11900
-
Takezó #1074 Huhh nagy küzdelemben végülis kivertem a CSZKA Szófiát:
Köv fordulóba megkaptam a Levszki Szófiát :)) még egy bolgár csapat. A debrecen eközben megy a CSZKA Moszkvához. De megúsztama Real Madridot is (nem tom mit keres Uefában) meg Barcelonát is, szal végülis tényleg jó sorsolás volt. -
Takezó #1073 MC és fel van tolva kettővel a csatárok közé -
#1072 vazze, középpályásként hogy lehet ennyi gólt rúgni? -
Takezó #1071 nem, igazából nem egy "kurva" :) csak kurva jó -
Takezó #1070 egyébként ez az a srác akit nagyon bírok :) nincsenek nagy értékei mégis kurva jó -
Takezó #1069 ehh ugye kiestem a Marseillejel szemben a BL 3. fordulóból (1:3, 1:1) de most az UEFÁ-ban is kiszoptam idegenben a CSZKA Szófiától 5:3-ra, tetves Kiss kiállíttatta magát már az elején, pedig vezettünk, akkor kellett volna defenzívebbre állni, de aszittem ontunk egy 5-öst... erre meg a kapuralövés 30:6 az ő javukra, szal még örülhetünk ennek az eredménynek! Sebaj, majd hazai pályán. -
Takezó #1068 KisFicege: ok ez furcsa, de mért raktad be annak az egy meccsneka képét???
Bazz mi értelme Reállal megilyenekkel elkezdeni, inkább hajts azokkal akikkel most nem megy... próbálkozz. Sztem egyébként az egyik legfontosabb odlog a morál. Inkább Tököli Superbbel mint Ronaldo Very pooral, de komolyan!!! -
#1067 6 meccs 1 gól -
#1066 faszom,a bressától is kikaptam..hagyom a francba..inkább elkezdek a reallal -
#1065 szerintem is
Zaki:Szerintem furcsa hogy martins 5 meccs alatt 1gólt lőtt. -
Takezó #1064 sztem csak beléd köt :)) -
#1063 én ha belekötök valakibe, az te vagy, mert hála neked, több mint 100 kommentet kellett kimoderálni. egy ilyen képnek meg sok értelme nincs, mert kit érdekel, hogy a te Martinsod gólt lőtt az 5 meccsén? olyat mutass, ami furcsa, érdekes, tanúlságos, stb... ne egy ilyen semmilyen képet -
#1062 miért kell mindig mindenkibe belekötnöd? -
#1061 akkor legközelebb ilyen képeket pls mellőzd, mert semmi értelmük sztem -
#1060 de,komolyan gondolom -
#1058 ugye nem gondolod komolyan, hogy ilyenekről raksz be képeket? kit érdekel, hogy gólt lőtt az 5. meccsé? őrülj neki -
#1057 Martins ötödik meccsé gólt lött.Remélem most beindul.Igaz mindig csak becserélem..
-
#1056 udines-inter 0:4
faszom,martins 4 meccs 0 gól -
Takezó #1055 "ezt" ő nem egy tárgy, hanem egy érző lélek ;) -
#1054 :)ezt vettem 6 milió fontért:
-
Takezó #1053 én ifjúsági kis pöcsöket veszek majd felnőnek a feladathoz :) -
#1052 :)
de nincs pénzem lúciora.Megvettem Aghahowát 6 milióért. -
Takezó #1051 micsoda problémák nekem enniadni is nehéz szegény játékosaimnak :) -
#1050 asszem megveszem lúciot,mert 3 védővel játszok és nincs rendes 4. védőm. -
#1049 kössz..bakker a sampdoria ellen(bajnokin) pihentettem a játékosaimat és ez lett belőle!:
-
#1048 http://iaro.srv.hu/ -
#1047 mi az a cím ahol a képet fellehet tölteni.mert letöröltek. -
#1046 nyugi, most jvök előszőr a fórumba 12 ótam szal nem évvóta, de igaza volt annak, aki nagy takarítást végzett, mert nagyon nem volt jó, ami itt volt -
#1045 na,az interrel sienat,3:0-ra,Celticet 2:0-ra vertem.. -
Takezó #1044 huhh bazz ha továbbjutok a Marseille jön hát nehézmenet lesz! :( -
#1043 én az MTK-val az Athént estettem ki.Hazai pályán 1:0-ra nyertem 94.percben,idegenben 2:1-re nyert.Itt füzi a 95.percben egy kibaszott nagy gólt lőtt.de most az interrel nyomom.az a hülye Milan is csak 0:0-t játszott az ancona ellen.beszívták a faszt ők is. -
Takezó #1042 nah bl selejtező 2. fordulóba a BATE Boriszovot kaptam ( 1 belorszu gárda) hazai pályán egyelőre megvertem őket 1:0-ra, remélem nem szopok ki :) -
#1040 és hogy tudsz törölni? -
Takezó #1037 KisFicege: gratula, de szerintem már az is sznzáció lenne, ha szereznél 1 pontot!
Zaki: hol leszel házigazda? -
Takezó #1033 köszönöm szépen, jövőre BLbe megyünkkkkk -
Takezó #1031 király megnyertem :)) most nagyons zeretnek :)) -
donpedro #1027 Csatlakozom. :) -
#1026 én szurkolok neked -
donpedro #1025 Számodra ez elég egyértelmű. -
donpedro #1024 Az más volt, abban a topic olvasóinak kb. a 66 százaláéka részt vett... :)