni kell azt!
  • Adi
    Na emberek vettem kormányt.. logitech-et.. :) nagyon fasza.. Csak a kezem fáj már...
  • mohus
    azért majd leteszteljük a japánit:)
  • aabyssx
    A legújabb pletykák szerint javítok:

Ebből még karácsony is lehet USA-ban.
    (Nekünk meg max a nyuszi hozza. ;)
  • mohus
    én ezt január 11-én megaszontam....

"Olyan pletykákat(?) lehet olvasni, hogy a játék kiadása 2004 nyárra (...bah...) csúszik."

"megsúgom a GT4 hivatalosan mindig is 2004 júniús elejére volt datálva, csak az "türelmetlen nép" akarja ,hogy megjelenjen (lásd prologue kiadása)...de én felőlem megjelenhet akár ősszel is egy kitétellel ....Yamauchi legyen elégedett vele, az nekem pont elég lesz

emlékszem amikor a GT2000-nek a géppel együtt kellett volna jönnie...Yamauchi meg beintett, hogy még nem felel meg az elvárásainak:) ...bah...:)"

• aabyssx
    Báz, így nyerjek egyszer a lottón is!
    (Ebből még karácsony is lehet. ;)

http://www.gamespot.com/ps2/driving/granturismo4/news_6089652.html
  • Adi
    Mhhh aham.. mondjuk én elég kevés %-ig vittem el... kicsit lusta vagyok.. megidőm sincs játszani.
  • Adi
    Bizony ám! Nekem gond nélkül megy...
  • mohus
    kb.38 volt benne