8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#950 CIKKKKKK !!! -
#949 az a demo...azért pc-n simán lenne taljes játék:) -
#948 ez röhej:) -
#947 kérdezd meg CSIPI M LEE-t!
Ő TESZTELTE AZ 576 KONZOLBAN! -
#946 HW: " Tokio Game Show alkalmával Gran Turismo 4 sajtótájékoztatót tartott a Sony and Polyphony Digital. A friss bejentés szerint az autós játék december 3-án jelenik meg Japánban, az USA és európai megjelenést pedig december 14-re tervezik. Viszont az új játékból KIMARAD az online játék lehetősége. Ezt az opciót egy 2005-ben megjelenő új Gran Turismo játékba tervezik beleépíteni..." -
#945 Ha ez nekem szólt... nem flémelek. -
#944 a flémelést most fejezzétek be plíz mindketten -
#943 Nem fizetsz meg te semmit, a prológot sem vetted meg, a onlájn móduszt sem fogod... -
#942 versenymissziók: ez lényegében volt a prologue-ban is, nem rossz ötlet, de sztem ebből sem kell sok... -
#941 Egy demo-t pénzér' adni nem pofátlanság?
Az, hogy a hülyeségük miatt mennyitől buknak el, nem én akarom megfizetni. A prologue-ot nem is vettem meg. -
#940 Nem pofátlanság ez. Szerinted hány zsillió dollártól esne el a Sony, ha a karácsonyi piacon nem lenne kint a GT4? Kint kell nennie, kötelező. Pont.
Minden háztartásba GT4-et! ;) -
#939 Még az is lehet, hogy a Pal verzióban benne lesz... bár nem sok az esélye.. -
#938 BTW nem mintha érdekelne, mer' én nem játszok online, de GT4 Prologue, majd GT4, majd GT4 Online azér' elég pofátlanság. -
#937 Upsz!
Sony drops online from Gran Turismo 4
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=56697 -
#936 Ebben viszont kevesebb fantáziát látok: 15 körön át mennyé', mennyé', mennyé', mégjobban mennyé', majd gyeremáki', és kezdődik előröl? -
#935 "versenyigazgató-szimulátor: be sem kell ülni a kocsiba, csak utasítgatni a pilótát a boxutcából"
Remélem ezt azért nem fogják túlzásba vinni, nem szeretnék egy RTS-t a GT-ből...
-
#934 Eddig ezt egy huszárvágással megoldották: kisautóosztályba be sem engedett a vájperrel. -
#933 > ha egy kisautó-osztályban elindulsz egy viper-rel, elég keveset fog rá adni :)
Ez egy nagyon jó ötlet!
-
rolika #932 a tgs-en kiderült némi újdonság:
- b-spec: versenyigazgató-szimulátor: be sem kell ülni a kocsiba, csak utasítgatni a pilótát a boxutcából
- sofőr, néző, szerelő mind a gt-re jellemző élethűséggel lesz megjelenítve
- ha lehet, még élethűbb lett: adott kocsival adott pályán közel ugyanaz a köridő, mint a valóságban
- versenymissziók: bedob a game egy verseny közepébe, és az adott helyzetből a legjobbat kell kihozni (első lenni :)
- pontrendszer: a gt mód pontozza az előremenetelt (ha egy kisautó-osztályban elindulsz egy viper-rel, elég keveset fog rá adni :)
forrás
hú, de várom már ezt a játékot... :D -
#931 A menüben egyébként be tudod "kapcsolni", hogy legyenek ellenfelek. -
#930 Soká... talán jövő év eleje. -
bobo11 #929 és az mikor várhato a full? -
#928 az csak a gt4 prologue, ami Neked megvan. lényegében egy demo.
a fullos gt4ben lesz online mód -
bobo11 #927 sziasztok
a gt4-ben hogy lehet versenyezni mások ellen mert nekem csak arcad mod van ott egyedül nyomulok meg scool mod ott meg olyan mint a licens és kocsit se lehet venni+tuningolni ezek hol vannak belöle? -
lacokpatok #926 Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem amit eddig mutattak a GT4-ről (lsd: Prologue) az kb teljes GT4 5%-a!
Szerintem direkt altatják a népet és amikor majd kijön akkor lesz nagy pofáraesés.(pozitív értelemben) -
#925 ezt egy levélben kifejthetnéd bővebben is....fingom sincs ki az a switch:)
és PS2ket is megprobálhatnál osszetolni gt3-mal...mondjuk elég lenne 3-at -
#924 Elegegy switch is ahhoz hogy tobb konzolt koss ossze, az meg meguszhato 10ezer alatt is. (igaz ekko r csak helyi halozat a moka, ha jol tudom, legalabbis eddig mi igy toltuk- no nem a Gt4el, hanem Xboxal:) De ua. -
#923 áh, onlány mód -
#922 jaaaa
-
#921 nekem se jon be a kep -
#920 azt a képet amit #917-ben linkeltél be mert nálam nem jelenik meg. -
#919 mit?
-
#918 ezt linkeld be plíz még1x:) -
#917 izzik a galagonya...
-
#916 hát igen. azért az online-ra én is kíváncsi leszek... -
#915 ráadásul nem voltak ellenfelek, hanem csak ketten körözgettünk az öcsémmel (olyan mint osztottban nyomni)...teljesen ki voltam bukva
két ps2 nem bír el nyamvadt plusz 4 autót?:)
HUBot meg nem vettem húszért, hogy haverokkal négyesbe nyomjuk...
majd a gt4 online....majd...csak jönne már:)
-
#914 valahogy úgy...de kocsija válogatja...
a gyors verdáknál kettesben érdemes indulni, ahogy írtad... -
Freeeee #913 Igen,belso nezetbol.Egyebkent erdekes,hogy minden versenyt sikerul elobb-utobb aranyra csinalni,de ezt a szlalomost,es ahol a vegen fekezni kell,meg ezustre sem birom feltornazni.Na majd meg probalkozom persze. -
#912 annál nem kell taktikázni sztem az sehogy se pörög ki, simán végig kell tolni az egészet és elsőre arany
ugye belső nézetből mész? -
Freeeee #911 De az iskola modban,nem lehet manualis valtoval menni.Mar a masodik versenyt,ahol bolyakat kell kerulgetni,sem tudom megcsinalni,meg ezustre sem.Valahogy nagyon lent fog a pedalom,es nem tudom bekalibralni.