Melyik tápot?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
értem én amit írsz, csak azt furcsálom, hogy a tegnapi xp újrarakás óta jelentkezik a dvd felpörgés utáni kikapcs. tegnap délelõtt még írtam vagy 3 dvd-t vele.
a tetves optikai meghajtót kiiktatod a rendszerbõl az elsõ dolog ha arra gyanakodsz, kiveszed a gépbõl ha 10-15x gond nélkül feláll megy stb akkor 99% hogy az a sz@r
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
az optika hibaforrás, az mit takar pontosan?
milyen dvd iróról van szó?
arról nem beszélve, hogy a gyémántberakásnak is látszódnia kell 😊))
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Egyszerûen nézz rá. Ha púpos kondik vannak, vagy akár olyan, aminek trutyi kijött a tetejére, vagy a tövébe, akkor ott a gond. Egyetlen ilyen kondi sem lehet rajta.
Épp ebben a topicban írtam ilyen hasonló esetrõl. Bár nekem nem 6-8ik próbálkozásra indult el a gép,hanem 2-3ik. Vissza is olvashatsz,de leírom csak Neked összefoglalva:<#vigyor5>#vigyor5>
Amikor ment a boot , nem volt semmi gond, csak amikor bekellene jönnie annak a képnek hogy "üdvözöljük" akkor kikapcsolt a monitor. Általában akkor indult el helyesen, mikor lehúztam a dvd írómat. 300W-os tápom volt,gondoltam az lehet a baj.Vettem egy FSP 350W-osat, és ugyanúgy folytatta ezt a tünetet. Már azt hittem,hogy rossz a videokártyám,azt is kicseréltem egy haveréra, azzal is ugyanezt csinálta. Már nem tudtam mire gondolni, utolsó próbálkozásként újratelepítettem a vindózt. És azóta megjavult, ez volt kb. egy hete és probléma nélkül megy. Azt ajánlom, ha nálad is szinte ugyanez történt,akkor próbálj vindózt újratelepíteni, hátha jó lesz....
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
jól belenyúltam ebbe, igaz? kellett nekem bõvítenem. 😞 az a legrosszabb, hogy nem tudod letesztelni más alkatrészekkel, és szervizes ismerõsöm sincsen.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Vettem egy Q-TEC 400 W-os tápot és be akarom szerelni. De nem tudom h a második ventillátor lefelé vagy felfelé nézzen...(?) mert ha lefelé néz ,akkor az összes felirat a tápon fejjel lefelé lesz ,ha meg felfelé néz(ami nekem fura hisz ott már csak kb 1 centi hely van a gépház tetejéig...bár nem tudom h ott szív vagy fúj-e a táp...) akkor a feliratok átkerülnek a másik(nem látható) oldalra...nekem ez vhogy furcsa...igaz nem vagyok túl jártas táp berakásban. Szóval szerintetek melyik a jó megoldás?
nekem van 2db 92mm-es silenblade-m, az elég halk
A konfigom: P4 3.4, Abit IS7E, 2x512MB 400Mhz dual ram, 120Gb wincsi, 6600GT, Coolink 350-es táp
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]