8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#750 Sziasztok! Lenne egy égető kérdésem. Kezdő GT fan vagyok. Az lenne a kérdésem, hogy ti mivel nyomjátok a gamét? Controllerrel vagy kormánnyal? -
#749 Gt3 nekem 61% van mondjuk nem vagyok egy hc játékos...
Full arany :DDDD lol -
#748 full arany ofhoz:)) -
#747 Prologal hogy álltok ? :D Nekem még nme nagyon akar összejönni -
#746 grat -
lacokpatok #745 Nah halisztok!
Végre sikerült 100%-ra megcsinálni a GT3-at!!! -
Karlosz #744 Hello
Sikerult biztosra megtudnom, se a Gt3, se a Gt4 prologue nem tamogat mast, csak stereot. Kicsit elkeserit, hogy sokkal sokkal kissebb nevek tamogatnak kulonbozo rendszereket, a Gt meg nem:(
Epitek egy uj allvanyt, es szerettem volna az ules kore hangszorokat ugy, hogy legyen is ertelme. Igy marad a stereo, kar... -
#743 hát gt3 sztem csak max szterejó, de sztem így is faja, de a maximalistáknak lehet hogy maga a halál -
#742 Hmm jó kérdés. Nézz utánna a Gtplanet-en ! -
Karlosz #741 Hello
Erdeklodni szeretnek, hogy a Gt3, Gt4 milyen hangrendszereket tamogat? Egyik jatekban sem, egyik boriton sem latok rola infot. Ha valaki valamifele terhangzassal hajtja a Gt-t, az kerem irja meg, milyen szabvanyt tamogat, koszonom. -
#740 addigra begolyózok -
#739 Mennyi az a pár -
#738 :)))
de miért pont vizsgaidőszak alatt jön??? -
#737 már csak párat kell aludni:) -
#736 Nem tudja valaki feldobni a videokat ftp-re vagy valahová? -
#735 azzal se megy... -
#734 De cool lesz!! -
#733 Download manager! -
Karlosz #732 En debianrol csinaltam, ment gond nelkul, sajnalom, de ez windows betegseg, amire az orvossag az, hogy tobbe nem kell hasznalni -
#731 nah az végülis megoldódott kicsit később küldtek egy emilt egy linkkel és azzal fejeződik be a regisztráció
viszont ha rámegyek a download-ra akkor mindenképpen a windows media player-t hozza be és onlány akarja lejátszani a videókat, persze ez nem megy neki, pedig a tűzfalnál is engedélyeztem ezt a programot... -
#730 jaja nekem is hasonló -
Karlosz #729 Detto, csak nekem ezelott sima driving force volt. -
#728 Kurva jóóóó :D
Ja kormányilag hogy álltok egyébként ? (többek között ezért a gameért vettem Logitech Gaming Force PRO-t) -
#727 hát nemtom mi a sz@r van ezekkel beregeltem, bejelentkeztem és semmi azt írja hogy, vagy regisztrálnom kell, vagy bejelentkeznem... -
#726 pontosan -
Karlosz #725 A gtplanet.net-en van drag video, onnan szedjetek le! -
#724 '70 muscle cars rulez! :)) -
#723 hát ahogy elnézem...
de ilyen verdűkkal élmény lesz:)) -
#722 Affene, nem ezt a képet akartam!
Ezen látszik, hogy gyorsulási versenyről van szó:
-
#721 Lesz gyorsulási verseny a GT4-ben??
-
Karlosz #720 Az Ntsc-s Gt3-ban sokkal jobb zeneket pakoltak, legalabbis nekem jobban bejonnek, pl;99Lufballons, Turbo Lover,stb, rockzenekre gondolj, nem dodzsemdiszko;)
A jatek fuzete viszont szivenszuras, olyanokat irnak le gyonyoru boseggel, mint peldaul a kanyarok idealis ive a vezetesi stilustol fuggoen.Vagy mondhatnank a lemez feluletet is, nem egy kek-piros gt logo van rajta, hanem egy fordulo auto. Mas. Igenyesebb valamely rejtelyes okbol.
Mas, nemtudom kit erdekel innen, de letoltheto egy 270Megas Nurnbergi video replayjel egyutt:)))
http://www.xboxyde.com/leech_626_en.html -
#719 az a helyzet, hogy én nem láttam az usa ntsc verziót, engem felvilágosíthatnál plíz -
Karlosz #718 De hogy ne a levegobe beszeljek, nekem megeri az a felar a pal verziohoz kepest annyit, hogy normalis zeneket hallok a kedvenc replayeknel 2 even at, meg jonehany tartalmi kulonbseg, mindegy, ugyis tudjatok mirol beszelek. -
Karlosz #717 Ha a Gt4-et is ugy lebutitjak europaban, mint a Gt3-mat, vetek megvenni. En az Usa Ntsc-re voksolok:)
-
#716 de ha még ez is késni fog rajtad verjük le:DDD -
#715 az USA verzió a névnapomon...így kértem:) -
#714 hát ha csak 1 hét van a kettő között akkor én asztszem megvárom az európait -
#713 Hát jah. Szerintem először meglesz warezba usa, aztán amint beér MO-ra megveszem eredetibe. -
Karlosz #712 Engem is meglepett, de nem egy helyen irjak ezt:) A keplet egyszeru, ahol eloszor jon ki, onnan kell megrendelni:) -
#711 a japán jön ki legkésőbb???