8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • Al Age
    szal lehet gány lesz a minőség
  • Al Age
    én raknék is de csak lefényképezni tudom őket, az nem baj?
  • JohnnySmith
    Ja képet rakhatnátok be a bónusz autókról...
  • JohnnySmith
    Az a bajom hogy végig vittem csak nem sikerült egyik school csoportot sem aranyra csinálni mondjuk nem számit... Azért arra kiváncsi lennék hogy a GT4-ben a school milyen szerepet játszik (ezen felül még lesz liszensz is )
  • mohus
    Nekem a Honda HSC nagyon bejövős

gyönyörű és erős....
  • Al Age
    na akko mégiscsak 5 és úgy néz ki akkor a Mazda Kusabi helyett van az M5-ös
  • JohnnySmith
    Na megtaláltam az aranyra nyerhető autók listáját (PAL-os európai verzió)
    Toyota Motor Triathlon Race Car
    BMW M5 Concept
    Mitsubishi-i Concept
    Suzuki Concept-S2
    Honda HSC
  • JohnnySmith
    35-38 körül lesz :)
  • mohus
    akkó jó étvágyat hozzá...

én már a Driving Force Pro-ra gyűjtögetek...karira:)
  • Al Age
    gombokkal télleg gázos kanyarodni, de analoggal nekem bejön - persze egy esetleges lehetőség kormány kipróbálására ezen a tényen változtathat...
    de addig simán megvagyok "banánnal" is
  • mohus
    az alap az, hogy nem automata váltóval nyomod....

nekem ráadásul kormánnyal sokkal jobb idők lettek, mint banánnal. banánnal nagyon szar kanyarodni...vagyis digitpadon lehetetlen, analóg karral már jobb a helyzet, csak én a gt3-nál hozzászoktam a digit irányokhoz.

GT3-mal banánnal mentem jobb időket...szerencsére ez most fordítva van...az amatőröknek annyi lesz a neten:)
  • Al Age
    nem, ez nem a Te hibád, hanem ahol scroll-ozol az autók között jobbra-balra, akkor a listában az utolsó öt autó hiányzik, de a helye megvan azoknak is. viszont az üres helyekre nem tudsz ráállni és mivel pont az utolsó 5 kocsi nincs meg ezért ha ráállsz az utolsóra, amelyikre rá tudsz, jobbra még látod a helyeket.... viszont ezek szerint csak 4-et látsz, mert az ötödik már kilógna a képből...
  • JohnnySmith
    Lehet nemtom (mondjuk valóban logikusan hangzik) Demiért nem látom akkor? (ekkora hibát csak nem követtek el)
  • Al Age
    akkor lehet hogy arcade módban a képernyő szélén már csak nem látod az ötödik bónuszautó helyét, mert ha 5 liga van akkor sztem logikus hogy 5 bónusz autó van...
  • JohnnySmith
    jaja
  • Al Age
    európaiba is 5 liga van?
  • JohnnySmith
    Csak 4 de eggyik sem lett arany (emlékeznék rá )
    Lett öszzesen 8-10 ezüst 2-3 arany a többi meg bronz :)
  • Al Age
    gratula. nem 5 hiányzik? vagy talán egyik liga aranyos lett?
  • JohnnySmith
    Köztük a BMW M5 concept
  • JohnnySmith
    Végig vittem! 4 autó hiányzik ami még nincsen meg a goldok hiányában
  • Al Age
    hja
    a kapuvár szeksön...
  • JohnnySmith
    Elhiszem nincs ezzel semmi gond.
  • tomy8614
    Nyugodtan elhiheted neki, hogy full aranyra megcsinálta....

Nem ő az egyetlen ember akit ismerek és full aranyra nyomta (és persze nem csak a GT4 prológot, hanem a GT3-at is)
  • JohnnySmith
    Esküszöm ha arrajárok biztos hogy megnézem de addig is probálkozom hátha összejön
  • Al Age
    egyébként nem volt egyszerű volt amelyiket nyúztam egész délután és csak nem ment. másnap reggel meg elsőre...
    ha aranyra akarsz menni általában meg kell nézni hogy a gép milyen íveket használ, hol vált, hol nem....
    ezután keresni kell a helyet hogy hol lehet még hozni egy kicsit.
    van rá példa hogy kanyarokban is lehet nyerni egy kis időt, de általában az ütőász a sebességváltó tud lenni.
    megfigyelni kocsiknál hogy milyen fordulaton mennyire húz és az alapján váltani
    mert a gép (beleértve az automata váltót is) mindig pont a piros rész elejénél vált, eddig csak 1 esetre emlékszem amikor ez nem így volt ott is sztem csak véletlenül másik fordulatszámmérőt raktak ki a képre annál a kocsinál (típusra sajna már nem emlékszem)
  • Al Age
    ha Kapuváron jársz beugorhatsz
    én szívesen megmutatom
  • JohnnySmith
    Utólsó elötti schoolon vagyok (rally) kurvára utálom.....nem igazán rallyra való a GT mondjuk ez a 3-nál is negatívum volt. Nem is értem miért kell erőltetni!
    Nem nagyon értem hogyan tudtátok (egyesek) megcsinálni mindet aranyra..Nekem kicsit fura mert asszem 2 aranyom van és talán 2 ezüst és a többi mind bronz...(éppen hogy)
  • Al Age
    bónusz pálya? az király. mindegy ezért nem fogom megvenni a palost is... mostmár úgyis mindjárt jön a végleges game, abba meg úgyis benne lesz minden:)
    de nekem az autók, pályákból tuti megvan az összes, hacsak valami csít-szerű gomb-kombináció beütésével elő nem lehet csalogatni vmit...
  • lacokpatok
    Én úgy tudom, hogy a PAL-os Prolog-ban benne van a BMW M5 v. M3 valamelyik. Plusz a honkongi pálya is előhozható.
    Asszem.
  • JohnnySmith
    Mindjárt pontosabban utánna nézek csak most pihengetni akarok kicsit GT-zés előtt
  • Al Age
    hmm...
    én a kávészünetben azokat a kocsikat kaptam amikkel ott kellett menni, pl honda s2000, volt 1 impreza wagon is ha jól emlékszem, de ezzel az 5 kocsival én a school mode-ban nem mentem, ezeket azért kaptam mert full arany lett...
    úhy néz ki akkor különbség van az európai és a japán verzió között
  • JohnnySmith
    Én ezeket (legalábbis a mazda Kusabit) a "kávé szünetben kaptam.
    Nekem az európai verzió van (megvettem).
  • Al Age
    hát ebben tévedsz sajna.
    legalábbis a japán Prologue-ban a bónusz autók a következőek a "ligák" szerint:
    zöld: Toyota Motor Triathlon Race Car '03
    sárga: Mazda Kusabi '03
    kék: Mitsubishi i '03
    piros: Suzuki Concept-S2 '03
    lila: Honda HSC (37th Tokyo Motor Show Concept Car) '03
  • JohnnySmith
    Az új M3 BMW a bónusz autó tudtommal de lehet hogy tévedek.
    Az a baj a kormánnyal (driving force PRO) hogy kurva nehéz beszerezni mo-n. A simát mindne boldog boldogtalan árulja.

Ja és van (olvastam gt4 fórumon) valami speckó BMW-1-es "prologue" is a BMW kereskedőházak számára. Az új BMW 116 és 120-al lehet menni.
  • Al Age
    hát addigra lehet Parkinson-kóros leszel, de azért bízzunk benne hogy nem. mindenesetre én szurkolok Neked
    kocsimúzeum passz.
    driving force-ot egyszer majd csak lesz alkalmam kipróbálni...
    100% full aranynál sincs extra pálya sajna:(
    viszont az utolsó öt autós ugy tudod megszerezni, ha a ligákat full aranyra csinálod meg. ha megvan egy liga full aranyra akkor ad 1 bónusz kocsit.
  • lacokpatok
    Nah halisztok!
    Mokó lec má GT4???
    Már rángatóznak a karizmaim annyira kéne.
    Hallottatok valamit a kocsimúzeumról????
    Az mi a fene lesz???
    Amúgy a Driving force pro kormány nagyon büntet. Ajánlani tudom mindenkinek akinek nincs. Még van idő beszerezni a GT4 megjelenéséig.
    A GT4 Prolog-ban nincs valami extra pálya, ha 100%-ra pörgetjük???
  • JohnnySmith
    Én spec kormánnyal (Logitech Driving Force PRO). Élmény és élmény között is van különbség :DDDD
  • Al Age
    miért lennél láma?
    a fórum arra van hogy kérdezz, úgyhogy semmi gond
  • Nexxuss
    Oké! köszi, akkor csak één vagyok még láma
  • Al Age
    én speciel a Mohus által csak banánnak nevezett kontroller-rel és nekem így tökéletesen megfelel a játékélmény, de hát ízlések és pofonok...