8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • Nexxuss
    Sziasztok! Lenne egy égető kérdésem. Kezdő GT fan vagyok. Az lenne a kérdésem, hogy ti mivel nyomjátok a gamét? Controllerrel vagy kormánnyal?
  • JohnnySmith
    Gt3 nekem 61% van mondjuk nem vagyok egy hc játékos...
    Full arany :DDDD lol
  • Al Age
    full arany ofhoz:))
  • JohnnySmith
    Prologal hogy álltok ? :D Nekem még nme nagyon akar összejönni
  • Al Age
    grat
  • lacokpatok
    Nah halisztok!

Végre sikerült 100%-ra megcsinálni a GT3-at!!!
  • Karlosz
    Hello

Sikerult biztosra megtudnom, se a Gt3, se a Gt4 prologue nem tamogat mast, csak stereot. Kicsit elkeserit, hogy sokkal sokkal kissebb nevek tamogatnak kulonbozo rendszereket, a Gt meg nem:(
    Epitek egy uj allvanyt, es szerettem volna az ules kore hangszorokat ugy, hogy legyen is ertelme. Igy marad a stereo, kar...
  • Al Age
    hát gt3 sztem csak max szterejó, de sztem így is faja, de a maximalistáknak lehet hogy maga a halál
  • JohnnySmith
    Hmm jó kérdés. Nézz utánna a Gtplanet-en !
  • Karlosz
    Hello

Erdeklodni szeretnek, hogy a Gt3, Gt4 milyen hangrendszereket tamogat? Egyik jatekban sem, egyik boriton sem latok rola infot. Ha valaki valamifele terhangzassal hajtja a Gt-t, az kerem irja meg, milyen szabvanyt tamogat, koszonom.
  • JohnnySmith
    addigra begolyózok
  • JohnnySmith
    Mennyi az a pár
  • Al Age
    :)))
    de miért pont vizsgaidőszak alatt jön???
  • mohus
    már csak párat kell aludni:)
  • JohnnySmith
    Nem tudja valaki feldobni a videokat ftp-re vagy valahová?
  • Al Age
    azzal se megy...
  • Adi
    De cool lesz!!
  • Adi
    Download manager!
  • Karlosz
    En debianrol csinaltam, ment gond nelkul, sajnalom, de ez windows betegseg, amire az orvossag az, hogy tobbe nem kell hasznalni
  • Al Age
    nah az végülis megoldódott kicsit később küldtek egy emilt egy linkkel és azzal fejeződik be a regisztráció
    viszont ha rámegyek a download-ra akkor mindenképpen a windows media player-t hozza be és onlány akarja lejátszani a videókat, persze ez nem megy neki, pedig a tűzfalnál is engedélyeztem ezt a programot...
  • JohnnySmith
    jaja nekem is hasonló
  • Karlosz
    Detto, csak nekem ezelott sima driving force volt.
  • JohnnySmith
    Kurva jóóóó :D
    Ja kormányilag hogy álltok egyébként ? (többek között ezért a gameért vettem Logitech Gaming Force PRO-t)
  • Al Age
    hát nemtom mi a sz@r van ezekkel beregeltem, bejelentkeztem és semmi azt írja hogy, vagy regisztrálnom kell, vagy bejelentkeznem...
  • Al Age
    pontosan
  • Karlosz
    A gtplanet.net-en van drag video, onnan szedjetek le!
  • UNREG
    '70 muscle cars rulez! :))
  • Al Age
    hát ahogy elnézem...
    de ilyen verdűkkal élmény lesz:))
  • UNREG
    Affene, nem ezt a képet akartam!

Ezen látszik, hogy gyorsulási versenyről van szó:

• UNREG
    Lesz gyorsulási verseny a GT4-ben??

• Karlosz
    Az Ntsc-s Gt3-ban sokkal jobb zeneket pakoltak, legalabbis nekem jobban bejonnek, pl;99Lufballons, Turbo Lover,stb, rockzenekre gondolj, nem dodzsemdiszko;)
    A jatek fuzete viszont szivenszuras, olyanokat irnak le gyonyoru boseggel, mint peldaul a kanyarok idealis ive a vezetesi stilustol fuggoen.Vagy mondhatnank a lemez feluletet is, nem egy kek-piros gt logo van rajta, hanem egy fordulo auto. Mas. Igenyesebb valamely rejtelyes okbol.

Mas, nemtudom kit erdekel innen, de letoltheto egy 270Megas Nurnbergi video replayjel egyutt:)))
    http://www.xboxyde.com/leech_626_en.html
  • Al Age
    az a helyzet, hogy én nem láttam az usa ntsc verziót, engem felvilágosíthatnál plíz
  • Karlosz
    De hogy ne a levegobe beszeljek, nekem megeri az a felar a pal verziohoz kepest annyit, hogy normalis zeneket hallok a kedvenc replayeknel 2 even at, meg jonehany tartalmi kulonbseg, mindegy, ugyis tudjatok mirol beszelek.
  • Karlosz
    Ha a Gt4-et is ugy lebutitjak europaban, mint a Gt3-mat, vetek megvenni. En az Usa Ntsc-re voksolok:)
  • Al Age
    de ha még ez is késni fog rajtad verjük le:DDD
  • mohus
    az USA verzió a névnapomon...így kértem:)
  • Al Age
    hát ha csak 1 hét van a kettő között akkor én asztszem megvárom az európait
  • JohnnySmith
    Hát jah. Szerintem először meglesz warezba usa, aztán amint beér MO-ra megveszem eredetibe.
  • Karlosz
    Engem is meglepett, de nem egy helyen irjak ezt:) A keplet egyszeru, ahol eloszor jon ki, onnan kell megrendelni:)
  • Al Age
    a japán jön ki legkésőbb???