8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • JohnnySmith
    CIKKKKKK !!!
  • mohus
    az a demo...azért pc-n simán lenne taljes játék:)
  • mohus
    ez röhej:)
  • mohus
    kérdezd meg CSIPI M LEE-t!

Ő TESZTELTE AZ 576 KONZOLBAN!
  • JohnnySmith
    HW: " Tokio Game Show alkalmával Gran Turismo 4 sajtótájékoztatót tartott a Sony and Polyphony Digital. A friss bejentés szerint az autós játék december 3-án jelenik meg Japánban, az USA és európai megjelenést pedig december 14-re tervezik. Viszont az új játékból KIMARAD az online játék lehetősége. Ezt az opciót egy 2005-ben megjelenő új Gran Turismo játékba tervezik beleépíteni..."
  • UNREG
    Ha ez nekem szólt... nem flémelek.
  • Al Age
    a flémelést most fejezzétek be plíz mindketten
  • UNREG
    Nem fizetsz meg te semmit, a prológot sem vetted meg, a onlájn móduszt sem fogod...
  • Al Age
    versenymissziók: ez lényegében volt a prologue-ban is, nem rossz ötlet, de sztem ebből sem kell sok...
  • aabyssx
    Egy demo-t pénzér' adni nem pofátlanság?

Az, hogy a hülyeségük miatt mennyitől buknak el, nem én akarom megfizetni. A prologue-ot nem is vettem meg.
  • Martin576
    Nem pofátlanság ez. Szerinted hány zsillió dollártól esne el a Sony, ha a karácsonyi piacon nem lenne kint a GT4? Kint kell nennie, kötelező. Pont.

Minden háztartásba GT4-et! ;)
  • UNREG
    Még az is lehet, hogy a Pal verzióban benne lesz... bár nem sok az esélye..
  • aabyssx
    BTW nem mintha érdekelne, mer' én nem játszok online, de GT4 Prologue, majd GT4, majd GT4 Online azér' elég pofátlanság.
  • aabyssx
    Upsz!

Sony drops online from Gran Turismo 4

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=56697
  • aabyssx
    Ebben viszont kevesebb fantáziát látok: 15 körön át mennyé', mennyé', mennyé', mégjobban mennyé', majd gyeremáki', és kezdődik előröl?
  • UNREG
    "versenyigazgató-szimulátor: be sem kell ülni a kocsiba, csak utasítgatni a pilótát a boxutcából"

Remélem ezt azért nem fogják túlzásba vinni, nem szeretnék egy RTS-t a GT-ből...
  • UNREG
    Eddig ezt egy huszárvágással megoldották: kisautóosztályba be sem engedett a vájperrel.
  • aabyssx
    > ha egy kisautó-osztályban elindulsz egy viper-rel, elég keveset fog rá adni :)

Ez egy nagyon jó ötlet!
  • rolika
    a tgs-en kiderült némi újdonság:
    - b-spec: versenyigazgató-szimulátor: be sem kell ülni a kocsiba, csak utasítgatni a pilótát a boxutcából
    - sofőr, néző, szerelő mind a gt-re jellemző élethűséggel lesz megjelenítve
    - ha lehet, még élethűbb lett: adott kocsival adott pályán közel ugyanaz a köridő, mint a valóságban
    - versenymissziók: bedob a game egy verseny közepébe, és az adott helyzetből a legjobbat kell kihozni (első lenni :)
    - pontrendszer: a gt mód pontozza az előremenetelt (ha egy kisautó-osztályban elindulsz egy viper-rel, elég keveset fog rá adni :)
    forrás
    hú, de várom már ezt a játékot... :D
  • UNREG
    A menüben egyébként be tudod "kapcsolni", hogy legyenek ellenfelek.
  • UNREG
    Soká... talán jövő év eleje.
  • bobo11
    és az mikor várhato a full?
  • Al Age
    az csak a gt4 prologue, ami Neked megvan. lényegében egy demo.
    a fullos gt4ben lesz online mód
  • bobo11
    sziasztok
    a gt4-ben hogy lehet versenyezni mások ellen mert nekem csak arcad mod van ott egyedül nyomulok meg scool mod ott meg olyan mint a licens és kocsit se lehet venni+tuningolni ezek hol vannak belöle?
  • lacokpatok
    Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem amit eddig mutattak a GT4-ről (lsd: Prologue) az kb teljes GT4 5%-a!
    Szerintem direkt altatják a népet és amikor majd kijön akkor lesz nagy pofáraesés.(pozitív értelemben)
  • mohus
    ezt egy levélben kifejthetnéd bővebben is....fingom sincs ki az a switch:)

és PS2ket is megprobálhatnál osszetolni gt3-mal...mondjuk elég lenne 3-at
  • CHEAPBOY
    Elegegy switch is ahhoz hogy tobb konzolt koss ossze, az meg meguszhato 10ezer alatt is. (igaz ekko r csak helyi halozat a moka, ha jol tudom, legalabbis eddig mi igy toltuk- no nem a Gt4el, hanem Xboxal:) De ua.
  • Al Age
    áh, onlány mód
  • mohus
    jaaaa
  • CSOCSO
    nekem se jon be a kep
  • Al Age
    azt a képet amit #917-ben linkeltél be mert nálam nem jelenik meg.
  • mohus
    mit?
  • Al Age
    ezt linkeld be plíz még1x:)
  • mohus
    izzik a galagonya...
  • Al Age
    hát igen. azért az online-ra én is kíváncsi leszek...
  • mohus
    ráadásul nem voltak ellenfelek, hanem csak ketten körözgettünk az öcsémmel (olyan mint osztottban nyomni)...teljesen ki voltam bukva

két ps2 nem bír el nyamvadt plusz 4 autót?:)

HUBot meg nem vettem húszért, hogy haverokkal négyesbe nyomjuk...

majd a gt4 online....majd...csak jönne már:)

• mohus
    valahogy úgy...de kocsija válogatja...

a gyors verdáknál kettesben érdemes indulni, ahogy írtad...
  • Freeeee
    Igen,belso nezetbol.Egyebkent erdekes,hogy minden versenyt sikerul elobb-utobb aranyra csinalni,de ezt a szlalomost,es ahol a vegen fekezni kell,meg ezustre sem birom feltornazni.Na majd meg probalkozom persze.
  • Al Age
    annál nem kell taktikázni sztem az sehogy se pörög ki, simán végig kell tolni az egészet és elsőre arany
    ugye belső nézetből mész?
  • Freeeee
    De az iskola modban,nem lehet manualis valtoval menni.Mar a masodik versenyt,ahol bolyakat kell kerulgetni,sem tudom megcsinalni,meg ezustre sem.Valahogy nagyon lent fog a pedalom,es nem tudom bekalibralni.