Melyik tápot?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ゾルターン
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ゾルターン
A táppal együtt került bele + egy 6800GT 256MB VGA / elõtte 420W Chieftec /, és azóta a gép nagyobb terhelésnél kikapcsol , nem újraindúl !!!!! Pl: FEAR ..... csak ennél a játéknál , a BF 2 fullon probléma nélül fut .
ゾルターン
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ゾルターン
Majd írd le ide a fórumba.
A külcsín kiváló,viszont az teljesítmény és az ár nagyon érdekes egyvelegét mutatja.Ugyanilyen táp mondjuk enermaxból 40000.-ft
Ez 24.990- de csak 6.000-be lesz mert a thermaltake 460W-ast vissza veszik a vásárlási áron.
ゾルターン
HIPER Type R 580W
http://www.vtr-hardware.com/articles/a6378_0.html
Már ma benne is lesz a gépben , két új VGA hûtõvel együtt .
ゾルターン
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Még mindig problémám van vele amióta 2db. 6800GT van a gépben . Egyszerûen kikapcsol a gép .
ゾルターン
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
De most nem rólam van szó,igy a te döntésed.
Én a te helyedben még rádobnék ûgy 6 ezer forintot,és vennék egy thermalt.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
Tudom, tudom, a tapon nem szabad sporolni! Talan ennek is koszonheto, hogy az Enermax nem vitte magaval az egesz gepet, csak onmagat!
Remelem csak kifogtam egy hibas darabot.😊
Fene se, érti.<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Nexus NX-4090
Itt szépeket írnak róla ,legalábis hang terén.
http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/3/y/122/z/5.html
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Én nem preferálnám,ha döntenem kéne.
egy kisebb fogyasztású géphez:MSI lap,A64 3000+, 6600Gt,1 Rom,1 HDD
<#fejvakaras>#fejvakaras> gondolom igen,de megbizható ez a táp?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
hol lehet a neten kikalkulálni a táp nagyságát egy adott konfighoz ???
köszi
ゾルターン
Nagyvonalakban: nForce4-es alaplap, AMD64 3200+ (2200MHz@2500MHz), X800 VGA, 2 winchester, DVD író.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Durván amit képes produkálni,az 250w.
Ha már passzív akkor Thermaltake Fanless 350w táp.
Chieftec 350W (Delta belsõvel)~ 9xxx FT
Chieftec 410-212 táp ára is 10 000 körül szokott lenni, de ezt a tápot meg ne vedd
FSP BLUESTORM 350W ~ 11 000 FT
Ajánlatom a következõ: FSP Greenpower 400W ~16 000 FT (megéri azt a plusz kiadást, tápon ne spórolj)
Passziv táp ára se olyan vészes már ~23000 az FSP ZEN
Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok
Látod arra válaszoltam, ahol kérdés az volt hogy megéri Zalman tápot venni.
Mivel a Zalman=FSP
Az Enermax sem olcsó csak az nem volt kérdés.
[Acer 5740g][Giga P55M-S2H][i3 530+Xigmatek Balder][MSI 460GTX 768][Kingston 4gb ddr3][TT V3 black][FSP Everest 500W][Asus 242H 24\" TFT][WD caviar black 1TB][G9x][Wave]
10.000ft-ért ugyanis nem fogsz kapni.
Nekem rosszalkodik a gépem és a tápegységen kívül már mindent kizártam. Ahány boltban voltam mindegyikben másfajta tápegységet ajánottak. Szerintetek a macron tápegység megfelelõ? Mindenképpen olyat akarok venni ami nagyon csendes(a passzív tápokról nem tudok semmit csak azt hogy drágák) és ha lehet inkább 1 nagy 12 cm-es ventillátor legyen benne mint 2 kicsi. a max ár 10e. mit ajánlanátok. 360W-400W közötti
[Acer 5740g][Giga P55M-S2H][i3 530+Xigmatek Balder][MSI 460GTX 768][Kingston 4gb ddr3][TT V3 black][FSP Everest 500W][Asus 242H 24\" TFT][WD caviar black 1TB][G9x][Wave]
Azt hogy megéri-e?
Szerintem nem, mert drágák.
Érdemes beruházni rájuk?