Melyik tápot?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Márka: COOLINK
Típus: COOLCP5012P
Info: Csendes hõszabályzott 12 cm-es ventilátor. Teljesítmény:500W. Túlfesz-, túláram-, rövidzár-, tulterhelés-védelem. SATA csatl, Passzív PFC.
Link: http://www.coolink.com
Garancia: 3 év
Nettó ár: 10,850 Ft
Bruttó ár: 13,020 Ft
vagy
Márka: CHIEFTEC
Típus: GPS450AA 450W
Info: 12cm 450W ATX Aktív PFC, 1 ventilátor, CE, TÜV
Link: http://www.chiefte.com
Garancia: 1 év
Nettó ár: 10,350 Ft
Bruttó ár: 12,420 Ft
Melyik legyen?

Meg talán Thermaltake tápokból 450-500W közöttieket?
Intel P4HT (Northwood) 3 GHz, 1GB DualDDR ram, 2 HDD, 1 CD/DVD combo, +2-3 hûtõ ventihez milyen és mekkora tápot ajánlanátok, amivel stabilan menne és megbízható?
Jelenleg a gyári 300 W-os táppal megy. Egy ideje rászokott a gépem arra, hogy néha kattan egyet a táp és újraindul a gép. Én a tápra gyanakszom.
Árban 15e HUF-nál nemigazán szeretnék többet rászánni (max 17e HUF).
Elõre is köszönöm a segítséget
Balázs
Ti milyen tapot ajanlotok erre az egyszeru konfigra? 300W boven eleg (volt).
Kb. 10.000Ft-bol ki kellene jonni es nem kell, hogy szelsoseges terheleseket is birjon (nincs benne ipari-aram szuksegletu csucsszuper videokartya, meg 2-3 merevlemez!). A megbizhatosag es a csendesseg viszont fontos!
En Coolink AP-350X-et gondoltam bele (6000Ft korul), de ilyet mar nem gyartanak (csak 400W folottieket), igy max. valami elfekvo raktarkeszleten lehet raakadni. Ha lehet...
Van egy jó kis problémám:
Abit Nf7-S2G -m van. vettem egy Hiper 480 w -os Tápot és nem megy vele !
(errõl már régebben is írtam)
Na most úgy néz ki, hogy ezzel az alaplap tipussal nem megy ! Havernak ugyan ilyene van mint nekem és nála se megy !
A boltba visszavíve: másik alaplapoknál megy !
Na most ilyenkor mivan ? (boltos nem venné vissza, mivil jó nála)
Valaki tudja a Magyarországi Hiper Táp forgalmazó címét, vagy errõl hol tudnák érdeklõdni ! Vagy tudtok megoldást ?
Tanácsot kérnék, elõre is löszönöm !
[Acer 5740g][Giga P55M-S2H][i3 530+Xigmatek Balder][MSI 460GTX 768][Kingston 4gb ddr3][TT V3 black][FSP Everest 500W][Asus 242H 24\" TFT][WD caviar black 1TB][G9x][Wave]
Coolinket láttam még 13.5k-ért, de inkább a Chieftec-re hajol az õszintét megvallva...
és még Asust is 14.6k-ért
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Csak az alaplap és a proci nem fogyaszt többet mint a mostani?
http://flickr.com/photos/zolika90/
Szerintetek ehhez a géphez elég lesz a 300Wattos Maxpower tápom?:
Asus A8NE-FM
AMD Athlon 3000+ s939
Avixe 7600Gs
1 HDD
1 Cd-rom+1 Cd/DVD combo
A mostani konfigom alant olvasható,amihez elég volt a táp,és beletettem egy 6600gt-t is és azzal se volt gond.
Ph!-n láttam hogy a vid.kártya sli-ben meg az Asus lap-ot elbírja lehet egy 300-as táp,mert 200-at se fogyasztott a konfig.
http://flickr.com/photos/zolika90/
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Asus P5ND2-SLI,P4-640 [email protected],2*1GB 667MHz KINGMAX Mars,2*MSI NX7800GTX,Western Digital 250GB RE Raid Edition 7200rpm 16MB Cache (SATA),Enermax Liberty 620W,VIEWSONIC VX924(4ms.) 19\" TFT
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Azért ez sem gyenge a maga 30 rugójával...
Asus P5ND2-SLI,P4-640 [email protected],2*1GB 667MHz KINGMAX Mars,2*MSI NX7800GTX,Western Digital 250GB RE Raid Edition 7200rpm 16MB Cache (SATA),Enermax Liberty 620W,VIEWSONIC VX924(4ms.) 19\" TFT
Szeretnék konkrét típusra és telljesítményre tápot kérni 2db msi nx7800gtx-hez.
Van esetleg ami kifejezetten az sli-hez van legyártva?
Nekem egy 450W Chieftec-kem van, de most, hogy hozzájutottam még egy ilyen karihoz, szerintem karcsú lesz.
köszi...
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
Nem valószínû, hogy attól nem indul el. Egy próbát esetleg megér.
A Technics erõsítõd pedig a földhurok miatt búg.
Az erõsítõ is földelt, és a számítógép is, valamint mind a két készülékben össze van kötve a jelföld a védõfölddel. Ilyenkor tényleg az a megoldás, hogy vagy valamelyik készülék védõföldjét szakítjuk meg (de nagyon nem javasolt!) vagy megszüntetjük a jelföld és a védõföld összekötését. Ez viszont buherálással jár...
Én mindenesetre erõsen javaslom, hogy az erõsítõ védõföldjét szakítsd meg a számítógép helyett! Az sem szabályos, de ha valami, akkor a számítógép nem szereti, hogy nicns leföldelve.
A táppal kapcsolatban lehet, hogy csak egy gyári hibás tápot fogtál ki. Ez a márka nem a legjobb fajta... sõt <#nyes>#nyes>
Nah, elsõ körben nagyjából ennyi. Sztem egész gépet vidd be a boltba, táppal együtt és bízd rájuk, ha a táp hibás, akkor meg cseréljék ki, vagy adják vissza a pénzt, és vegyél normálisabbat
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
[Acer 5740g][Giga P55M-S2H][i3 530+Xigmatek Balder][MSI 460GTX 768][Kingston 4gb ddr3][TT V3 black][FSP Everest 500W][Asus 242H 24\" TFT][WD caviar black 1TB][G9x][Wave]
(Nem találtam mást, így ide írom.)
Van 1 új tápom, HIPER Type-R series 480 W.
Nem indul vele a gép! Csak az alaplap lámpácskája világit.
1 haver segített összerakni, ért hozzá!
A régivel persze megy.
Eszembe jutott, hogy szobámba, a gépemnél ki van kötve a védõnulla, érintés védelmi szál. lehet ettöl nem indulna az új táp ?
(Hogy mért is van kikötve, mert az erösítöm, Thecnics igencsak búg ha számítógép védõnullázva van.)
Irány vissza a boltba?
Válaszokat elõre is köszönöm!
MJ rulz Pink Team The Only One
Olyan ideg vagyok hogy nem tudok visszaolvasni sem. Nézem a filmet egyszer kikapcsol a gépem. Benyomon, a ventik csak pittyennek egyet és kész. Haverhoz átvittem, rányomtuk a tápot, ugyanaz. Kiszedtünk mindent csak proci alaplap, az eredmény ugyanaz. Véletlenül vettem észre hogyha az a 2x2-s proci foglalat melleti szar nincs bedugva akkor pörögnek a ventik de a gép nem megy.
Adatok:
- Asus A8N5X
- 3200+ Venice
- Q-Tech 400W táp.
Szerintetek az lehetett probléma hogy a tápon, csak 2x10-es csati volt. Az alaplapon meg 2x12-s foglalat. Egyféleképpen ment csak bele és 6 napig semmi baja nem volt.
Hogyan tudnám a legbiztosabban kizárni hogy nem a táp vitte szét a dolgokat?
Milyen tápat vegyek ha mégis az volt a szar? Olyan 10.000-t szánok rá max.
Cooler Master eXtreme Power 430W 9,900-ért ?
CHIEFTEC 20/24P 400W 12CM 9.200 ?
MJ rulz Pink Team The Only One
ugyanezek járnak hozzá mint az 500as- hoz?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Asus k8n-e alaplapom van Sata-s WD kaviar 200Mb Hdd-vel 450w táp. Az a gond, hogy bekapcsoláskor kb 3-4perc mire megjelenik a Post screen. addig csak villog a dvd iró ledje és semmi mást nem csinál. a monitoron sincs kép. Aztán egyszercsak felbootol és betölti az op. rendszert. utána már semmi gond, stabilan megy.
kipróbáltam egy ata hdd-vel és az tökéletesen jó. A biosban a bootlolási sorrend is jól van beállítva.
Mi lehet a baj?!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
vagy házat is akaár
ha nem az a gond, max van egy jó házad/tápod
modo erre de ez költség
ki mondta, hogy nem drága egy pc 😊
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray