5158
  • Carlos
    Jaja, ki nyomja a fordítást???
    Csakmert elküldhetné, hogy átnézzem!!!
  • Fefe
    Csak az alap verzióval fut tökéletesen de már itt az emberkék rajta vannak az ügyön
  • Fefe
    Ajaj már 6 éve vagyunk együtt
  • Fefe
    Hát lehet,hogy nagy Láma vagyok de én az 1.2.scs azon belül a scripts könyvtárba másoltam a magyarosított local.def fájlt. Elvileg az 1.0 is ott van
  • Carlos
    Szegénykém...Csinos lány?
  • Carlos
    Beta... :)
    Még az 1.2-es peccsel fagy!!!
  • Fefe
    Király :) Csak az a kár,hogy nem az b.nőm fürdetett mert sajna ma nincs itt
  • GvD
    Na mizujs a magyarosítással? Hol tart?
  • Fefe
    Mert ha a "patch_1_2.scs"-be a local.def fájl megnyitásakor mindenféle kockát ad ki nem úgy minta az 1.0-ás local.def amiben rendes szövegek vannak
  • Carlos
    nem biztos...
    milyen volt a pancsi?
  • Fefe
    Ezt már probáltam de nem kamázta de inkább szerintem én rontottam el
  • Carlos
    Pizza RULEZ!
  • Carlos
    igaz...
  • IMYke2.0.0.0
    Erre a legjobb megoldás:
    A Telepítővel lehet egy biztonsági másolatot készíttetni a felülírásra kerülő fájl(ok)ról. Ezt szerintem minden install készítő tudja.
    A Magyarítás feltelepülése közben tehát készülne egy patch_1_2.scs.bak, és ha gond van a Magyarítással, akkor - mint jelenleg is - annak eltávolítása után a *.bak kiterjesztésűt egyszerűen visszanevezni *.scs-re és kész, minden marad a régi.

------------------------------------------
    .:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
  • Carlos
    Na igen!
    De figyicsak... :)
    Mivan, ha nem akarod a magyarítást és uninstallod???
    Akkor mivan?
    Kitörlöd az eredetieket?
  • IMYke2.0.0.0
    Reméljük stabil lesz.
    Amúgy, bár még nem foglalkoztam sokat a Játék "lelkével", szerintem azt is meg lehetne csinálni vele, hogy magába, a patch által feltett "patch_1_2.scs"-be rakni a magyarítást.
    Hangsúlyozom, nem tudom még, miként reagálna, de más Játékok esetében már nem egyszer bejött a dolog.
    A *.scs ugyebár zip, amit "Normal" tömörítés mellett kell elkészíteni, majd az "aa" könyvtárban lévőt felülírni...

.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
  • Carlos
    Kicsit lemarattam, mert a húgom pizzat hozott nekem. Fura... :)
  • Carlos
    Lehet...
    De mi nem azért fogunk magyarosítani minden játékot, hogy fetyázzunk, hanem azért, hogy szórakozzunk, jól érezzük magunkat. És lehet, hogy ez a pecs fél év múlva se lesz stabil, de a mienk lesz!!!
  • IMYke2.0.0.0
    úúúú, na erre már nekem is röhögnöm kell: helyesírás rulez!

:))))))))))))
  • IMYke2.0.0.0
    Ténylegh, ne vesszünk össze, hiszen - végülis - gey oldalon állunk, nemde?

• Fefe
    Nah most már tényleg megyek zuhanyozni :) 10 perc és vagyok
  • IMYke2.0.0.0
    Tudtommal nem "fikáztam", csak egyszerűen őszinte voltam.
    Az Élet nem fenékig tejfel. S inkább, én, egyedül kritizáljak (melyek ugye nem ok nélküliek - de mivel Matrix közölte, amit közölt a 0.99-el kapcsoaltban), mintsem később kapjátok az áldást.
    Ezzel egyet lehet érteni, szerintem.

• Fefe
    "Egyszerűen (megvallom) jól esik olyan emberkékkel - még ha néha ki kell [belső indítattás okán] "oktatni őket - beszélgetni, akik ennyire bátran kiállnak egy vágy mellett.
    Jómagam is így kezdtem."
    Mondjuk én is ezt érzem amikor a villany,víz,fűtésszerelésben oktatók valakit :)

Ui. Tényleg ne vesszünk már össze ilyen dolgokon.
  • Fefe
    Jó de az se megoldás,hogy bejössz ide elkezded fikázni a dolgokat,hogy így nem meg úgy nem jó stb.... Ja és azt ne felejtsd el,hogy itt senki se grafikus ill. játék fejlesztő. Ez az egész pusztán lelkesedésből jött össze. Az meg,hogy vannak hibái hát istenem azért vagyunk itt,hogy megosszuk egymással és amint lehet korrigáljuk. De pl azt én sem tudom lenyelni,hogy egy 13 éves srác pusztán jó indulatból csinált nekünk egy logót és te azt is lefikázod. Ha valakinek közölük nem tetszik az felkeresi Fireboyt és megbeszéli vele.

Ui.:Ezeket ne vedd sértésnek vagy rosszindulatnak mert tudom,hogy te segíteni akarsz csak másképp kell kifejezni magad.

Üdv Fefe
  • IMYke2.0.0.0
    Tényleg, - őszintén - nem bántani akarok (és téged sem!) senkit!
    Egyszerűen (megvallom) jól esik olyan emberkékkel - még ha néha ki kell [belső indítattás okán] "oktatni őket - beszélgetni, akik ennyire bátran kiállnak egy vágy mellett.
    Jómagam is így kezdtem.
    De nekem nem volt szerencsém, nem volt senki, aki kritikával segített volna, nem is tudtam olyan gyorsan eljutni erre a szintre, mint Ti - ha jól csináltok mindent.
    Remélem, nem csak 1 Játékkal lesz még dolgotok.

Ehhez viszont az kell, hogy tanuljatok - Tőlünk (HJ, GMiki, Zagash, Jakuza, Guillotine, YarYar, én stb.).

• Carlos
    A sceanriok le vannak már fordítva? Mertha igen, akkor nem esek neki énis, mert minek... :)
  • Carlos
    Addig lefordítom a missziók leírásait és a skin festés neveit, ha megtalálom... :)
  • Carlos
    oksa... :)
  • Carlos
    Igazad lehet, DE szerinted egy kezdőnek jólesik, ha CSAK a hibáit említed??? Mert más t nem nagyon hallottam Tőled!!!
    Te is voltál kezdő!!! Ezt meg Te vedd figyelembe!
  • Fefe
    Megyek
    jövök minnyá
  • IMYke2.0.0.0
    Őszintén? Nem nagyon érdekel, hogy Te mit gondolsz (már megbocsáss)!
    A helyzet az, hogyha a kritikát nem bírod akkor az értékelést sem érdemelheted ki.
    Gondolkozz el ezen és nyeld le a nyomdafestéket nem tűrő szavaid, mert megfulladsz míg a szádban forgatod őket...

Ja, és ez még nem is sértegetés volt.

• Carlos
    oksa... :)
    Valaki küldje át!!!
  • Fefe
    oké nézzd át
  • Carlos
    1957 pls
  • Carlos
    Ja, én meg kuncsorgok nála melóért... :)
    AMúgy én 23 vagyok... :)
  • Fefe
    Még az is lehet,hogy egy pár év múlva ő fog írni 1 kamionos játékot
  • Fefe
    Pont ezt akartam írni. Bazz én 25 leszek de a weboldal készítést nem igen vágom
  • Carlos
    Szerintem is jól nyomja...!!!
    Egy ilyen srác szerintem mehetne ilyen téren tovább... :)
    Vagy megtaníthatna ilyen kis site csinálására engem is... :)
    Amúgy énis programozó vónék... :)
  • Fefe
    Semmi kül.
  • Carlos
    Back in a Bit, hozok erre a gépe is WOS-t... :)