18 Wheels of Steel: Across America

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Láttam, s tényleg remek.
Csak azért írtam, mondhatni "atyai jótanácsként" a korábbit, mert bizony könnyen átlehet esni annak a bizonyos lónak a túoldalára... és akkor az egész Játék férc lesz.
Ha megjelenik mondjuk egy intro-ban, egy Credits-ben a magyarítást készítõ(k) logoja, azzal nincs is baj. De a Játékban - és ráadásul több helyen (és ezt a képekbõl állítom) - az túlzás.
Az remek ötlet, hogy Magyarországra helyezitek (az amúgy teljesen amerikai játékot), de arra is gondolni kellene, hogy teljesen ambivalens (ellentétes) a szöveges (értsd: grafika + szöveg) anyag a valódi, a Játék pályáit alkotó információkkal.
Hogy érthetõbb legyek:
Hiába rajzolod át a Térképet, hiába adsz magyar nevet mondjuk Chicago-nak, amikor a Játék folyamán a Játékos tudja, és érzi, hogy mondjuk Szeged és Tiszalök nincs ilyen közel egymáshoz, miközben mondjuk a grafikai munkák során így adódik (ez csak egy példa példája volt). Érted?
Nincs és nem lehet bekalkulálni a Játék folyamán telõ idõvel azonosan megjelenõ magyar városok feltûnését...!

------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

M@TriX
amúgy én kifejezetten útálom az önreklámozó magyarításokat, szóval tudom mirõl beszélsz. Ezért biztos lehetsz benne, hogy ez nem olyan lesz.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
"pályát is át kellene editálni! Nem egyszerûen a grafikai elemekre gondolok itt"

Ennyire nem mászunk bele a játékba csak szöveg és textúra szinten. De minõségi lesz a cucc, elhiheted. Én eddig egy munkámat sem engedtem ki úgy a kezeim közül, hogy ne lennék vele elégedett, szóval a max-ot húzzuk ki a játékból.

A képeket láttad? Annyira van megváltoztatva a térkép és útvonal, várostérkép...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
én minden önreklámot visszafogtam csak a creditsbe pakoltam be magunkat. Egyéb helyre én nem javasoltam csak engedélyeztem, hogy az útszéli óriásplakátokon legyen rajta a logó, de mondjuk lehet végsõben inkább azt is lecserélem. Mert mi a francnak. Ez a csapat úgyis enneka játéknak a magyarosítására jött össze. A credits-et és az installt nézve úgy is látja a júzer hogy mi csináltuk. Szerintem is minden textúra és egyéb legyen reklámmentes.

Imyke: a cégek is mind valósak, csak a hajózási cégek lettek kitaláltak. Szóval próbálok ügyelni, hogy valósághû legyen az egész és a júzer Magyrországon érezze majd magát...

M@TriX
a vársonevek át vannk írva lásd a lenti képeken a magyartérképnek megfelelõen

M@TriX
a dolgokat nekem küldjétek, hogy a pakkban benne legyen

Ams
kész, vki plz tesztelje. kinek küldjem?

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Zeenoo
Igen erre már én is gondoltam olyan szinten hogy muszály átirni a városneveket is ?

IMYke2.0.0.0
Csak annyit, ha mint a magyarítások nagyöregje mondhatnék:

Ne kezeljétek ennyire szabadon a Játékot! Nem az a cél, hogy minden lehetséges helyen a Ti logotok jelenjen meg, hanem maradjon valami az eredeti (alkotói) akartból is, még akkor is, ha teszem azt, az egész Játékot Magyarországba akarjátok átültetni - ami ugye teljességgel lehetetlen, hiszen ahhoz a (sok) pályát is át kellene editálni! Nem egyszerûen a grafikai elemekre gondolok itt...

------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

M@TriX
na megnéztem õket szuper, majd tesztelem gémben is de egész nap melóztam és 18 Wheelertem szóval kikészült a fejem... Valszeg holnap. Ráfexem a dolgora és a béta installer is kész lesz holnap megérkezik mindenkitõl a várt cucc...

Fefe
Nagyon Királyok lettek le a kalappal

Fefe
Köszi

Carlos
PEACE...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Holnap reggel elolvasom a reakciókat.
Senki sem ír semmit a munkámról...
MIÉRT???
Mind1. Please reagáljátok le a cuccaimat!!! Köszi!

Best regards!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Az eredetiek könyvtárban vannak azok, amiket még nem csináltam meg, de meg fogom õket!!!
Amúgy a készek hogy tetszenek????

Þór vígi þessi rúnar

WiZZaRD
nagyon kiraly lett!

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Fefe
Szívesen

M@TriX
na hamar szóltam kösz, már jön is ;)

M@TriX
ja jó lesz! a filet el ne felejtsd ;)

Fefe
Fefe
Szerinte=Szerintem

Fefe
Szerinte is. Azért csinálta én is 140-ig csak még finomítani kellene rajta. (csak probálkoztam)

M@TriX
ja jó lesz amit én mindig mondogatok a játék sebességérzetének is megfelel a
0-20-30-40-60-80-100-120-140

M@TriX
persze lnket írd majd be, kösz! ;)

Fefe
Szerintem a 140 az jó.

Egy 3650-es ezeket az adatokat adta, e szerint kellen v.hogy beosztani:

1 mph = 1,60934 kmh
10 mph = 16,0934 kmh
20 mph = 32,1868 kmh
30 mph = 48,2802 kmh
40 mph = 64,3736 kmh
50 mph = 80,467 kmh
60 mph = 96,5604 kmh
70 mph = 112,6538 kmh
80 mph = 128,7472 kmh

Fefe
Tudom mivel átlátszó felületen kell csinálni nem. Ahhoz már hozzá se merek nyúlni

Ams
jó, a hudos nehezebb:(

Fefe
Persze a Mph-t át kell írni Km/h-ra

Fefe
MaTriX: akkor kell amit Carlos küldött?

Fefe
Nah én ezt dobtam össze röpke 20 perc alatt (hozzá teszem hogy marha béna vagyok csak probálkoztam)

Fefe
Így jó szerintem

Zeenoo
OK

Ams
akkor 0-20-30-40-60-80-100-120-140?

Fefe
Szerintem is

Ams
összekéne hangolni

Zeenoo
kerekitsük 140-re
kompromisszum :)

Ams
De olyat nem szoktak odaírni, hogy 135 :)

Fefe
Mátrix:nekem nem hibás a csomagolás

Nah... Kész van a fordítás, holnap elküldöm neked M@TriX, mert még javítgatok rajta. Ami majd nem fog tetszeni benne azt javíthatod, de én már a WMH TeaM honlapját kezedem el gyártani. Hát elmondom, hogy az én 13 éves fejemmel valamit nem nagyon tudtam lefordítani és hát azokat kéne javítani majd... Tehát akkor holnap küldöm át... Jah nagy titkot árulok el... A honlapnak lesz IRC-s chatje lehet hogy egy php-nuke alappal, de majd még meglátom.

Zeenoo
Srácok itt IZÉKE van nem arányosan kell csinálni?
tehát a beosztásokat is megváltoztatni ugy hogy 100Mph az 160Km/h-nak feleljen meg?
Mert ha igy nézzük akkor80mérföldes az utolsó vonás az pedig 135 kilóméternek felel meg

Fefe
Én se

Ams
akkó nemtom

Fefe
Most jön a mail

Fefe
Én nekem a 140 az uccsó

Ams
0-20-40-60-80-100-120-140-160 nak csináltam

Ams
akkor az utolsó üres legyen?:) 160 lesz az:)

M@TriX
CARLOS!!!!! fiam! küld el Fefe-nek a cuccot!!!! ;)

Fefe
Ok értem azért próbálkozom

M@TriX
0-20-30-40-60-80-100-120-140