11900
-
#1023 köszönöm -
Takezó #1022 1 fordulóval a vége előtt
1. Haladás 50 pont 49/45 +4 gólarány
2. FTC 50 pont 45/33 +12
3. ZTE 49 pont 66/56 +10
4. DVSC 49 pont 50/41 +9
5. Vidi 48 pont 34/34 +-0
meccsek FTC - Haladás
Debrecen Videoton
ZTE - MTK
HÁT IGAZÁN ÉRDEKES UTSÓ FORDULÓ -
#1021 persze egy kis off sosem árt (ugye donpedro :P), na de ez más túlzás, nem lenne jó, ha egy ilyen kis gyengeelméjű tizenéves kis kamasztól gumiba végeznénk -
#1020 és mostantól kezdve szeretném, ha másról nem lenne szó, hanem csak a játékról -
#1018 az lesz, ne aggódj, nagytakarítás lesz, ezt megígérem -
donpedro #1017 csak ezek közül választhat? :) -
#1016 nyugííí -
donpedro #1014 Ne bántsátok, rég röhögtem ilyen jót. -
Takezó #1013 NE JÁCCÁL MÁR BUZIGECI -
#1012 na ne mondd, de most légyszíves fejezd be, vagy kimoderállak a f*szba -
#1007 menjél inkább dominózni, vagy legozni, bár e még ott is értetlenül állnál, mert fogalmadse volna, hogy mittévő legyél :D -
donpedro #1004 :) -
donpedro #1002 Ebben egyetértünk, bár a Fradinak azért én is jobban örülnék, mert Gerát nagyon csípem. -
#1000 1000. -
Takezó #997 jóh és kivel vagy? ok megeshet ha még csak 1 hgónapot jáccottál -
#996 persze, állandóan add manager-ezik -
Takezó #991 mi az, hogy csak 1-et kaptál??? hát ez faszság... -
#987 aha, de nem kéne teleszírni a fórumot a csalásaiddal (is) -
Takezó #984 nekem sztem 11... -
#975 lol, legyél büszke magadra :P -
Takezó #973 donpedro: hát én is nagyon örülnék bármelyik is tenné, de sztem csak a Fradinak v. a Debrecennek van esélye valami normális eredményre!
KisFicege: nyugi mááááán -
#972 vagy nézd csak, ezt a topicot pont neked találták ki, ott pont elcsípheted az ezrediket -
#971 nem kell fogadni, de maradj a seggeden, nem kell szétb*szni a fórumot a szarságaiddal -
donpedro #970 Serintem 990 körül kezd újra. -
donpedro #968 Tudjátok, nekem tökmindegy lenne, hogy IRL a Fradi, vagy az MTK verné ki a BL-selejtezőben mondjuk a spanyol 4. helyezettet... :) -
Takezó #967 ez most mire jó kisfici? -
#966 na ne szórakozzál, ezt a topicot nem fogod szétqrni a baromságaiddal -
#962 ezt nem kéne -
Takezó #955 KisFicege: :))) persze hogy megint leégessenek minket a nemzetközi porondon a 300 nézőjükkel????? -
Takezó #952 Zaki: jaja sokat szóltunk ma már hozzá :) hát jah, ahol sok a minőségio játékos ott könnyű ;)
KisFicege: ezt most nem rétem :S -
donpedro #951 Ahol te felbukkansz, ott gyűlnek ezerrel... :)) -
#950 ja, és ti hogy álltok a piros lapokkal? mert én az idén asszem 7-et, vagy 8-at kaptam -
#949 vazze, majdnem 200 hozzászólás volt ma... az nem rossz :) -
#948 hát igen, de mondom, nem gyenge a csapat, szal a cserék is "minőségi" játékosok, és nincs szivem megtenni velük, hogy 3-4 meccset játszanak csak a csapatban, és azt is csereként -
Takezó #946 :) hát ez télleg hülyeség ha még van tétje... én általában akkor rakok nevezett, de kicsit gyengéket be, ha UEFA-kupában első meccset hoztam 6:0-ra, mint mondjuk most a Sioni grúz csapat ellen
-
#945 kicsit hülye vok, mert ha azt a 3 hazai mecsemet megnyerem a Chievo, Ancona, és Atalanta ellen, akkor bajnok vagyok. én is hülye vótam, mert a 2. csapatommal álltam ki azokon a meccseken, mivel elég bő a keretem, és szeretem, ha mindenki ha nem is ugyanannyit, de játszanak a csapatban -
Takezó #944 jhó neked tre így is mehetsz blbe én 2ként nem mehetnék :S -
#943 na, íme a végeremény:
-
Takezó #942 kabbe kisficege fradi most bajnok lesz!!!! -
Takezó #939 jaja, de már kurva elégedetlenek voltak, de mikor megnyertem a kupát már elégedettek lettek :)