18 Wheels of Steel: Across America

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stranger
Sziasztok! Király lesz a magyarosítás, már nagyon várom. Egy kérdés: jelent meg ehhez a játékhoz peccs? Mert valaki errõl magyarázott valamit vagy 500 hozzászólással ezelõtt..

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

M@TriX
miylen mailt?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ams
mélt megkaptad?

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Jah... És lesz saját fórum is!!! :-)

:-)

Carlos nem akarsz segíteni mailelni?

Felõlem mehet... De nem árt azért még egy ember, aki besegít...

M@TriX
sztem kinevezünk postásnak. Téged zargassanak majd a júzerek mindennel 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
sokat nem kellett tesztelgetni, de megnéztem. 😉
A város kiírások jók, a Szervíz nálam nagy rózsaszínként jön be a játékba, nézegetõvel, szóval megpróbálom besúvvasztani. A benzinkutakkal nem vitted túlzásba 😉
A kis benzinkút jó, de a nagynak a töltõdobozát kifehírétenéd, mint a MOL kutak ugye fehérek nem pirosak. Ha nem tudod vagy más dolgod van majd én megcsinálom.

Amúgy ma nekem is még melós napom volt mert egy sürgõs munka futott be, de mondtam a górénak, hogy húzzon a francba ne hozzon jól fizetõ sürgõs melókat mert játszani akarok!! (Na jó nem mondtam 😉)

Nah... A WMH TeaM-nek már van egy közös e-mail postafiókja a freemailen... Aki szerkesztette a magyarítást annak megadom a jelszavát, de elõtte adatokat kérek tõle a [email protected] címre!!!

M@TriX
😉

Mindenki szegény M@TriX-ot basztatja... ; - )

Carlos
Matrix: teszteled a cuccaimat???
Nekem ma semmire sem volt idõm, sorry...

Þór vígi þessi rúnar

Jah M@TriX... Mit kell átírni és hol hogy mûködjenek az ékezetes karakterek?

Szaisztok!!! A mostani oldalam chatjére lehet jönni chatelni ha akartok IRC kliensel!!! Port: 6667 ; Host: irc.irchat.tv ; Szoba: #polskisokk_hun Viszont készül a WMH TeaM oldala és chatje is!!! Jah... M@TriX elküldöm neked az én fordításomat mindjárt... Nem valami fasza, sõt valahol pontatlan mert nem tudtam és csak írtam valami feltételezést... Olyanok voltak, amikkel nem találkoztam a játékban még soha!!! De még ma elküldök mégegyet, ami már fejlesztette lesz!!!

zaki
én is összekevertem elõszõr a 2 játékot 😊

Grave Digger
Az egy másik játék😄

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Joke
Hát skacok mindne elismerésem az ötletért! A megvalósítás is minden bizonnyal nagyszerûen fog sikerülni!

A másik. nemrégiben megjelent egy magyar gamer újságban a Hard track:18 wos full játékként. Ez most ugyan az, mint az across america, vagy nem, mert ott nem láttam alcímet!

Ams
de, mindjá küldök 😊

M@TriX
Na de most 3-ig nem leszek addig jó tesztelgetést...

M@TriX
nincs, csak a hülye messenger kapcsol fel mindig 😉
Mailbe nem jó? 😉

Ams
icq-d van?

M@TriX
A Create Install 2003 Pro úgy látom ok lest, találtam belõle egy full verziót 😉

IMYke2.0.0.0
Az Astrum InstallWizard-ot én fullban használom, így sajnos nem tudom neked megmondani, hogy a Shareware változatban milyen restrikciók vannak...

------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

M@TriX
sajna nem 😞

M@TriX
Setup Generator Pro nem tud ilyet?

M@TriX
a shareware-ben?

IMYke2.0.0.0

.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Tudomásom szerint a Create Install 2003 Pro is tud ilyet.
Személyszerint, én az Astrum InstallWizard-ot használom, abban van ilyen opció.

M@TriX
ja én sem fizetek ilyenre, akkor hülyeség. Mindig is a Warez fizetés ellen voltam...
Egy kis gógyi kell és ingyen is be lehet szerezni aki nem képes rá az meg megérdemli hogy elõfizessen 😉

M@TriX
ez csak rész a mûszerfalak "magyarosítása"

M@TriX
erre gondoltam én is de van ilyen program ami elérhetõ? 😉
Mert gondoltam hogy pipák lennének, hogy csak szöveg; vagy városnevek, utak, térkép egy másik pipa... Mint ahogyan egy Custom install megy. an ilyen progid? Ha igen akkor vagy mailre vagy ide megmondod?

M@TriX
a rakétaautó sztem maradhat...

M@TriX
EZT már mondtam Imike elkerülte a figyelmed 😉 Lesz egy olyan amiben csak a magyarítás van és lesz egy olyan verzió amiben annyi van megváltoztatva amennyit tudtunk 😉
Aztén én speciel nem vállalom be hogy pályazserkesztésbe kezdek.
Ahogy most én járkálok vele szerinbtem van benne poén, hogy Csngersimára viszek egy rakat tehenet 😉
Ahogy írtam is csak talán nem olvastad. Igaz nem tökéletes Magyrország, de nekem jó lesz. Akinek meg nem az a magyarítást szedi le.

M@TriX
ja amúgy végre sikerült kitápászkodnom az ágyból 😉

M@TriX
bocs nálam volt a pruci, szóval készen vannak abelsõ és külsõ km órák

IMYke2.0.0.0
Akkor lesz drága, ha majd úgy jársz (járnak), mint az Apollo Warez Team "elõfizetõi" - váratlan látogatás a BSA-tól és a Rendõrségtõl.

IMYke2.0.0.0
Zínó!

A két fajta telepítõ helyett elég egy darab telepítõt csinálni (egy jobb fajta telepítõt készítõ program már tud csomagokat készíteni, és azok a telepítéskor az Egyéni opcióknál választhatók lehetnek.

GvD
Jó hát akkor adj ilyen címeket! Szúrjunk ki a többiekkel! De hát azért azt ne mondd, hogy 2rongy/hó-ért drága a ftp!
IMYke2.0.0.0
Azért nem kellene belenyugodni abba, hogy a netrõl INGYEN leszedhetõ dolgokat mások PÉNZÉRT tesznek közkinccsé!!!!!!
Én például nem töltök ilyen helyekrõl - jól kiszúrok velük, mi - , helyette inkább DC és ingyenes sites-ok.

GvD
Hát fizetõs ftp-rõl, sms-es web-es warez oldalakról! Ingyen ma már semmit sem tudsz leszedni! De azért látom még vannak optimista emberek!
Honnan lehet letölteni???

GvD
Zeenoo:
Van egy linked, amit leszedtem! Ez mit csinál a gaméval? Mert bár olvastam, hogy magyarításról van szó, de ha ez csak a te részed, akkor biztos nem teljes (vagy rosszul gondolom?)!

Meg ha valaki tudna felvilágosítást adni, hogy melyik modban mi a lényeg azt megköszönném! A New Yorkit megcsináltam, kaptam egy kongratulációt, aztán vissza a menübe! Na ez megérte gondoltam! A Free mod-ban viszont semmi kihívás nincs, mert semmi sincs megkötve (a sebességen kívül)! Apropó sebesség! Mennyivel lehet menni? Ha 40-nél többel megyek akkor mindenhol lekapcsolnak?
Honnan lehet letölteni a game-t?????

Ams
M@Trix! adsz 1 icq-t?

Carlos
Mondtad, hogy az önreklámokat kiveszed. Okés, csinálok TESCO gazdaságos óriásplakátot, nem gond!
DE!
A WMH TeaM-es rakétaautót is kiveszed??? Meg a Rest-es könyvet is??? Alapból amin rajtavan a nevünk aszt ki fogod venni, vagy ezek maradhatnak.
Mert a nagy reklám okés. Deha rárakják a rakétaautóra, hogy SCS Software, akkor mi miért ne??? Amúgyse láttam még azt az autót seholse, szóval szerintem az ilyen apró reklámok maradhatnak, fõleg, hogy nincs is belõlük sok (2db).

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Amúgy felrakni sem kell a pecsünket.
Mindenesetre engem nem zavar, hogy felhõkarcoló van Miskolcon.
Megyek csinálgatom a textúrákat... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Zeenoo
Hmmm Hmmmm

Ismétcsak kötözködik a Bácsi. De megintcsak igaza lehet.
Csinálni kék egy olyan verziót is amiben csak azok a részek vannak átirva amelyek a játék realitását nem változtatja meg (maradnának a városok, utak nevei, stb).
Aztán vigye kinek amelyik tetszik.
Söt szavazást is lehetne csinálni kiváncsiságképp melyik veziónak van nagyobb sikere

IMYke2.0.0.0
Akkor szerinted - mint a lenti képen is - reális az, hogy Magyarországnak tengerpartja van?????!!!!! (Na ne jöjjön senki nekem a revízionista nézetekkel!!!!)
Srácok, azért ne ringassátok magatokat tévhitekben.
Szép lesz, jó lesz, de semmi köze az igazi Játék koncepciójához.
Ezen tényleg morfondírozzatok el. Ha igazi MOD-ot akartok csinálni, akkor igenis módosítsátok a pályákat is, és ne legyenek benne pl.: teljes mértékben Amerikára jellemzõ autópályák (M7-es rulez), Buickok, Cadillac-ek, amerikai kamionok, tengerpartok, hatalmas felhõkarcolók stb.
Ha ezeket nem küszöbölitek ki, akkor továbbra is - bármennyire magyar lesz benne minden - olyan lesz a munkátok, mint a Vice City-ben megjelenõ Magyar Posta autó stb.: eléggé muris és teljességgel oda nem illõ.
Helyette legyen csak simán magyarítás: szövegek, táblák, feliratok - szöveghûséggel, önkény nélkül.

Gondolkozzatok!

Leeht jönni azzal, hogy akit nem érdekel, az majd nem teszi fel, de kicsit is átgondoljátok, akkor rájöttök: a munkátok azért megy veszendõbe, mert nem tudjátok elérni a célotokat - miszerint a Játékos tényleg Magyarországon érezze magát (lásd fentebb - tengerpart, felhõkarcolók, amerikai cirkálók stb.)

Zeenoo
A bizonyiték :