8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#1110 bazze, ebben a gémben az összes verda benne van? :P -
#1109 Épp most próbálgatom a hátsóhajtásláncú (de szép szó) kocsikat úttarrási elektonika (TCS) nélkül, kézifékes kanyarokkal:DD -
#1108 schön -
#1107 Aha akkor egy viper csíkokkal:D
-
Devla #1106 Úgy néz ki én láma vagyok még az autók terén, egy Dodge Vipert is csak a csíkokról ismerek fel :D -
#1105 jaja -
#1104 Én is annak nézem sztem évjárat 63-68 közötti lehet. -
#1103 corvette stingray ? -
#1102 Ez művészire sikeredett (sajnos) de felismerhető egy igazi musclecar!
-
#1101 Musclecar-ok egymás között,mögött,elött:)
-
#1100 Több STI nem lesz ígérem!
-
-
#1098 Sztem jobban lehet "driftelni" mint az NFS sorozatban valaha is lehetett. Vagy inkább fogalmazzunk úgy életszerübb "sokkal" :)
-
#1097 Ha most megköszönném az elismerést akkor nagyon hazug volnék.
Sajnos nem vagyok a "granturizmós aranyra megcsinálós" klub tagja MÉG:) (legfeljebb tiszteletbeli tagja lehetnék) SZERINTEM :)
Ha sokáig nem nyulsz a játékhoz (tehát üresjáratban fut) akkor magától kezd demokat játszani amin lehet változtatni a kamerát. :)
Szóval ez is onnan van sajnos :( -
#1096 hogy én ezt a kocsit mennyire rühellem
elgondolkodtam, ugye Neked európai verzsön Prologue-od van, viszont ha M5-tel nyomulsz, akkor az azt jelenti, hogy......?
gratula és üdv a csapatban - ha jól sejtem...
granturizmós aranyra megcsinálós - szerintem... -
#1095 de az izonews.com is jó ki sinfos oldal -
#1094 kösz .ezek megvannak
sajnálom én is a SuprNova-t meg a TorrentBits-t , f@sza kis helyek voltak (RIP)
NFOrce mellett még a swedupe amit használok -
#1093 Minden oldalon fel fog tűnni, mert 2005 első felének legkeresettebb játéka lesz! -
#1092 itt a cikknél van néhány cím. csak kár hogy mexűnt ez a suprnova.org, ez nagyon tuti kis oldal volt, talán a legjobb, és legnagyobb torrentes oldal :( -
#1091 yo oke. csak már több helyröl hallottam, de gondoltam hogy kamu.
mellesleg vmi (még élő) torrent oldalt nem tudnál ajánlani, ahol esetleg feltűnhet a közeljövőben a game? -
#1090 sztem meg nem, nforce-on legalábbis nincs még fent -
#1089 sztem a japo verzsön már fenn van a neten, de nem biztos -
Devla #1088 Mindenképp csak japán nyelvű lesz, nem lehet választani, de az megint más kérdés, hogy lehet a menük fele angolul lesz. Nem lehet tudni, egyre jobban keveredik a japán nyelv az angollal, már szinte nincs olyan mondat, amiben ne lennének angol szavak beleszőve. -
#1087 én meg 2005 elejét olvastam az amerikai megjelenésről.
de a japánban kiadott verzió az japán nyelvű is lesz? vagy benne lesz a többi emberi nyelv is? -
#1086 lol -
Devla #1085 Én 2005 Februárról hallottam legutóbb, és ez is csak az amerikai megjelenés :/ -
#1084 Jaja ismerem GT3-hoz pl kurvajó! Semmi gond nincs.
Ja igen ezt a kormányt is mint az enyémet lehet használni PC-hez! -
Devla #1083 Nekem ilyenem van, ez egy kategóriával alatta van, de nekem tökéletesen megfelel. Pár hónapja láttam ElectroWorldben 20E Ftért, szóval az ára is barátságosabb. -
#1082 Drága nagyon (drágább mint egy ratyi MOMO) kb 35-38 körül lehet majdnem annyi mint egy ps2 :DDDD
-
#1081 mennyibe kerül kb? -
#1080 Azert megneztem volna az M5-ost ugy!Mekkora lett volna... -
#1079 Nem sajna a fotómód nincs benne a prologba :( -
#1078 Hat igen...most erre gyujtok!A Prologueban mukodik az a fotozos mod?Amikor nagyon szep kornyezet le lehet fenykepezni a masinat
-
#1077 Én kormánnyal :) Kimondottan GT4-re feljelsztve:) -
#1076 Te mivel nyomod?Kormany vagy gamepaddal? -
#1075 A GT2ben sem lehet csak a motort!Mar abban is volt egy rakat auto! -
#1074 A 2vel soha nem játszottam.
A 3ban lehet tunningolni rendesen kivétel az autó külső megjelenésén nem lehet változtatni. -
#1073 En PC-n emulatorral vegignyomtam a GT2!Az nagyon tetszett!A harom is olyan hogy veszek autot asztan tuningolom orrba-szajba? -
#1072 Tettem új videót NismoGTR :) -
#1071 Ja most egészen baráti áron meglehet venni a Gt3-mat asszem valmi 6-7 ezer körül lehet. ÁÁÁÁÁ én nem (kb 65%-nál vagyok), de van itt a topicban olyan aki igen sőt aranyra nyomták végig kéziváltóval gamepaddal :)