Melyik tápot?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Acer 5740g][Giga P55M-S2H][i3 530+Xigmatek Balder][MSI 460GTX 768][Kingston 4gb ddr3][TT V3 black][FSP Everest 500W][Asus 242H 24\" TFT][WD caviar black 1TB][G9x][Wave]
azt hiszem az sincs több 10-nél ha egyáltalán lehet külön kapni (biztos)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Én tegnap vettem egy FSP400-60GLN-t(Green)
Meg vagyok elégedve vele egyenlõre, halk is meg minden, szerintem ár/kategória terén jó vétel volt.High Efficiency exceeding 85% (at full load)már csak ezért is😊
FSP400-60GLN
De azért köszi a segítséget mindenkinek!
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
vegyél garis thermaltake-t 😊)
Gáz van sajnos. Azért vettem tápot, mert az eddigi 300W-osommal olyat csinált a gép,hogy elindult a gép, windozt betölti és mikor ki kellene írnia ,hogy "üdvözöljük!", akkor kikapcsol a monitor.Aztán már csak a reset segít. Ha lehúztam a dvd-írómat ,akkor gond nélkül ment. Erre vettem a 350W-os tápot, mondom ezzel már biztos jó lesz. Erre föl,ma este bekapcsolom a gépet és ugyanezt csinálta az új táppal, próbálkoztam háromszor, egyszer se ment. Lehúztam a dvdírómat és megint elindult. Most is így megy. Rohadtul nem értem, mert nincs nagy konfigom. Másoknak meg ennél durvábbakat is viszi a 350W-os.
Konfigom: Abit AN7 ,1 GB ram, 6600 GT, 1 vinyó, 1 dvdíró. Szal elég alap.
Nagyon mérges vagyok, most más ötletem nincs,csak az hogy, megyek vissza kicserélem egy 400W-osra. A videokari márkáját nem árulom el,mert egyesek arra fogják kenni az egész probléma okát😊)) (bár biztos valaki kitalálja így is😊))))
[Acer 5740g][Giga P55M-S2H][i3 530+Xigmatek Balder][MSI 460GTX 768][Kingston 4gb ddr3][TT V3 black][FSP Everest 500W][Asus 242H 24\" TFT][WD caviar black 1TB][G9x][Wave]
"És csak annyi kábelt teszel a tápra, amennyire szükséged van, ami nem elhyanyagolható."
ez mit jelent? a funyirom kabelet ense szoktam radugni 😊
En amugy enermax parti vagyok. Tanulsagos megnezni tulterheleses tesztet, szepen vezeti a listat.
Mostmár csak egy normális proci hûtés kell,és mindenki örülhet😊
De lehet csak kicsit megbolygattad a táp behelyezésével a hûtõbordát.
"Csak meg kell nézni a weboldalukat, és elgondolkozik az ember."
Én inkább a tápjaik belsejét nézegetném, nem a weboldalt...
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
😊)<#ijedt>#ijedt><#nyes>#nyes><#alien>#alien>
Hidd el,az enermax ugyanúgy "csúcskategóriát" képvisel,és ezért ajánlottuk.
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
(a Zalman 7700 alcu elnyom mindent 😊))) pedig csak 1200-on pörög)
max fordulaton csak 19dB !!!!!!