8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • JohnnySmith
    Még nem is néztem, de automatikusan változtatja magát tehát csak ott kapcsol 900 fokos módba amelyik game támogatja.De 360at biztos hogy nem lehet sztem beállítani.
  • UNREG
    Nem lehet bekalibrálni, hogy ha nem akarod, akkor ne forduljon 900-at, csak 360-at?
  • Al Age
    na hajrá:)
  • JohnnySmith
    Nekem is ez van :)) De pl prologban van egy school ahol pont a 900 fokot lehet jól kihasználni bóják között egy S2000-el :) Lehet csinálok videót róla hogy milyen a 2 és fél fordulat :)
  • FoToS
    Kicsit más a,de szorosan a játékhoz kapcsolódik.A Driving Force Pro kormányról lenne szó.
    Nem tudom ki rendelkezik ezzel a csodával,de nekem nagyon bejön direkt a GT4-hez rendeltem.Engem kicsit zavar ez a 900 2.5 fordulat mert a prologikkal játszottam és úgy éreztem magam mint a gyerekkori kisautókon a kormány,amit gyorsan kellett tekergetni,hogy ha fordulni akartál ez a benyomásom a 2.5 forulatról,hogy gyorsan jobbra balra foruljon az ember.Ettől függetlenül cukor a kormány.
  • JohnnySmith
    Ja én is de azért nem a világ vége :)
    Nem úgy volt hogy 28-30-a környékén jelenik meg az USA vagy a japó változat.
  • FoToS
    Én meg szerettem volna már karira a ps2-nem tudni a gamát.
  • torrente
    Annak azért örülök, hogy nem veszik kötelezőnek, hogy karácsonyig ki legyen adva.
  • mohus
    csak jövőre:)
    Yamauchit nem érdekli az éhes nép:)
  • torrente
    december 14-ről volt szó!
  • JohnnySmith
    LEHET ! Nekem is az van mint már lejebb kibeszéltük, és lehet nem kell semmi csak logitech driver (legálltalánosabb)
  • FoToS
    Logitech driving force pro nekem is van,de meg nem probáltam pcvelállitólag lehet,de kell valami progi.
  • STLRR
    Sziasztok!En karacsonyra szeretnek venni egy PS2-ot es kesobb hozza az uj kormanyt ami 900fokot fordul!Az lenne a kerdesem hogy azt tudom e hasznalni PC-hez?Mert ugye USB-s!Akkor elvileg lehet nem??
    Elore is koszi
  • FoToS
    Vagy még is :-)
  • FoToS
    semmi :-(
  • Alien!
    innen lehet tölteni:

supernova
  • FoToS
    Sajna nem találom sehol a demot :-(
  • snakeimp
    Beszerzés előttre néhány kép a demóból, hátha vki mégse kattan rá. :)
  • JohnnySmith
    Én meg nem is tudtam ezekről a dolgokról!
    Szebb meg jobb a prologuenál hát nagyon lemaradtam....
  • snakeimp
    The PlayStation Vol. 9 (w/ playable Gran Turimo 4 Trial Disc

Innen tudod rendelni :), de nyilván a többiekhez hasonlóan torrentről szedtem.
  • FoToS
    Honnan szerezted meg a demot?
  • snakeimp
    Az új demóból valakinek sikerült már kiiktatnia a time limitet? Trial Mountainen meg a párizsi tracken könnyedén lehet menni egy kört limiten belül, de a Nürburgringen ugye nem megy a dolog. :)

Nem akarom mindig a régi BMW demót külön betölteni, ha time limit nélkül szeretnék a Ringen furikázni, meg a Falkent is használni akarom nyilván. Bár Capri csak a BMW Virtual Drive-ban játszható, de ezt a pályát úgyis kevésbé kedvelem.

Szóval jól jönne vmi ppf patch link, ha vki tud.. tnxs.

PS.: Egyre szebb a gamma a Prologue óta és a fizika is fejlődött rendesen, jó lesz ez nagyon, csak győzzük kivárni. Őrület ez a időkorlát, nagyon jó lenne vmi megoldás.
  • mohus
    karira muszály lesz az NTSC nyomni....eredeti ide vagy oda:)
  • rolika
    csak japánban késik, az eu februári megjelenés már rég adott
  • fanatifo
    nah késik megint a játék az uj megjelenés 2005 február!
    forrás 576.hu
  • mohus
    az nem jó, azokat nem lehet elütni:)
  • rolika
    vagy a raliautók elől elszaladó néző :-DDD
  • ÁjjLe BoBBi
    rég jártam erre ;)
    királyság! akkor veszek egy ps2-őt azt tuti
  • Kaplan
    jaja, rég láttalak bobbi
  • ÁjjLe BoBBi
    ez még PS2-ön lesz igaz?
  • mohus
    "gondolom a japán verzió"

és az USA NTSC
  • mohus
    vagy te leszel a próbababa:)
  • RedRiot
    Eye-toy? A játéknak lesz egy limitált "Nike Edition" kiadása, pár ezer darab. Egy Nike csuka, és egy t-shirt jár a gém mellé. A poén az, hogy ha van eye-toy a géphez kötve, és a játékhoz adott pólóban ülsz le játszani, akkor az ájtoj ezt érzékeli, és a gém unlockol egy Nike-autót. (Ilyen übermodern sport-autótanulmány, szrntem randa, a egy nike-designer tervezte) Ja, ezeket a gtplanet.net fórumon olvastam. Amúgy a játék goldon van, (gondolom a japán verzió) PAL release date: 2005 feb 27 :((((
  • UNREG
    Visszajátszás...?
  • Angyisz
    az érdekes, mivel saját szemszögből a vezető háttal van :))))))
  • Devla
    Mondjuk texturat csinal az arckepunkbol es rapakolja a vezeto fejmodeljere? :D
  • lacokpatok
    Találtam egy kis infót az 576 oldalán punnyadás ellen:

"A Gran Turismo 4 december eleji premierjét beharangozó sajtótájékoztatót tartott tegnap a Sony - az eseményen Kazunori Yamauchi, a széria apukája a GT jövőjéről is beszélt. Először is: hamarosan érkezik a Gran Turismo For Boys, egy leegyszerüsített, könnyebben kezelhető / vezethető GT4-változat, kifejezetten a gyerkőcök számára - ez az árban is meg fog mutatkozni, a GT4 for Boys lényegesen olcsóbb lesz, mint a "normál" verzió.
    Másodszor: Gran Turismo 5. Yamauchi megerősítette, hogy a sorozat következő része már Playstation 3-ra fog elkészülni - a várható újítások között a realisztikus törésmodellt és egy EyeToy-szerű kamera képességeink integrálását említette meg (utóbbit nem magyarázták túl, ergo egyelőre fogalmunk sincs, hogy mit kezdenek a kamerával)"
  • Al Age
    csak már legyen a gépembe a dvd...
  • UNREG
    Igeeen, lesz havas pálya!!
    Vagy ti már tudtátok?

• Kaplan
    szomorú , cheap mennyi lesz nálad a killzone collectors editon?