5158
-
#2160 Legalábbis megnézem, hogy mivan vele, mert ez az Ultra Edit vagymi nemtom milyen... :)
Amúgy töltöm már lefele... :) -
#2159 pksa, megcsinálom... :) -
#2158 warezcenter.cjb.hu -
#2157 Sector
A gond az, hogy SOKAT! kell várnod, míg beindul a letöltés!
Ajánlott FlashGet-t használni! Leírás a honlapon!
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync -
Mamesz #2156 Szerbusztok
Sajna még mindig nem sikerült megszereznem a 18 WoS:Across America- t.
Tudnátok Egy tuti oldalt ahonnan le lehet tölteni az .iso filét????? -
#2155 Sajna, nem tudok FTP-zni - koliban restrikciók történtek (Windows 2003 Server Enterprise, portlock suxxx!).
Így sajna még a saját honlapomat sem tudom frissíteni (pedig 280 MB-nyi fordítást kéne fellöknöm!)
Sajnálom, nem megy a shot...
De amikor elindul a telepítő, a megjelenő ablakban az ASCII logo tényleg el van csúszva, és csak onnan tudtam, hogy az akar lenni, hogy eddigi pályafutásom során ugye sok ilyen readme-t (crack csapatok) olvastam...
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync -
#2154 1.1-est nem csinálunk mert aki feltszei az egyik patchet az rakja fel már az újabbat is... -
#2153 nem még nem láttam mert raktam mgé fel :) -
#2152 de azért béta inkább belső használatra készült hamar értő embereknek :)
A végleges szájbarágós lesz. van benne gyakorlatom mert egy munkahelyeken számítógépet nem látott embereknek kellett leírnom használazti utasítást hogy megnézzék a mailjeiket. -
#2151 beraknál egy shotot az elcsúszott logoóról? Odafigyeltem erre is persze. Nekem 1024-ben miden jó helyen volt. De az gáz lenne ha más felbontásban meg csúszkálna... -
#2150 Carlos: ezt olvastad, fontos:
írtam tegnap:
"3. 1.2-es probléma: a következőt gondoltam megoldásnak. ((Nem most kell megcsinálni amit most leírok, csak hétfőn!!Én Carlos-ra gondoltam, de ha van hasonló angoltudással és elhivatottsággal rendelkező egyén akkor mehet ;) Szóval kell egy magyarítás nélküli 1.2-es játék. Abból ki kellene szedni a "local.def"-et, betenni egy Word-be. A magyarított "local.def"-et pedig egy másik WOrdbe behívni. És megnézni, hogy mit írtak újjat az 1.2-es local.def-be. Ezt egyszerűen lehet. Pl. egyből az elején megnézed a 99. sort. Ha megegyezik, akkor 90%, hogy addig nem volt változás. És így tovább. Ami plusz sor az 1.2-ben, azt át kellene másolni az 1.0-ás magyarított .def-be, így update-elve 1.2-re a magyarított .def-et.
Végülis csak ezt kell módosítanunk mert amúgy a magyarítás csak a képekhez nyúl, ami nem zavarhatja be az 1.0 és az 1.2-es közötti különbséget.
Előreláthatólag hétfőn elkészítem a végleges local.def-et. És azt át küldöm annak az embernek aki ezt bevállalná. Ő megcsinálja az update-elt local.def-et amihez én csinálok egy patchet. Így lesz egy 1.0-ás magyarításunk ami rámegy az 1.0-ásra és az 1.2-esre. Ha a játékod 1.2-es akkor feltezsed a magyarítás 1.2-es patcét is ;)
Jó mi?"
Szóval most még az 1.2-es problémával annyira nem foglalkozzatok. Ha meglesz a végleges 1.0-ás verzió akkor meg lehet abból így csinálni az 1.2-est. Mert ha ebből a verzióból megcsinálod az 1.2-t akkor hétfőn lehet újra csinálni., Az meg nem hiányzik senkinek. :) De ha nagyon ráérsz... de nem tartom okos lépésnek. -
#2149 olvastam eddig :) -
#2148 Az 1.2-es def is text fájl!
A megnyitásához: UltraEdit
Mátrix:
Rendben, a telepítőben majd azért add meg neki, hogy a felülírt fájlokról backup készüljön.
A "..." jó lesz, de azért nem árt tényleg szájbarágósan leírni mindent - a béta telepítőben a logo elcsúszott, a helyére azonnal a szöveg kell, ami felhívja mindenki figyelmét, hogy tényleg olvass el a Readme-t!
#2147 Láttad már az 1.2 local.def-et???
Mókás...csupa kocka meg ilyenek... :) -
#2146 Ittvagy???
Mizu? -
#2145 Na má megint benyomtatok vagy 200 hozzászólást, még jó hogy most feénymásolás közepette (könyvtár) van egy kis időm ;)
Imike: de ez így működik, mindke írja felül az eredetieket.
Az uninstall hozzá meg leszedi a fájlokat. Sztem az installerrel nem lesz semmi gond, de a célkönyvtárra csak 2 pontot teszek bele, hogy mindenkinek magának kelljen kitallózni. ;)
-
#2144 Magyarország térképe bennevan a Mod-ban (N betűt nyomsz és ott van... :) )
Kecskemét azért nincs benne a játékban, mert a városok fix helyen vannak az eredeti játékban és csak a nevük lett átírva egy olyanra, ami ugyanott van magyarországon... :)
Ezexerint Kecskeméti vagy??? Süti volt a repülőnap... :) -
chuck #2143 Wow, es mukodik :).
Ket kerdesem lenne:
Miert nincs rajta Kecskemet? :DD
A masik koltoi jellegu, gondolom ha lehetne, mar megoldottatok volna: Magyarorszag terkepet nem lehet beinjektlani a jatekba valamilyen modon ? -
#2142 Helyes... :) -
chuck #2141 Ok, most olvastam honlapon az idevago reszt. Probalom ugy. -
#2140 Nekem e games, de tökmind1... :)
Csak a magbyarítást a C doksi per 18 WoS -be telepítsd. Amúgy nemtom, hogy miért kéri a CD-t, nekem is iso van és egyszer sem kérte...
Nos, magyar winfosod van???
Csakmert ne az alapértelmezettbe pakold. Tallózd ki a dokumentumok könyvtáratt, majkd ott a '8 stb könyvtárat.
Ja és a CD legyen a meghajtóban (mégha virtuális, akkor is... :) ) -
chuck #2139 A c-n csak ilyen dir van, de ebben nehany konyvtaron, mentesen kivul mast en nem latok.
c:\Documents and Settings\Tamás\Dokumentumok\18 WoS Across America\ -
chuck #2138 Iso a lelkem. A magyaritas amit a honlapotokrol jelenleg le lehet tolteni. Ja, a jatek nem a default konyvtarba van telepitve a c meghajton, hanem alternativ modon a d:\games\ -ben van. -
#2137 Nos, álltalános users guide:
1, install 18 WoS AA
2, Indíccs játékot, majd lépj ki (létrehozza a vackait)
3, MAgyarítás a C:\Dokumentumok\18 WoS stb. könyvtárba
4, Játék indítása
5, nézni, hogy milyen szép magyar majdnem minden... :)
ISO v. RIP ??? -
chuck #2136 Skacok ki szeretnem probalni a magyarositast. Jatek felrakva 1.0, erre telepitem a magyarositast.Utanna inditanam a jatekot, es keri az eredeti cd-t. Berakom, utanna indul a progi, de az angol valtozat. Valamit en csinalok rosszul ? -
#2135 Menny...énis lassan megyek... :) -
FiReBoY #2134 Kircsi...
Én viszont nem patcheltem még a gamét...
De megyek játszani... Azt is kell néha... -
#2133 Hogy tetszik a Rádiós cikk? -
#2132 Az 1.2-es local.def az a kockás... :) -
FiReBoY #2131 Biztos... Total Commanderrel lehet szerkesztgetni a local.def-et... Úgy a legegyszerűbb... -
#2130 Matrixnak a kockák kellenek a local.def ből??? :) -
FiReBoY #2129 Jah... Nem árt... -
#2128 Egy kis reklám? -
FiReBoY #2127 WMH TeaM Portál RULEZ!!! : - ) -
FiReBoY #2126 #1908-as üzenet -
FiReBoY #2125 Hogy kijön... Attól függ, hogy sikerül-e a szövegfordítás... -
#2124 Mármint mi nem biztos? -
FiReBoY #2123 Nem biztos, de lehet... -
#2122 HelpDesk RULEZ! :) -
#2121 Nos, amennyiben fennvan a(z) 1.1 v. 1.2 -es patch és a magyarítás, akkor ez a kettő akad össze... :)
Vagy egyik, vagy másik. Amúgy dolgozunk az 1.2-es problémán, mert mindenkinél kilép 2 perc játék után... :)
Ha szeretnél a magyar verzióval játszani, akkor telepítsd újra a játékot DE ne tedd fel a pecseket.
Amúgy hétfőn este jön ki a bugfixált 0.9.9-es beta... :)