18 Wheels of Steel: Across America

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Kapok mélre nicket és jelszót?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
oksa, holnap meglesz... 😊
Asszem...csaknem lesz már annyi dógom, mint ma!!! 😞

Þór vígi þessi rúnar

Ams
ment válasz.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Carlos
sÜTI.. . 😊
Bocsi, itt az asszony, úgyhogy este nuku játék és pc... 😞
Mind1.... 😊

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
Na gyerünk fiúk várom a cuccokat!
Wizzard: amit elfelejtettél mailt 😉
Carlos: ami még van 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
naná 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Szóljon akinek nem tetszk!!!

Kérem azt aki szerkesztette a kiegészítõt, NE REGISZTRÁLJON AZ OLDALON!!!

Megnézted?

M@TriX
szuper 😉

Jah Carlos... Kérlek válaszolj a #1248-as hozzászólástól felfel olvasva nekem!!!

Tehát adminisztráció... Én leszek a mindenes az oldalon, ert én csinálom, de nektek majd az oldal fórumjában kell moderálni megy stb. Már mûködik, de még csinálom... Címe: WMH TeaM Portál

Ams
ment válasz.

Nah szóval... Talán holnap már véglegesen be tudom fejezni a WMH TeaM weblapját. Php-ben készült, egy Php-Nuke alappal, amit én megbízhatónak tartok. Namost... Mindenki, aki szerkesztette a magyarítást kap egy adminisztrátori jogot az oldalon... Nah most megyek kajálni, mindjárt folytatom...

M@TriX
ja én is ehhez hasonlót fogalmaztam volna meg. Amúgy beköszönõ szövegnek jó lesz 😉

Roger that!!!

IMYke2.0.0.0
Húúúúú, nagy kõ... 😊
Kicsit legyen összeszedettebb, "magyarabb" - és ha honlapról van szó, akkor ne legyen ennyire dedósan vulgáris lásd: "fasza"
Kultúrált munkához kultúrált honlap dukál!

------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

De ötletnek nem rossz... Szerintem...

Ok.. Ez még nem végleges...

IMYke2.0.0.0
HELYESÍRÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hogy tetszik?

Ez fog szerepelni a WMH TeaM fõoldalán:

Sziasztok!!! Azért gyûltünk itt össze, hogy eláruljuk mi is a célunk nekünk a WMH TeaM-eseknek. A csapat a SuperGamez fórumában jött öszze egy kis beszélgetés erejéig a Játékosok fórumában egy szuper kis játék kapcsán. Ez a játék a 18 Wheels of Steel Across America. Egyszer csak jött az ötlet, hogy nem lehetne-e magyarosítani a game-t. Az egész egyik elindítója, M@TriX neki állt és keresgetett a játék könyvtárszerkezetében. Második elindítónak veszem magamat, FiReBoY-t azért, mert én alapítottam meg a WMH TeaM-et. Aztán gyûltünk, egyre csak gyûltünk, amíg egy fasza kis csapat öszze nem jött és közös erõfeszítéssel a 18 Wheels of Steel Across America-ból egy 18 Wheels of Steel Across Hungary-t csináltunk. M@TriX csinálta a legnagyobb részét a magyarosításnak, aztán Carlos a textúrás, WiZZaRD és én az angolból magyarra fordítást, Antijedi a céglogók beszerzõje, Fefe a kamionnevek gyûjtõje. Asszem ennyi... Az én szerepkörömbe jutott még az is (mert saját ötlet volt :-), hogy csináljunk egy honlapot a WMH TeaM-nek. Nagyvonalakban ennyi lenne a története a magyarosításnak és az egész csapatnak. Jajj!!! Majdnem elfelejtettem, hogy mi is az a WMH TeaM? WheelsMakers Hungary TeaM

A mailben azt is írtam, hogy a Te meg az én nevem mellé légyszi tedd be azt, hogy a WMH TeaM megalapítója. És még pluszba az én nevehez azt, hogy a WMH TeaM weboldalának készítõje... Ha nem teszed be, akkor nem teszed be... Nekem mind1, de szerintem úgy minden infó ott lenne a creditsben...

Az elsõ béta verziót?

M@TriX
ez már nem a legfrisseb de van benne infó:

M@TriX
Wizzard új verzióját megvárom, aztán összevágom a végelegest mármint a bétavéglegeset...

Nah akkor gyûjtsük össze ki mit csinált. M@TriX volt a mindenes, Carlos a textúrás fiú ( : - ), én és WiZZaRd a fordítós fiú, aztán már tovább nem tudom... Segítsetek sürgõsen!!!

Még nagyon fos, szar verziójú a fordítás... Hulla fáradtan fordítottam... Minig is utáltam a hétfõt... :-)

:-)

M@TriX
ja megjött! süti.. Majd összeollózom...

M@TriX
18 keréken 4 kerék nélkül

Megkaptad a mailemet?

WiZZaRD
passz😊 nem vagyok egy kreativ alkat😊

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

M@TriX
még mindig 😉

M@TriX
Na egy kicsit MOLosítottam a benzinkutat 😉

Zeenoo, Grave Digger, zaki?

M@TriX
azt majd beválllaom..

M@TriX, Carlos, antijedi, WiZZaRD, Fefe, Ams? Ötlet?

Hahó!!!

Mi legyen a WMH TeaM szlogenje?

WiZZaRD

WiZZaRD
a jobb dolgokat kell megtartani mindkettobol... de ezt ki nezi majd vegig?😊

Hallod!!! WiZZaRD meg az én fordításomat össze kéne vonni...

WiZZaRD
ööö...akkor esetleg megnezem😊 ezt elfelejtettem hehe😊
good otlet a beta installer...korrekt. akkor legalabb csokorba lehet itt a forumon gyujteni a hibakat es mindenki kijavitgatja a magaet😊))

Majd a WMH TeaM oldalára feldobjuk... Hamarosan elkészül!!!

M@TriX
hát még nem érkezett meg 😉 De remélem hamarosan.
Mint mondtam már úgy lesz ha midnnekitõl beérkezik a cucc, akkor kiadok egy mindent tartalmazó béta csomagot installerrel. Aztán meg kiadjuk majd a véglegeset a visszajelzések után.
Amúgy én is írtam neked mailt...

M@TriX
vicc volt már válaszoltam is akkor 😉

WiZZaRD
Matrix kollega urnak elment mailbe a forditas 100%-os valtozata, egy ket szoveget rovidebbre vettem, magyarabba tettem, de meg tesztelni kell. Valahova lehet fel kene dobni, hogy elerheto legyen es tesztelgessetek, aztan javaslatok alapjan kijavitom final verziora😊

Hja... Megjelnt már hozzá kettõ amit nem mi csináltunk...

Ams
küldtem 1et