Melyik tápot?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
FSP 350 PNF 350W 7500ft (ez milyen lehet? gyanúsan olcsó)
Enermax EG301AXVE 300W 8630ft (ez is milyen?)
Enermax EG325 AX-VE G-SFMA 320W 12000ft
Chieftech GPS-300 AB-100L 300W 6200ft
Chieftech DT350A2 350W 9700ft
Chieftech 410-212 410W 11500ft
Chieftech GPS-450 AA-101A 450W 13600ft
Melyiket válasszam? Annyi fajta van,hogy nem bírok dönteni, segítsetek!<#help>#help>
Én most vettem a gépbe egy 450W- os CHIEFTEC tápot, de azóta az ABIT EQ hõmérséklet figyelõ jelzi, hogy a PWM tulmelegedett és a gép leáll.
Kérdés:
1. Mi az a PWM.
2. Mennyi ennek a max megengedett hõmérséklete, ami után már károsodik az a valami.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Viszont ha majd új gép lesz, akkor maximalizmus mindenek felett (márkabuziság után persze<#nevetes1>#nevetes1>)
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
[Acer 5740g][Giga P55M-S2H][i3 530+Xigmatek Balder][MSI 460GTX 768][Kingston 4gb ddr3][TT V3 black][FSP Everest 500W][Asus 242H 24\" TFT][WD caviar black 1TB][G9x][Wave]
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
Egy Enermax 400-as milyen, egy nagyon nem ennyire elszállt konfighoz?
[Acer 5740g][Giga P55M-S2H][i3 530+Xigmatek Balder][MSI 460GTX 768][Kingston 4gb ddr3][TT V3 black][FSP Everest 500W][Asus 242H 24\" TFT][WD caviar black 1TB][G9x][Wave]
Nah, mind1 nem akarok ebbe megint belefolyni, csak megjegyeztem...
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
A nagy kérdés valójában az, hogy okozhat-e problémát, ha kevés a rendszernek, amit (idegilenesen a tápvásárlásig) kap. Gondolok olyanra pl, hogy ha tönkremegy (tönkremehet?) a táp azért, mert sokat kér tõle a konfig, akkor az adhat egy löketet a VGA-nak (is)
Valami kis tesztprogit feltettem, ami figyeli a feszültséget, (három és fél volt meg valami másfél volt meg fan speed meg ilyesmik.) az nem látott semmi problémát.
A körítés nagyon kafa ez tény..
Hát itt van ...... HIPER Type R 580W . Eddig minden rendben van , de még nem futott a FEAR :-)))
- Nem is olyan hangos !!!!!! Sõt semmivel nem hangosabb mint a Thermaltake .
Tetszik nagyon a doboz amit adtak hozzá.
ゾルターン
Ha jól értelmezem, ha nincs össze-vissza húzva minden, még bármilyen károsodás elõtt fogja jelezni, hogy kevés a hami...
Ehhez a részéhez nemigen értek, úgyhogy nagyon egyszerû kérdéssel zaklatnék mindenkit, hátha megértem a választ. Honnan tudhatom meg, hogy a jelenlegi konfighoz gyenge a tápom és valami izmosabbat kéne beszereznem?
Találtam egy site-ot, ami kiszámolja, de hát abban azért annyira nem bízom...
Nem tapasztalok semmi problémát, minden fut, ahogy kell. Vannak általános jelek a problémára?
Elõre is köszönöm
Ez addig nem is derûlt ki ameddig a FEAR nem került a gépre .
ゾルターン
érdekes számok jönnek ki, legalábbis nekem azt mondták, akiknek van (nekem még nincs)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray