34737
  • PunkZoli
    valve anti cheat

csíteket derít fel, több kevesebb sikerrel (csak multiplayeres gamekben)
  • lagos01
    Ha belépek az acc om ra és a beállításokba megyek ott van egy ilyen sor:
    VAC állapota:jó hírben állva
    Mi az a vac?
  • csoli31
    Ez egy tipikus ac. lopó trükk (add meg az ac. neved, és jelszavad nekem)! Az ilyet jól meg kellene nevelni.
    Szerk.
    De látom már meg is kaptad érte a jutalmad!
  • Pretorian
    Ő csinálta a videót, nézd meg az sg-s nickjét, meg a desktop hátterét a videón.
  • Pretorian
    Imádom ezeket a karácsony körüli akciókat. Vettem kilenc játékot összesen 20 euróért, ráadásul AAA-cimeket pl. Mass Effect, Medieval 2: Total War, Unreal Tournament 3...
  • Pretorian
    Hát mondjuk lépj be az accountoddal a Steam-be.
  • sajtburger
    Ha a játékot elindítva a következő üzenet jelenik meg mit tegyek? "Must be signed in Steam in Online mod to played."
  • chooselee
    Ha el akarod veszíteni a accountod akkor hajrá, de amúgy jó nagy kamu és aljas sz*r próbálkozás, akárki is csinálta a videót! Fosztanám meg minden örömtől az életben!
  • PunkZoli
    búé!!! még helyesen sem tudsz írni, siralmas:D
  • Miley Cyrus
    http://www.youtube.com/watch?v=lUWi5M5PJxo
    Ez.
  • Miley Cyrus

Szerintetek megy?
  • grebber
    C-re van telepítve a steam nekem.
    Olyan megoldás működik hogy ha a letöltött game-eket tartalmazó mappát áthelyezem mondjuk másik meghajtóra.Uninstalálom C-ről Steam-et felteszem másik meghajtóra és a rendes helyére bemásolom az áthelyezett gameket???
  • Elektromann
    Sziasztok
    Az én problémám az, hogy van egy Steam fejhasználóm, de elfelejtettem a jelszavat is, és a titkos válaszhoz se tudom, mit írtam. Hoztam létre egy másik felhasználót, de ehhez egy másik e-mail cím kellett. Szeretném használni a régi e-mail címet az új felhasználómon, mert az új e-mail cím teljesen felesleges. Meg lehet valahogy oldani, hogy töröljem a régi felhasználót? Vagy valaki fel tudná törni, hogy legyen már vele valami?
  • fery02
    Steam amúgy nálam mindig maximális sebességgel tölt, Steam-re az ég világon nincsen panaszom, nagyon jó program.
  • fery02
    Mind1, most már próbálkozok. Letöltöttem már a patch-t kézileg egyszer, de crc-s volt. :D
    Most elkezdtem filefront-ról szedni (az tán megbízhatóbb) és az egész folyamat mostanáig eltart, mert biztos szerver túlterhelések vannak azért tölti lassan. Majd 1 óra múlva tán lejön és kipróbálom...majd beírok eredményt
  • PunkZoli
    ha lassú a neted akkor próbálj nézelődni a fórumon, másnak ment e, ha gyors neted van viszont lassan jön csak akkor settings-download fül és állítsd át az országot... pl germany-ra
  • fery02
    Sziasztok. Az imént telepítettem Steam-en kerszetül, lemezről a F.E.A.R. 2 játékot.
    Telepítés után elkezdte frissíteni, de szüneteltettem, mert láttam nagyon nem halad és rákeresek neten kíváncsiságból, hogy a legújabb patch mekkora. 900 megát nyom.
    Most érdekelne, hogyha inkább letölteném netről kézileg és kézileg telepíteném, akkor felismerné a Steam és oda telepítené-e a frissítést vagy esetleg bekavarna.
    Szóval nem tudom, hogy inkább haggyam-e automatikusan letölteni Steam-nek a frissítést (amit nem nagyon akarok, mert ha újratelepíteném egyszer a játékot, akkor gondolom újra lekéne szedni a frissítést is) vagy kézileg szedjem le, ahogy szoktam a frissítéseket.
  • kolonicsivan
    Sziasztok!Nekem olyan problémám van, hogy megvettem az új COD MW2 őt eredetiben.Minden nagyon szép és jó volt, mert ha most el akarom indítani pl multiplayer akkor azt írja hogy "Cod Mw2 multiplayer előkészítése" vagy valami hasonlót és ez a szöveg hol megjelenik hol eltűnik és a játék meg nem indul én meg ideges vagyok.Ha valaki tudja a választ legyen szíves írja le nekem.Köszönöm
  • tKool
    Hallod, én ilyent még nem b*sztam! Próba cseresznye módszerrel újból próbálkoztam, és vártam. És ez a nyomorék kb. 10 perc eltelte után belépett. Most akkor ez mi? Ilyen nyomorék lassú nem volt. De most legalább megoldódott a problem, úgyhogy kösz!
  • PunkZoli
    ha avirád van akkor engedd ki az internetre.. vagy valami hasonló gebasz lehet szerintem , portot nyiss neki, tűzfallal lehet valami
  • tKool
    Szevasztok!

Lenne egy kis gondom a Steam-mel. A gépemen már egyszer fenn volt, dolgozott rendesen, de letöröltem. Most a Red Orchestra miatt újra raktam, de most valami bibi van vele. Elindítom a Steam-et, be is írom a nevet meg a jelszavam, rányomok a login-ra és onnantól semmi. Áll, mint a hülye gyerek, akit ott felejtettek.
    Valaki tudja, hogy mit csináljak? Mert elég gáz, ha be sem tudok jelentkezni.
  • PunkZoli
    ez mi lehet?
    beta cliensem van mellesleg:
  • werkfilm
    steam general forumban van topicja általában
  • PunkZoli
    azt valaki meg tudja mondani, hogy hol található az éppen aktuális steam client candidate-es béta cuccok változtatásainak a listája?
    Csak van valahol egy bejegyzés arról, ha már béta, hogy mire érdemes odafigyelni, kipróbálni?!
  • chooselee
    Attól függ hogy vette a játékokat. Ha steamen, akkor nincs kulcs.
  • Falkon
    Kicsit hülyeséget irtam.
    Szóval , akkor vissza tudja ha a cd kulcs nála van , mert ír egy levelet a steam-nek és ők adnak neki új jelszót.
  • chooselee
    Nem tudja, ha már felhasználta egy accounthoz a Cd kulcsot, akkor többhöz már nem teheti. Szóval ami játék az account alatt van, az ott is marad. De Április óta ez már szerintem kiderült! :)
  • Falkon
    Akkor vissza tudja , ha a cd kulcsot nem adta oda.
  • urobee
    Jó régi fórum, de hátha olvassa még valaki...
    Szóval: Megvettem egy ismerősömtől a steam accountját. Megkaptam tőle a nevet,jelszót+egy postafiókot. (Bár azt nemtudom minek, mert nincs rajta semmi steamel kapcsolatos levél. Mondjuk annyi köze van hozzá hogy ez a felhasználóneve is). Szóval beléptem ide is, meg steambe is és megváltozattam a jelszót. +Steamben a contact emailt is megváltoztattam.
    Kérdésem: Így ugye nem tud átvágni, hogy visszakérje az accot a steamtől?

Remélem érthetően írtam le. Köszi előre is a válaszokat!
    Robee
  • alex920810
    Van egy Counter-Strike Source accom amit cserélnék 1.6-ra

Mellé van
    HL2:DM
    HL2:DL
    DoD:S

irj msn-en [email protected]
  • chooselee
    Ha jól tudom mindig a steam mappába rakja,szóval ha máshova akarod a játékokat rakni, akkor máshova installáld a steamet.
  • Zan
    Sziasztok!

Valaki meg tudná nekem moöndani,hogy hol lehet beállítani,hogy a steamon belül,a letöltött játékokat hová installálja fel?

Nagyon fontos lenne,mert a steam progi a C-meghajtón van,de én nem oda szeretném felinstallálni a gamekat,amit azon keresztül töltök le,viszont a program autómatikusan oda akarja felrakni...:S!

Vagy egyszerüen csak másik meghajtóra installáljam?

Zan
  • rambuu
    Hali!
    Steam accot, vagy kulcsot keresek-veszek!
  • gcsomesz
    Szisztok.Tudna nekem esetleg segíteni valaki,mert megvettem az orange box-ot és fel is telepítettem ahogyan kell.DE!A Portal game elindúl,de azon kívűl semmelyik sem,csak kiírja a steam,hogy indítja a játékot aztán egy nagy semmi sem indúl el.És ezt a boltban vett,de szintén steam-es Red Orchestra játékkal is csinálja,gyakorlatilag ki sem tudtam próbálni.Nagyon átverve árzem magam,mert majdnem 13000-et teljesen hiába adtam ki erre az elméletileg 5 játékra,amiből 1 indúl csak el.Próbáltam már a játékok és a steam újra telepítésével mindennel.Nem kezdő user vagyok,tehát amit csak tudtam végigcsináltam és az a röhej hogy szinte teljesen új a rendszerem.Szóval vírus vagy egyébb dolog szinte kizárt.TUdna valaki esetleg segíteni.Nagyon hálás lennék érte!!!
  • chooselee
    Nem tudom lehet e átruházni játékot,ajándékba lehet küldeni,de elvileg csak akkor ha már neked van egy.Nem tudom sry.
  • underground2
    de mindegy nekem hála istennek ilyenre nincs szükségem
  • underground2
    egy nem steames játékot steames játékra cserélni?
  • underground2
    szerinted ez lehetséges?
  • underground2
    egy régi nem steames HL cd-kulcsát szeretném valakivel elcserélni TF2-re
  • chooselee
    Ha lehetséges nem szabályellenes...de ha már egy játékot beregelt a neve alá szerintem azt már nem lehet változtatgatni....szerintem.De még nem próbáltam,én csak steamen vettem még steames játékot,boltba még nem.