11900
-
Takezó #1116 Aha nekem is teccik :) De az eredmény jobban ;) AMúgy az index fórumán linkelt be valaki egy fészpeket, nah ez abban van benne. Amúgy qrva jó az új neved ;) -
#1115 vazz, de szép téma ez, ez a cm 03-04-es? még nem is láttam, de tetszik :) -
Takezó #1114 ÖÖÖ, nohát most folytattam a Fradi mentésemet, mert nem volt eddig időm és hát igen... a zseniális Ferencváros megint bizonyított. BOcásnat, hogy benyomok képet is, de ez nagy ünnep nálunk ;)
KI A JOBB???? :) Csurka Zoli a megasztár -
Takezó #1113 KisFicege: hát az nem rossz azé 2 pont. Az mtk az én (fradi) gémemben is bejutott de nagyokat szívott... amúgy sztem kell nekik is engedély -
#1112 fúúúúú, passzolok, nem tom -
donpedro #1111 A 17 éven aluliaknak ugye nem kell engedély Angliába? Mert Toro-t a CM4-ben sikerült ingyen elvinnem az ötödosztályú Chester City-hez. Mire feljutottunk az élvonalba (6 év alatt), már 16 Millió € volt az értéke. -
#1110 MTK-DEPOR
3:1-re vezettem a 2.félidőben és a kibaszott tristán kiegyenlített.3:3 lett a faszom kivolt. -
#1109 faszom portó ellen 1-1-et játszok,és a Balatonnal is.Ugyan az volt minden,csak a mentalítás nem...kurva magyar bajnokság -
#1108 van 3 nagyon fiatal brazil, akik a későbbiekben nagyon jó játékosok lesznek, legalábbis nekem eddig minden játékomban nagyon jó játékosok lettek. szóval: Kerlon, Bruno (Grémio), Toró -
#1107 hülye vagy, hogy egy Samp ellen nyomod tartalékosan, ja és egy ilyen csóró kapussal nem is csodálkozom, hogy kikaptál -
#1106 nincs mit -
#1104 nézd + itt -
#1102 gratula, de ehhez minek kép, elég ha elmondod -
#1101 EZT NÉZZÉTEK:
-
#1100 a kurva fradi megvert 1:0-ra hazai pályán
fasz tököli..megölöm -
-
#1098 hát inkább -
#1097 haggyuk... -
#1096 az lehet, de másnak nem -
#1095 nekem vicces -
#1094 először Tirana.
Idegenben 2-2,hazai pálya 3-0
aztán AEK ATHÉN
Hazai pálya 1-0,idegenbenn 2-1 -
#1093 nem vicces, úgyhogy kicsit vegyél vissza. egyébként a cselziből -
#1092 hogy jutottál be a BL-be? -
-
#1090 így vagyok az mtk-val -
#1089 kit érdekel?miért kell minden képet berakni???
:)))amúgy honnét lehet megvenni?:) -
#1088 vazz, idén úgy néz ki 1etlen igazolásom lesz, ő pedig Huth, aki 2 évnyi játék után elég jó mutatókkal rendelkezik, ezt lessétek meg:
-
Takezó #1087 jaja láttam hát nem is :) -
Takezó #1086 :)) Jah bazz tőlem elvitték Nógrádit meg Somorjait GRRRR De nem tom mé nem akartak hozzám jönni, gondolom a Vasas és a DVTK nem ajánlott többet, itt meg még BL lehetőség is volt :S -
#1085 a #860-ast nézd +, gondolom te sem adnád el őt 2,5 millió márkáért :) -
#1084 hát D'Agostino végül is ha elmegy az nem lett volna nagy érvágás, de Cerci-t ha elvitték volna, az biztos, hogy magam alá gyújtottam volna a szobát :P -
Takezó #1083 Zaki: okok, de annyi pénzből olyat igazolsz, amit akarsz arról nem is szólva hogy ki nem akarna odamenni??? :S -
#1082 csak elmondom, hogy játékban nem egy nagy szám a Madrid. nagyon kell tudni oda igazolni játékosokat, mert nagyon gáz ha megsérül 1-2 játékos. én mondjuk élből leigazolnám Boumsog-Mexés-Lúció védő triót, aztán még mondjuk Kapo-t, meg még talán egy csatárt is -
Takezó #1081 KisFicege: mivel jáccottál le 1,5 hónapot? sztem sokkal jobb kiscsapatot felvinni az egekig, mint a Reállal elgyepálni mindenkit :S
Zaki: hát ez iszonyat gáz lett volna ha elmennek :) -
#1080 jeee, mégsem adom el őket, mivel nem akarnak elmenni, HAHAHA -
#1079 bazz, most tök ideg vagyok, mert kölcsönadtam Cercit, és D'Agostino-t spanyolba, és most a szezon végén meg egy nevetséges összegért el kell adnoom őket, mivel benne van a szerzősésben. vazz, erről nem tudtam, így most a köscög Osasunalenyúlja a legnagyobb tehetségemet... -
#1078 már mindegy.mert lejátszottam vele 1,5 hónapot(nem mentettem)és ctrl+alt+del-el kiléptem idegességembe...majd a reallal megverek mindenkit.. -
Takezó #1077 Uhh ez bíztató meglátjuk :) -
donpedro #1076 Ne vedd biztosra, én a REACCAL meg tudtam verni a Leedset, eredeti kerettel is. -
Takezó #1075 A Levszki Szófiát is kiütöttem 4:1, 1:1-el KÚÚÚL... a Debrecen is továbbjutott 0:0, 1:1-el :) köv forduló hazai pályán kezdek a Leeds Utd ellen :S amúgy Feyenoord - Debrecen lesz hááááát sztem a magyar csapatok februárban elbúcsúznak :)