18 Wheels of Steel: Across America
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asszem...csaknem lesz már annyi dógom, mint ma!!! 😞
Þór vígi þessi rúnar

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Bocsi, itt az asszony, úgyhogy este nuku játék és pc... 😞
Mind1.... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Wizzard: amit elfelejtettél mailt 😉
Carlos: ami még van 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Kicsit legyen összeszedettebb, "magyarabb" - és ha honlapról van szó, akkor ne legyen ennyire dedósan vulgáris lásd: "fasza"
Kultúrált munkához kultúrált honlap dukál!
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sziasztok!!! Azért gyûltünk itt össze, hogy eláruljuk mi is a célunk nekünk a WMH TeaM-eseknek. A csapat a SuperGamez fórumában jött öszze egy kis beszélgetés erejéig a Játékosok fórumában egy szuper kis játék kapcsán. Ez a játék a 18 Wheels of Steel Across America. Egyszer csak jött az ötlet, hogy nem lehetne-e magyarosítani a game-t. Az egész egyik elindítója, M@TriX neki állt és keresgetett a játék könyvtárszerkezetében. Második elindítónak veszem magamat, FiReBoY-t azért, mert én alapítottam meg a WMH TeaM-et. Aztán gyûltünk, egyre csak gyûltünk, amíg egy fasza kis csapat öszze nem jött és közös erõfeszítéssel a 18 Wheels of Steel Across America-ból egy 18 Wheels of Steel Across Hungary-t csináltunk. M@TriX csinálta a legnagyobb részét a magyarosításnak, aztán Carlos a textúrás, WiZZaRD és én az angolból magyarra fordítást, Antijedi a céglogók beszerzõje, Fefe a kamionnevek gyûjtõje. Asszem ennyi... Az én szerepkörömbe jutott még az is (mert saját ötlet volt :-), hogy csináljunk egy honlapot a WMH TeaM-nek. Nagyvonalakban ennyi lenne a története a magyarosításnak és az egész csapatnak. Jajj!!! Majdnem elfelejtettem, hogy mi is az a WMH TeaM? WheelsMakers Hungary TeaM

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
good otlet a beta installer...korrekt. akkor legalabb csokorba lehet itt a forumon gyujteni a hibakat es mindenki kijavitgatja a magaet😊))
Mint mondtam már úgy lesz ha midnnekitõl beérkezik a cucc, akkor kiadok egy mindent tartalmazó béta csomagot installerrel. Aztán meg kiadjuk majd a véglegeset a visszajelzések után.
Amúgy én is írtam neked mailt...