18 Wheels of Steel: Across America
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
FiReBoY: mekkora filet tudsz elhelyezni a honlap szerverén? És nem törlik le?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
2ik:
Nem tudnak kijönni hozzám a BSA-sok, mert a reg csupán egy emil cím (ez alapján különböztetik meg/azonosítják be az elõfizetõket), a befizetésnél meg nem kell név (OTP-s folyószámlára utalás)! Másrészt meg vannak Apollo-s haverjaim, és oda sem kellett (anno) név! Láttátok az Apollos ftp-t? Na ilyen mértékû szoftverbázishoz (mikrós rendszer kivételével) nem lehet ingyen hozzájutni!
Matrix:
Az addig rendben van hogy game-kat le lehet különbözõ warez oldalakról szedni ingyen is, de a grafikus rajzprogramokat nem nagyon szokták felrakni, a hozzájuk tartozó Plug-in-eket meg egyáltalán nem! De ezenkívül (ha csak a játékok kellenek nektek, meg 56-os bakelitfilmek, meg tök gagyi mp3-ak) teljesen igazatok van!
A magyarítással meg csak így tovább! Nagyon jók az ötletek!
Peace mindenkinek!!!
Holnap ugyanit, ugyanvelem, meg a textúráimmal... 😊)
Þór vígi þessi rúnar
júúj, ahelyett hogy asszony is textúrázna😄
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Az hogy WheelsMakers nagyon hülyén hangzik, meg nem is helyes szerintem... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Ami eszembe jutott méág:
-amikor felveszel cargo-t ajánl egy utat, azt magyarítottátok?
-Ha a bérelt embered elviszi a cuccot, azt magyarítottátok?
-amikor Te vagy a jani egy városban, azt magyarítottátok?
Þór vígi þessi rúnar