18 Wheels of Steel: Across America

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
nemtudom csak úgy 😉 ez a lényeg 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Carlos
mongyuk énsem értem. mi alakul át?

Þór vígi þessi rúnar

Ams
mit alakít át, mit csináltam rosszul?

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Carlos
No, megyek textúrálni... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
És miért van egy városban két baumax?
Vagymiaz a sárga alapon piros betûs izé... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Amúgy lehet, hogy tényleg rossz a szemem.
Vak vagyok, vagy csak én nem látom a sebmérõn a / -jelet a 'm' és a 'h' között???
Merthogy km/h...
Ha ottvan csak vak vagyok (meginn') akkor nem szóltam... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Mépont Jocó???
Bár nekem nagyon bejön!!! 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Én 1-2 órán belül készleszek, ha válaszol valaki (TE) az 1400-asra... 😊
Az ottani kérdésekbõl már egy megvan... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Jóvanmá' bazz!
Mifasznak kell ennyire bunkónak lenni...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Eszembe jutott még két 5let!!!
Megnézhetnénk, hogy hol vannak elrejtve a rendõri büntetések szöveges és az is mehetne magyarra... 😊
A másuk, hogy US és az I logókat is lecserélhetnénk.
Azokat megtaláltam. Ha lecseréljük, akkor mire???

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
Úgyhogy vagy 1-2 óráig várnám a kinntlevõségeket. Nem kell végleges meg már minden hanem amit addig meg tudtok csinálni.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
na akkor munkára! Ma szeretnék bétát kiadni!!! 😉

M@TriX
😉 Süti. "COOL" volt odaírva 😉

M@TriX
rossz a szemd, fiam 😉 Menj el szemészetre. Ott egy lámpa. 😉 Ennyire bénának ne nézz 😉

Carlos
akkor kerekítem 150-re!!!
Köszi!!!

Þór vígi þessi rúnar

tehát 500 láb 152.4 méter

All Your Babes Are Belong To Us

1 láb 0.3048 méter.

All Your Babes Are Belong To Us

Carlos
Gondom van... 😊
Kérdések, amire a textúrázás miatt gyors választ várok:
500 Ft (feet/láb) hány méter lehet. Szerint 1 Ft fél méter lehet...
Runaway Truck Ramp mi legyen - kamion felhajtó???
Trucks use lower gear - ??? értem mit jelent, de magyartalan...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Jóllátom a "süti" feliratot... 😊
Nagyon süti... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Ams
úgy csináltam...😊

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Carlos
Nem lepõdöm meg, hogy 13 éves vagy... 😊
Azért sem, mert az uncsitesóm is annyi és 3 nyelven beszél anyanyelvi szinten (angol,német,magyar) és jó hacker... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nekilátok a textúrázásnak. A tegnap este fantasztikus volt...pedig nem is kamionoztam... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
A hitelesítõ mérleg felirat le van csúszva a tábláról!!!

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
persze-persze 😉 Igaz AMS?

Legfeljebb nem. Így is szép, de a véglegesre lehet majd megcsináljuk..

M@TriX
nem! A képek alapján biztosan állíthatom hogy nem lesz, amit látsz csak vízió (vagy viziló). Annyira akarod látni, hogy már szinte az is. Ha nagyon nagyon nézzed annyira, azt fogod hinni, hogy az, hogy végül az lesz. Vagy nem az?

M@TriX
mai termésemim

meg egy screenshot:

M@TriX
grafikára gondoltam...

Zeenoo
Felraktam az 1.2-es peccset és átalakitja a külsö nézetes kilométerórát. Ugye tudtatok róla és ugy csináltátok meg a Km/h-s verziót?

Zeenoo
Az angolról forditást inkább hanygolom ha nem gond. Valami Egyéb grafikai cucc átalakitása?

M@TriX
szétnézhetsz a játék könyvtárában, hogyha találsz valami angol szövegû reklámot vagy valamely feliratot, akkor azt lefodíthatod, de elõbb kérdezd meg hogy az megvan e...

M@TriX
egérrel körbe lehet nézni...

Taptarap
egérrel nézel szét😊) /alapból/

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Zeenoo
HI !
Ujra itt vagyok
totál kidolgoztam magam
kell segitség?

M@TriX
mármint ha sok user ugrik a letöltésre. Legalábbis rossz tapasztalataim vannak, de végülis ugysem ugrik rá fél európa szóval jó lesz 😉

M@TriX
Amúgy sztem nem FTPre feltenni a cuccost az mindig rázós szokott lenni. De végülis nekem 8 csak legyen elérhetõ...

M@TriX
ok. akkor FiReBoY küld el holnap délelõtt amint lehet a fordításod, És holnap összegyúrom a bétát. Én kb 11ig nem leszek netközelben de aztán nekiállok...

WiZZaRD
reszemrol az a beta amit atkuldtem, tobbet modositgatni mar csak ha en is latom...tehat hefon este reszemrol mar gyurhatod a veglegest, de elobb hetvegen teszt😊))

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Mármint várjuk a bétát. Na persze a teljest is!!!

Jah... Én is küldök még egy javított fordítást holnap... És mi is várjuk!!! : - )

M@TriX
akkor az lesz, hogy ha már változtattál a nekem elküldötten akkor az utolsó verziót küld át nekem, mert a bétát a héten akarom kiadni. De akkor még dolgozol rajta és akkor 7fõn elküldöd a módosítottat. Aztána FireBoY-ébnõl meg a te véglegesdbõl gyúrok egy véglegeset.
Akkor Carlos holnap passzol textúrákat, addig én is csinálok pár dologt és remélem akkor hamarosan összejön a béta 😉

Igazából még nem tudjuk mekkora lesz a cucc, de egy pár Mb biztos lesz.

Köszi... Igaz hogy én tanulok, de felvételi elõtt állok... Szívás... Jah egyébként nem meglepõ, hogy 13 éves vagyok? Pedig elhihetitek!!! Ha kell küldök képet is!!!

WiZZaRD
amugy nagyon dogosen nez ki a honlap! profi!

Fefe
Ja én is dolgozom ezerrel

WiZZaRD
ne panaszkodj😊 te csak tanulsz de en dolgozom😊

Áhhh... Nem könnyû mindent csinálni 13 évesen... De azért tartom magam... : - )

Holnap még én is finomítgatok a fordításomon és összehozunk egy profit...

Nyugi WiZZaRd besegítek... : - )

WiZZaRD
Na elolvastam a mailodat, rendben tesztelni fogom, de sajna erre csak a hetvegen lesz idom, de legkesobb jovo heten hetfon megkapod a teljesen vegleges filet. Talan csutortok este lesz kis idom meg, de nem tudom...a hetvege a tuti.
raadasul jovo het keddtol nem vagyok masfel hetig😞 pedig arra a vegleges csomagra nagyon kivancsi leszek...

Fefe
Ok