18 Wheels of Steel: Across America
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mátrix: ment mail képhibával kapcsolatban...
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
És szörnyû dolog történt velem, majdnem leestem a székrõl.
Szóval, a Gross Income (nettó bevétel asszem): 0 (!!!).
És a Running Costs (...): 997,930 (!!!).
Szóval miért is van 0 bevételem és majd' egymillió kiadásom??? Érti ezt valaki, hogy hogyan mûködik ez a része a játéknak??? Merthogy bevételem az volt, 4 miláról vett le egymilliót, szóval fuvarozok én a kis cimbijeimmel, de akkor miért nincs bevétel (Gross Income)???
És mitõl ennyi a kiadás (Running Costs)???
Þór vígi þessi rúnar
Naszép... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
mi ez a fõmenüben: "ui_show_room" így van benne. Nálam van a hiba?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Az lesz az 1.0
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
De az meglesz a véglegesben 😉
Az útjelzõtáblákra megcsináltam ott jó csak a betöltésnél jön elõ:
Ez a beta v0.9, ott van a readme-ben az elején. 😉
Szóval:amikor betölti a játékot és a töltés csíknál írja ki azokaz,hogy kereskedõ,épületek betöltése stb. ott az épület helyett "pület" betöltése van"
Hogy csináltad XPd van?
A usernev/documetsbe installtad be?
Igen-igen vettem a bátorságot és összepakoltam egy installerbe a cuccot. 😉
Annyit kérnék, hogyha valaki lát textúrán angol szöveget akkor azt shotolja le nekem (be van építve a játékba) és küldje el e-mailen. (Lehetõleg nem 2MB-os BMP-ben mert ISDN-em van 😉 100K körüli jpg már tökéletes. Ja ha lehet bekapcsolt térképpel, hogy lássam, hogy merre van.
A szöveg 98%-os még, mert hétfõn lesz kész a végleges változat. Akkor kerülnek bele a kamionok valós nevei is.
Szóval ha bármi bug van, vagy 5let stb, akkor mail! 😉
Értekezni a
http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1063787952
fórumon lehet 😉
Letöltésért Katt a szép képre 😉

Letöltés (6.6M😎
Amúgy most játszottam egy kicsit és eltelt egy újabb hét.
És szörnyû dolog történt velem, majdnem leestem a székrõl.
Szóval, a Gross Income (nettó bevétel asszem): 0 (!!!).
És a Running Costs (...): 997,930 (!!!).
Szóval miért is van 0 bevételem és majd' egymillió kiadásom??? Érti ezt valaki, hogy hogyan mûködik ez a része a játéknak??? Merthogy bevételem az volt, 4 miláról vett le egymilliót, szóval fuvarozok én a kis cimbijeimmel, de akkor miért nincs bevétel (Gross Income)???
És mitõl ennyi a kiadás (Running Costs)???
Þór vígi þessi rúnar