11900
-
#1750 Mivel Szekszárdi vagyok,azon gondolkodok hogy elkezdek a Szekszárdi UFC-vel!És Bl győzelemig vezetem őket!:)) -
Takezó #1749 jah, gratula -
#1748 gratula -
#1747 Inter-Lecce 5:0 gólok:R.Carlos,Crúz,Martins,Emre(ez volt Emre első gólja)Cannavaro
Elég változatos volt. -
Takezó #1746 hát jah... nincs a klub információknál? -
Takezó #1745 small -
#1744 database milyenre van állítva? -
Takezó #1743 Olasz, Spanyol, Német, Angol, Cseh, Ukrán, Szlovák, Horvát -
Takezó #1742 -
#1741 De legalább írhatnák valahol, hogy bocsi, de idén nem jöhetsz. :) -
Takezó #1740 Ehh, IRL erre mondanák, hogy bunda :)
-
#1739 milyen ligák vannak kijelölve a játékodban? -
#1738 lehet, hogy nem bug, hanem ki van zárva a csapat a kupából -
#1737 mutasd :) -
#1736 Köszi, hogy szorítotok, remélem most már jobb lesz.....
Most nyertem 2 : 0-ra az első helyezett ellen idegenbe. így már csak 1 pontra vagyok és még van 12 meccs
Takezó : Látod a kupa egy jó kérdés, ugyanis nem indultam a kupában, szerintem ez egy óriási bug, de egy kupameccset nem játszottam. Én is csodálkoztam rajta elég erősen.
Itt van az első 14 meccsem, és egy sem kupa. És később sem volt.
-
Takezó #1735 közben vettem egy Klein nevű védőt, aki egész jó, csak az a baj, hogy nem lett nevezve és most nem jácchat :S -
Takezó #1734 de amúgy nem írt ki semmit, hogy kaptam volna pénzt :S -
Takezó #1733 Deportivo La Coruna első meccs itthona Rohonci úton :) -
Takezó #1732 1 perc és mondom -
#1731 kivel játszol negyeddöntőt? -
Takezó #1730 Jah és ha hiszitek, ha nem, továbbjutottam az Ajax ellen. Hazai pályán 4:2, idegenben 2:2 :) Ez utóbbit mondjuk elkúrtam, mert a 60. percben (2:0 idé-nél) mind3 cserémet kihasználtam és mikor lesérült valaki, már 10-10 ellen jáccottunk (korábban kiállítottak egy amszterdamit) -
Takezó #1729 KisFicege: köszi szépen, majd mikor az leszek gondolok rád :) Amúgy jah, kár, hogy nincs ott... de mondjuk Tököli hülye fejét úgyse szívesen nézném :)
Skyline: jah, drukkolunk, amúgy kupábn hogy állsz?
-
#1728 drukkolunk :) -
#1727 Az eddig magabiztosan vezető helyen tanyázó csapatom bekapoot 4 vereséget zsinórban, és visszaestem a második helyre. Bár a vezetőség még elégedett, mert ők erőst középmezőnyt jelöltek meg célkitűzésként, Én szeretnék feljutni.
Szóval lehet, hogy idén mégsem lesz a fiorentinából Seria A-s csapat. Remélem Ti drukkoltok nekem :)
-
#1726 Azt a 100 valahány megást?Már letöltöttem:)Csak kár hogy nincs ott a játékosok feje! -
#1725 Offtopic!De azért elmondom.Rámész a fórumra egy 7cm-el följebb(nézz fől)és ott bal oldalon talász ilyet hogy beállítások!És ott megtalálod hogy mit kell csinálni! -
#1724 KIsficege: #1556-ost töltsd le, nagyon cool, ez egy skincsomag, én is most szedtem le -
#1723 na vagyok..megjuttom a kibaszott suliból..Indítom a gamet!
Takezó:Az MLSZ-nek téged kellett volna magyar szöv.kapitánynak kinevezni..nem Matthaust!:)Amúgy gratula.. -
#1722 Ilyen pici képet, hogyan, mivel csináltatok?
Mármint a névhez. -
Takezó #1721 akkor jó :) -
#1720 jah oksa már látom....:))) -
#1719 de nem értem hogy itt van mert, erről szedtem le az előző cm-hez is a magyarosítást -
Takezó #1718 Zaki: hát igen, megeshet, de én nem tapasztaltam
Tonó: támogatom :)
Raziel: huncm.fw.hu -
#1717 Valaki lécci ha tud magyarosítást a cm 03/04-hez akkor irja ide.
thx -
#1716 Gratula.
Zaki ideje egy magyart csapattal elkezdeni -
#1715 ja az, de én úgy vettem észre, hogy kicsit lasabb lett tőle a game. de lehet, hogy csak az 1. betöltés miatt volt, nem tudom -
Takezó #1714 mármint a szkinpek :) -
Takezó #1713 szívesen, nagyon jó... -
#1712 ja, letöltöttem az a kinpack-ot, vagy mit, és nagyon thx mégegyszer -
#1711 na, én is folytatom a Roma-val, csak kicsit ideg voltam tegnap a 2 elvesztett szuper kupa döntő miatt