8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#990 ház Yamauchinak meg kell küzdenie a csodás PAL technológiával is...hacsak nem akarunk szép fekete csíkokat alúra meg felüre:) -
#989 Sajnos ugy nez ki az EU debut 2004 bukos.... nagyon szomorrúúú:(((
Meghogy a Sony kedveli europat s a Nintendo meg nem.... viccnek isrossz de nagyon. -
#988 Jah, van belőle vagy 4db :P -
rolika #987 én úgy tudom, usa-ban dec.14.
és remélem, még idén eu is... [sóhaj] -
rolika #986 poligonhegyek -
#985 Valami új GT4 fronton?
Biztos megjelenés ilyesmi?
Ja és Mohus a kép meg iszonyat szép :) -
#984 -
#983 elképzelem, ahogy a kis bogarat felspécizem:) -
#982 A TOCA2 tényleg jó, jó pontokat kapott és az 1 is faja volt. Én azzal játszottam sokat, de mint lentebb írtam, előbb utóbb a 2-t is megveszem. -
#981 A V8 és a Toca2 ugyanaz a game, csak különböző kontineseken más címmel jött ki.
Xboxon nagyon jó teszteket kapott és ahogy elnézem PS2-n is. Nem egy GT3, de rengeteg verseny és osztály kapott helyet, még kamionok is. -
#980 Jó kérdés nemtom :)
Most Hazard megye lordjait töltöm -
lacokpatok #979 Vélemény kérdezés!
Szerintetek milyen gamék lehetnek: V8 Supercars 2
GTR 400
TOCA Race Driver 2
Várom a hozzászólásokat. -
#978 Én az 1-el elég jól elvoltam, ez is biztos kafa. No majd rámoccanok hamarosan... -
#977 Kijött:
Amíg meg nem jelenik a GT4, addig jó lesz ezzel elütni az időt. -
#976 Lol jöjjön már! -
#975 re-kötözködés ON
nembaj
re-kötözködés OFF -
#974 Kötözködés ON
Az nem kispolák, hanem Fiat 500-as.
Kötözködés OFF
-
#973 A 3-ban is volt, úgyhogy valsz. ebben is így lesz. -
#972 ez nagyon valószínű az előbb belinkelt táblázat alapján is:)
én a kispolákkal leszek:) -
#971 Sőt, nagyon valószínü, hogy lesz külön oldtimer verseny is, mint ahogy van elsőkerekes, összkerekes, amerikai autók, NA, turbo és a többi és a többi... -
#970 Mivel Bogaras vagyok, természetes, hogy örülök neki, hogy a kedvenc "ótós" játékomban benne van a kedvenc autóm. Fogok vele versenyezni, ez azt hiszem egyértelmű, de valószínű, hogy nem Skyline-ok, Viper-ek és társaik ellen.... Azok úgysem ellenfelek! :D -
#969 Ha már a régi kocsikról esett szó, itt egy táblázat:
-
#968 Nagyon baba. :) -
#967 "miért, azzal akarsz versenyezni?"
Miért is ne, nekem például ez a kedvencem.
-
#966 "Tök jó, hogy lesz benne VW Bogár a klasszikus régi típúsú!"
miért, azzal akarsz versenyezni? -
#965 Néhány új kép jött a gamespot-ra. Mint pl. ez:
A többi kép itt.
Tök jó, hogy lesz benne VW Bogár a klasszikus régi típúsú! Nemrég láttam egy ilyen screenshot-ot. -
#964 telenyomják a DVD-t:) remélem dupla rétegű lesz:) -
#963 áj mán megint...én mág WRC3-azok a bajnokság végéig...csak nálam Carlos Sainz az első:) -
#962 Így fog kinézni a "race monitor" ha B-Spec módban megyünk, vagyis amikor a gép vezeti a kocsit és mi dagadt szivarozó versenyigazgató módjára irányítgatjuk, hogy mit csináljon.
-
#961 Hogy ne csak mindig a GT4-ről legyen szó, napokon belül esedékes a megjelenése: WRC4
-
#960 A hivatalos oldalon ez áll.
http://www.playstation.jp/scej/title/gt4/about.html
Fordíttasd le babelfish-sel (http://world.altavista.com/).
Meg sztem ezt már korábbi kiállításokon is rég bemutatták. Nem is ezzel volt a problémájuk, hanem az online community megszervezésével vagy mi. Or so I heard..
-
#959 ezt honan veszed?
-
#958 Lesz LAN támogatás, 6 gépet lehet összekötni. -
#957 Így van. (mind1 mert a network adapter meg switch vagy hub segít a gondon) :) -
#956 ami már az újabb gyártmányú ps2-kön rajt sincs... -
#955 így van...genyoság
de ha már nincs online...belerakhatnának egy fasza kis LAN-os támogatást...ehelyett a vérszegény iLink helyett -
#954 csakhogy azért még1x kell fizetni:( -
Freeeee #953 Azon gondolkodtam,lehet hogy jobb is lesz a kesobbi online jatek.Ugyis kell egy-ket honap mig kiismerjuk az osszes palyat es autot.Igy az online,mar tenyleg versenyzes lesz,nem szerencsetlenkedes:) -
#952 "közel 1000 autót zsúfolhatunk a garázsba"
ez tetszik legjobban. végre nem kell eladni az autókat -
#951 Érdemes megnézni.